احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

روحانی: بسیاری از سد‌هایی که ساخته می شود حاصل برجام است

روحانی: بسیاری از سد‌هایی که ساخته می شود حاصل برجام است رئیس جمهور گفت: من یک زمانی گفتم آمریکا جلوی آب را گرفت اما بعضی نفهمیدند. برجام یکی از مسیرهایش این بود که راه‌ها را باز کرد. خیلی از سد‌هایی که ساخته می شود حاصل برجام است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 09
کد خبر: ۷۶۹۰۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در مراسم افتتاح طرح‌های ملی آب و برق از طریق ویدیو کنفرانس بیان داشت: یکی از مطالبات و دغدغه‌های مردم واکسیناسیون بود و کار خوبی وزیر بهداشت کردند که این واکسیناسیون را از فرزند جوان و دانشجوی خودشان آغاز کردند تا مردم بدانند که اگر اقدامی در زمینه کووید می شود همه بر مبنای برنامه‌های حساب شده و تخصصی انجام می‌گیرد.

 

وی با اشاره به اینکه جان و سلامت مردم بسیار مهم است، تصریح کرد: همه مسئولین کشور آماده هستند هر کجایی که احساس دغدغه‌ و خطری می‌شود پیشگام باشند تا اطمینان حاصل شود برنامه‌ای بی حساب و بدون مطالعه برای مردم در نظر گرفته نشده است.

 

روحانی گفت: من تعجب می‌کنم این خارج نشینان از امروز به بعد چی دارند که بگویند؛ مدت زیادی بود که می‌گفتند چند کشور واکسیناسیون را شروع کرده‌اند، چرا ایران شروع نکرده است. حالا که امروز شروع کردیم آن بندگان خدا چه می‌گویند، دو مرتبه باید بروند یک چیز دیگری را شروع کنند و فریادشان با یک بهانه دیگری شروع شود.

 

وی اضافه کرد: آن‌ها خیالشان راحت باشد مردم ما مردم بزرگی هستند. مسئولین کشور منتخبین مردم هستند، به عنوان خادمین این سرزمین هستند همه اقدامات لازمی که در توان داریم، انجام می‌دهیم.

 

روحانی افزود: من یکبار دیگر هم گفته‌ام که ما با دست بسته شنا می‌کنیم و دنیا با دست باز شنا می‌کند. اینها ما را در یک جنگ اقتصادی در این سه سال برده‌اند اما علی رغم اینکه دست ما بسته است اما از دیگران عقب نخواهیم ماند، آنهم به برکت خداوند و همت و فداکاری مردم ما بوده است.

 

رئیس جمهور تاکید کرد: دوم افتتاح بزرگی که داشتیم در زمینه آب بود. مردم عزیز بدانند در طول ۴۲ سال گذشته ۱۰ برابر رژیم گذشته، سد سازی شده است.

 

وی تصریح کرد: امروز دولت تدبیر و امید به افتتاح پنجاهمین سد رسید. پنجاه سد به افتتاح رسیده است و تا پایان دولت به ۵۷ سد می‌رسد و این در شرایط تحریم بوده است که اگر تحریم نبودیم چه می‌شد.

 

رئیس جمهور اظهار داشت: من یک زمانی گفتم در تحریم آمریکایی‌ها جلوی آب را گرفت اما بعضی‌ها این حرف را نفهمیدند. برجام یکی از مسیرهایش این بود که راه‌ها را باز کرد. خیلی از سد‌هایی که ساخته می شود حاصل برجام است.

 

روحانی تاکید کرد: دلم می‌خواهد کسانی که در صحنه تبلیغات حرف می‌زنند درست حرف بزنند و همه جوانب را ببینند. کار بسیار بزرگی این پویش الف ـ ب ـ ایران انجام داد.

 

وی ادامه داد: ورزش خیلی مهم است البته شاید یک چیز لاکچری به نظر برسد اما ورزش یعنی سلامتی و در مسابقات جهانی هم یعنی غرور ملی.

 

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
مردم ایران
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
0
0
میشه اینقد چرت نگی دلقک هم نیستی مردم رو لااقل بخندونی
آخرین اخبار