دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد
برای دست‌یابی به توافق آتش‌بس در غزه؛

سفر مخفیانه مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی به مصر

رسانه‌های رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه از سفر مخفیانه مشاور امنیت این رژیم به مصر به منظور گفت‌وگو با مقامات این کشور برای دست‌یابی به توافق آتش‌بس با گروه‌های مقاومت در نوار غزه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 01
کد خبر: ۷۶۸۹
به گزارش راهبرد معاصر ، رسانه‌های رژیم صهیونیستی دوشنبه شب (۱۲ فروردین) فاش کردند که مشاور امنیت این رژیم هفته گذشته برای انجام گفت‌وگوهایی با طرف مصری به قاهره، پایتخت مصر سفر کرده است.

وب‌سایت خبری «ریچ‌کان» نوشت که «مئیر بن شابات» طی این سفر مخفیانه سلسله‌ گفت‌وگوهایی با مسئولان سازمان اطلاعات مصر در راستای تلاش‌های این کشور برای وساطت بین گروه‌های مقاومت فلسطین در غزه و رژیم تل‌آویو برای تفاهم بر سر آتش‌بس در غزه داشته است.

رژیم صهیونیستی به دلیل حساسیت این موضوع تاکنون اجازه انتشار جزئیات این سفر بن‌شابات را به رسانه‌ها نداده بود. شبکه تلویزیونی کان رژیم صهیونیستی نیز امروز خبر سفر مشاور امنیت ملی این رژیم به قاهره را رسانه‌ای کرد.

طی چند ماه گذشته رژیم صهیونیستی مجبور به پذیرش توافق آتش‌بس با گروه‌های مقاومت در نوار غزه از جمله حماس و جنبش جهاد اسلامی شده است که آخرین این توافق‌ها، هفته گذشته بود. دولت مصر و استخبارات این کشور نقش میانجی در این توافق‌ها را ایفا می‌کنند.
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده