اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

زالی:در وارونگی هوا ویروس زمان بیشتری در فضا می ماند

فرمانده ستاد مدیریت کرونا تهران با اشاره به ارتباط میان مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا با آلودگی هوا، بر لزوم اتخاذ تصمیمات موثرتر تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۱۳ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 02
کد خبر: ۷۲۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر دکتر علیرضا زالی در جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا ضمن قدردانی از استاندار تهران برای داشتن نگاه سلامت محور در استان تهران گفت: ارتباط بین مرگ و میر کرونا و آلایندگی هوا وجود دارد و در شرایطی که شاهد افول پیک سوم در تهران هستیم به دلیل حجم و تراکم جمعیتی در این استان روند افول تدریجی و آرام است.

وی گفت: در حال حاضر 2 هزار و 100 نفر بیمار با تشخیص قطعی این بیماری بستری هستند. هر چند که شرایط مطلوب تری نسبت به گذشته داریم اما همچنان با حجم بیماران مواجه هستیم و 290 نفر روز گذشته در شرایط بحرانی بیماری کرونا قرار داشتند.

وی افزود: مساله مهم این است که آلایندگی هوا از طریق ایجاد حساسیت ها، فرد مستعد ابتلا به بیماری را در خطر ابتلا به کرونا قرار می دهد. سیستم مژک ها نقش مهمی در سیستم تنفسی دارند و در بیماری کرونا و زدودن فضای تنفسی از ویروس نقش بسزایی دارند که آلودگی هوا تاثیر بسیاری بر روی آنها دارد. در وارونگی هوا ویروس زمان بیشتری در فضا می ماند.

وی ادامه داد: ظرفیت بخش های تنفسی ما که آنها را برای بیماران کرونایی اماده کرده ایم ممکن است توسط افرادی که به دلیل آلودگی هوا به بیمارستان ها مراجعه می کنند تحت تاثیر قرار گیرد. علی رغم  اعمال همه محدودیت ها کماکان درشهر تهران، تقریبا تغییر محسوسی متناسب با محدودیت ها نمی بینیم لذا باید آسیب شناسی شود که محدودیت های ستاد ملی تا چه میزان اجرایی می شود. از آمار ایستگاههای مترو نیز مشخص شده در ساعتهای پیک الگوی استفاده از مترو تغییری نکرده است البته محدودیت های شبانه اثر بسیار خوبی داشته است.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار