شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

دبیر کل ناتو:مشتاقانه منتظر همکاری بسیار نزدیک با «جو بایدن» هستیم

دبیر کل ناتو:مشتاقانه منتظر همکاری بسیار نزدیک با «جو بایدن» هستیم دبیر کل ناتو در یادداشتی بر لزوم تقویت ناتو در حوزه نظامی و فناوری تاکید کرد و نوشت که منتظر همکاری بسیار نزدیک با جو بایدن رئیس جمهور منتخب ایالات متحده است
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۲۲ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 11
کد خبر: ۷۳۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر ‌دبیر کل ناتو روز دوشنبه در یادداشتی  بر لزوم  تقویت ناتو در حوزه نظامی و فناوری تاکید کرد و نوشت که مشتاقانه منتظر همکاری بسیار نزدیک با «جو بایدن» رئیس جمهور منتخب ایالات متحده است.

«ینس استولنتبرگ» دبیر کل ناتو در مطلبی که روز دوشنبه در وبگاه «دیفنس نیوز» منتشر شده نوشت، ناتو باید آماده مقابله با هرچالشی  در هر زمان باشد و برای محافظت از شهروندان خود ارتش‌های ناتو نقش مهمی را برای مقابله با تهدیدها از جمله کرونا ایفا می‌کنند.

وی در بخش دیگر این یادداشت بر لزوم تداوم سرمایه گذاری در امور نظامی و حفظ برتری نظامی از جمله هوش مصنوعی و محاسبات کوانتومی تاکید کرد. دبیر کل ناتو همچنین بر لزوم تقویت ناتو در نبرد با تروریسم بین‌المللی در عراق و افغانستان  و تنش زدایی بین متحدان ناتو در شرق دریای مدیترانه از جمله بین یونان و ترکیه و توسعه ساز و کاری در این زمینه تاکید کرد.

 وی درباره چین نیز نوشت: «در حالیکه ناتو به عنوان یک اتحاد منطقه‌ای باقی خواهد ماند، ما باید برای مقابله با چالش‌های جهانی مانند ظهور چین، رویکرد جهانی‌تری در پیش بگیریم. چین دشمن ما نیست. ظهور آن در صحنه جهانی فرصت‌ها و چالش‌هایی نیز به همراه دارد. چین دومین بودجه نظامی بزرگ جهان را در اختیار دارد و با سرعت بالایی به نوین سازی ارتش خود ادامه می‌دهد.»

دبیر کل ناتو در خاتمه این یادداشت نوشت: «آنچه که مسلم است فقط در صورت قدرتمند بودن آمریکای شمالی و اروپا می‌توانیم قدرتمند باشیم. بنابراین من مشتاقانه منتظر همکاری بسیار نزدیک با "جو بایدن" رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده و دولت وی برای تقویت بیشتر اتحاد و حفظ امنیت ملت‌های ما در این جهان غیرقابل پیش بینی هستم.»

ناتو در چهارم آوریل ۱۹۴۹ میلادی به هدف دفاع جمعی در «واشنگتن» پایه‌گذاری شد و هم‌اکنون ۳۰ عضو دارد. طرح گسترش ناتو نزدیک مرزهای روسیه باعث نگرانی دولت روسیه شده  است. مسکو بارها درباره تحرکات نظامی ناتو در مرزهای شرقی به ناتو هشدار داده است.

فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار