جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

ارزش دلار بار دیگر افزایش یافت

با افزایش بازدهی اوراق قرضه بلند مدت وزارت خزانه‌داری آمریکا، دلار در برابر بسیاری از همتایان دست به پیشروی زد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 27
کد خبر: ۷۳۰۸

به گزارش راهبرد معاصر ، در معاملات روز چهارشنبه بازارهای جهانی، با رسیدن بازدهی اوراق قرضه ۱۰ ساله وزارت خزانه‌داری آمریکا به ۲.۴۱۷ درصد و فاصله گرفتن آن از سطوح پایین ۱۴ ماه اخیر، ارزش دلار بار دیگر افزایش یافت؛ به گونه‌ای که شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای مهم جهانی را می‌سنجد با ۰.۲ درصد افزایش به ۹۶.۷۶۵ واحد رسید.

 

بازدهی اوراق قرضه ۱۰ ساله وزارت خزانه داری از حدود نیم قرن پیش به عنوان یکی از شاخص‌های پیش نگر اقتصاد آمریکا به شمار می‌رود و کاهش شدید آن در روزهای اخیر، نگرانی از احتمال وقوع رکود در بین معامله گران را افزایش داده بود.

 

در معاملات امروز یورو با عقب نشینی ۰.۴ درصدی به ازای ۱.۱۲۷۴ دلار مبادله شد تا بار دیگر به کانال ۱.۱۲ دلاری سقوط کند. از زمان انتشار آمار مربوط به وضعیت تولید اقتصاد آلمان که بزرگ‌ترین اقتصاد اروپایی است، یورو در موقعیت متزلزلی قرار گرفته است. هم چنین دلار در برابر ین ژاپن ۰.۱۵ درصد عقب نشست و به ۱۱۰.۴۷۵ ین رسید.

 

از سوی دیگر اما به دلیل بحران سیاسی در انگلیس و اختلاف مجلس و دولت این کشور بر سر چگونگی خروج از اتحادیه اروپا که به سلب اختیار هدایت روند مذاکرات از دولت توسط مجلس منجر شد، ارزش پوند در برابر دلار ۰.۱ درصد کاهش یافت و هر پوند به ازای ۱.۳۲۱۵ دلار مبادله شد. قرار است مجلس انگلیس امروز در خصوص راه‌های ممکن برای برگزیت رأی‌گیری کند.

 

در برابر سایر ارزهای مهم، هر دلار آمریکا به ازای ۶۸.۹۰۹۸ روپیه هند، ۱.۴۰۷۷ دلار استرالیا، ۱.۳۳۹۷ دلار کانادا، ۱.۳۵۳۷ دلار سنگاپور، ۰.۹۹۵۸ فرانک سوئیس، ۴.۰۷۷۳ رینگت مالزی و ۶.۷۱۵۶ یوان چین مبادله شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار