انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

سناتور آمریکایی:جنبش انصارالله یمن باعث قدرتمند شدن ایران می‌شود

سناتور دموکرات ایالت کانکتیکت در پیامی توییتری مدعی شد که اقدام دولت ترامپ در تحریم جنبش انصارالله یمن تنها باعث قدرتمند شدن ایران می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۲۲ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 11
کد خبر: ۷۳۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر «کریس مورفی» سناتور دموکرات ایالت کانکتیکت روز دوشنبه در پیامی در توییتر به اقدام وزارت امور خارجه آمریکا در تحریم جنبش انصارالله یمن واکنش نشان داد.

وی در این پیام توییتری نوشت: «تروریستی اعلام کردن حوثی‌ها، حکم اعدام هزاران یمنی می‌باشد. این اقدام باعث قطع شدن کمک‌های بشردوستانه شده و گفت‌وگوهای صلح را تقریبا غیرممکن کرده و ایران را قدرتمند می‌کند. بایدن باید در روز نخست این سیاست را بازگرداند.»

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای که امروز (دوشنبه به وقت تهران) به نقل از پامپئو منتشر کرد، گفت: «قصد دارم سه رهبر انصارالله، عبدالملک الحوثی، عبدالخالق بدرالدین الحوثی و عبدالله یحیی الحکیم را به عنوان تروریست‌های جهانی اعلام کنم».

وزیر خارجه آمریکا بدون اشاره به حجم گسترده تسلیحات مرگباری که از کشورش و دیگر دولت‌های متحد واشنگتن (مانند انگلیس و فرانسه) به دست سعودی‌ها و اماراتی‌ها رسیده و بر سر مردم یمن و زیرساخت‌های آن ریخته می‌شود، ایران را به دخالت در این جنگ متهم کرد.

«محمد علی الحوثی»  عضو شورای سیاسی جنبش انصار الله یمن در واکنش به این اقدام واشنگتن، سیاستهای دولت ترامپ را نشانگر بحران تفکر و یک رفتار محکوم دانست و گفت که یمن نیزحق پاسخگویی را برای خود محفوظ می‌داند.

در حالی که این ائتلاف سعودی-اماراتی است که نزدیک به شش سال زیرساخت‌های یمن را زیر بمباران و موشک‌باران خود گرفته، با محاصره همه جانبه گرسنگی و کمبود منابع درمانی به مردم یمن تحمیل کرده و به کشتار زنان و کودکان این کشور ادامه می‌دهد، اما پامپئو جنبش انصارالله را که در حال دفاع از مردم یمن و مقاومت در برابر متجاوزان سعودی و اماراتی است، به «اقدامات تروریستی» متهم کرد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر