سقف ورود و خروج ارز مسافری+ شرایط انتقال ارز بیش از حد مجاز-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

سقف ورود و خروج ارز مسافری+ شرایط انتقال ارز بیش از حد مجاز

در حال حاضر هر مسافر می‌تواند تا سقف ۱۰ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارز‌ها وارد و نیز تا سقف ۵هزار یورو یا معادل آن به سایر ارز‌ها از مرز‌های هوایی خارج کند. همچنین هر مسافر می‌تواند تا سقف ۲هزار یورو یا معادل به سایر ارز‌ها از طریق مرز‌های زمینی، ریلی و دریایی خارج کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۱۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 03
کد خبر: ۷۲۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر پیش از شیوع ویروس کرونا همواره تعداد قابل‌توجهی سفر‌های خارجی شکل می‌گرفت و مسافران برای رفع نیاز‌های و امرار معاش خود مجبور بودند پول خود را به پول ملی مقصد خود تبدیل کنند که ویروس کرونا میزان سفر‌ها را کم کرده است. در این بین همواره سوالات زیادی مطرح می‌شود که هر مسافر تا چه میزان می‌تواند ارز به صورت اسکناس وارد یا خارج کند؟ همچنین، روند ورود یا خروج ارز اسکناسی بیش از سقف تعیین شده چگونه است؟

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی، ورود ارز توسط هر مسافر تا سقف ۱۰ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارز‌ها و خروج ارز نیز تا سقف ۵هزار یورو یا معادل آن به سایر ارز‌های از مرز‌های هوایی، تا سقف ۲هزار یورو یا معادل به سایر ارز از طریق مرز‌های زمینی، ریلی و دریایی مجاز است.

شرایط ورود و خروج ارز بیش از حد مجاز

همچنین، در صورت ورود بیش از سقف تعیین شده ارز اسکناسی، مسافر باید در مبادی ورودی نسبت به اظهار ارز همراه خود (به صورت کتبی یا شفاهی) به گمرک ایران اقدام و اطلاعات موردنیاز را به صورت سیستمی از طریق درگاه گمرک ثبت کند.

علاوه‌بر این، مسافر می‌تواند قبل از ورود به کشور باید ارز همراه خود را به صورت سیستمی اظهار کند. از سوی دیگر، مسافرانی که قصد خروج ارز مازاد بر ۵هزار یورو یا معادل آن به سایر ارز‌ها از مرز‌های هوایی و مازاد بر ۲هزار یورو یا معادل آن به سایر ارز‌ها از مرز‌های زمینی، ریلی و دریایی دارند باید پس از مراجعه به گمرک و اظهار ارز مربوطه و دریافت کد رهگیری، به یکی از شعب بانک ملی مراجعه کرده و میزان ارز مورد نظر را تحویل دهند و در ازای آن یک رسید چاپی از بانک ملی دریافت کنند.

طبق این گزارش، بانک مرکزی در آخرین دستورالعمل خود اعلام کرده بود که هر شخصی می‌تواند حداکثر تا ۱۰ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارز‌ها در داخل کشور حمل و نگهداری کند. علاوه‌بر این، حمل و نگهداری بیش از ۱۰ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارزها، به داشتن یکی از مدارک شامل سند موسسه اعتباری، رسید سنا و اظهارنامه گمرکی نیاز دارد.

فرارو

ارسال نظر