ادامه محدودیت‌های کرونایی+ جزئیات-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

ادامه محدودیت‌های کرونایی+ جزئیات

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا به برخی هجمه‌ها علیه ساخت واکسن کرونا در ایران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۱۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 03
کد خبر: ۷۲۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، درباره ارز تخصیصی برای خرید واکسن کرونا، گفت: ۵٢ میلیون دلار برای خرید واکسن کرونا از طریق کوواکس تخصیص یافته است.

 

رئیسی در واکنش به برخی هجمه ها علیه ساخت واکسن کرونا در ایران، اظهار کرد: به ما اگر بگویند یک ایرانی رئیس ناسا شده یا یک ایرانی در آلمان یک فناوری اختراع کرده است، باور می‌کنیم اما اگر این فناوری در ایران اختراع شود، بسیاری باور نمی‌کنند این در حالی است که واکسن سازی در انستیتو پاستور ایران ١٠٠ سال قدمت دارد.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: ما واکسن‌های بسیاری مانند ثلاث و هپاتیت ب تولید می‌کنیم. هر چند که واکسن سازی کار پیچیده‌ای است اما اینطور نیست که توانمندی ساخت واکسن را نداشته باشیم. بسیاری کشورها مانند ایران، هند، چین و ترکیه در این زمینه اقداماتی انجام داده‌اند.

 

او درباره میزان بیماران کرونایی که قرنطینه را ترک می‌کنند، افزود: با اجرای طرح شهید سلیمانی به دلیل رصد محله محور افراد کرونا مثبت، آمار شکست قرنطینه بسیار کاهش پیدا کرده است و فکر نمی کنم بیش از ۲۰ درصد کرونا مثبت‌ها قرنطینه را ترک کنند، زیرا رصد تلفنی بیماران کرونایی به صورت محله محور انجام می شود و افرادی که نیاز به خرید داشته باشند، خریدهای آن‌ها توسط تیم طرح شهید سلیمانی که در آن محله است، انجام می‌شود. همچنین به افراد در صورت نیاز بسته معیشتی داده می‌شود.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: خطر عادی انگاری بیماری کرونا با کاهش موارد وجود دارد. محدودیت‌های کرونایی با شدت ادامه دارد و خوشبختانه جو عموم جامعه و مسئولان هم مانند گذشته نیست و هنوز با بازگشایی صنف خاصی موافقت نشده است.

 

رئیسی درباره استفاده از تخت‌های هتل‌ها و مسافرخانه‌ها برای قرنطینه بیماران کرونایی، یادآوری کرد: ١١ هزار تخت نقاهتگاهی در هتل‌ها و مسافرخانه‌ها ایجاد کردیم که این تعداد تخت قابلیت افزایش به ١٠٠ هزار مورد را دارد، اما از این طرح استقبال نشد و کمتر از یک هزار نفر از این تخت‌ها استفاده کردند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار