ظرفیت مدارس کشور در اختیار دانش‌آموزان افغان/ آمارها رو به افزایش است اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات

زالی:خواستار تعطیلی چند روزه پایتخت هستیم

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران با اشاره به اینکه خواستار تعطیلی چند روزه پایتخت هستیم گفت: باید مراقبت کرد تا این تعطیلی منجر به خروج از شهر نشود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۲۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 13
کد خبر: ۷۳۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا زالی روز چهارشنبه در حاشیه نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه شانس ابتلاء به کرونا با افزایش آلودگی هوا و داشتن بیماری‌های تنفسی بیشتر خواهد شد اظهار داشت: در این مورد با افزایش مرگ و میر روبرو خواهیم شد.

زالی با اشاره به اینکه در تهران با وارونگی هوا نیز روبرو هستیم گفت: با توجه به اینکه کرونا ویروسی سنگین است اگر موقعیت تهویه هوا وجود نداشته باشد به مدت بیشتری کرونا زنده خواهد ماند و احتمال ابتلاء نیز افزایش پیدا می‌کند.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونای بیان داشت: طبق عدد شاخص‌ها افراد سالم نیز در معرض خطر آلودگی هوا قرار دارند و افراد دارای بیماری زمینه و کودکانی با مشکلات تنفسی و آلرژی مشکل بیشتری خواهند داشت.

وی با اشاره به اینکه سرما بر میزان آلودگی هوا تأثیر مستقیم داشته است نیز افزود: هم اکنون با بسته‌ای از آلاینده‌ها مواجه هستیم که هر یک ویژگی مضر خاص خود را دارند.

زالی عنوان داشت: تاکید می‌کنیم که بانوان باردار و بیماران سرطانی در این ایام از منزل خارج نشوند و نهادهای اجرایی برای کاهش آلودگی هوا مشارکت داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواستار تعطیلی چند روزه پایتخت شد و افزود: باید مراقبت کرد تا این تعطیلی منجر به خروج از شهر نشود و مردم بدانند که خود خروج از شهر و سفر به دیگر نقاط که شرایطی مشابه دارند، خطر جدی را برایشان به دنبال دارد.

مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار