اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

طرح پارلمان اروپا برای آتش‌بس در یمن

طرح پارلمان اروپا برای آتش‌بس در یمن پس از ادعای آمریکا برای پایان دادن به جنگ یمن، برخی رسانه‌ها گزارش دادند که پارلمان اروپا پیش‌نویس طرحی را برای آتش‌بس در یمن را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 09
کد خبر: ۷۶۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر شبکه «الجزیره»‌،‌ عصر امروز (سه‌شنبه)، از طرح پارلمان اروپا برای برقراری آتش بس در یمن خبر داد.

این شبکه قطری به نقل از خبرنگار خود در این خصوص نوشت: «پارلمان اتحادیه اروپا پیش‌نویس طرحی برای آتش‌بس در یمن و مذاکره به منظور حل و فصل فراگیر [بحران یمن] را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد».

در ادامه این گزارش آمده است: «پیش‌ نویس این طرح پارلمان اروپا، شورای امنیت را به ارجاع [پرونده] اوضاع یمن به دادگاه کیفری بین‌المللی تشویق می‌کند».

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که پیش از این، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا نیز در سخنرانی اخیر خود با انتقاد از اوضاع انسانی یمن ادعا کرد که دولت او تلاش دارد جنگ در این کشور را متوقف کنند و از تیم ویژه خود در غرب آسیا خواسته برای حصول آتش‌بس در یمن اقدام کند.

بایدن گفت: «جنگ علیه یمن باید متوقف شود و ما همه‌ حمایت‌های خود از عملیات‌های تهاجمی در آنجا را متوقف می‌کنیم».

ادعای دولت بایدن مبنی بر تلاش برای توقف جنگ در یمن که تا کمتر از دو ماه دیگر وارد هفتمین سال خود خواهد شد، در حالی است که این جنگ با چراغ سبز دولت باراک اوباما که بایدن  معاون او بوده، آغاز شد.

دولت سابق ‌آمریکا به ریاست دونالد ترامپ در جنگ شش ساله ائتلاف عربستان سودی علیه یمن حمایت نامحدودی از فروش تسلیحات مدرن گرفته تا ارائه کمک‌های مستشاری و اطلاعاتی به این ائتلاف ارائه کرده است که در نتیجه آن، ۱۶۸۰۲ یمنی جان‌باخته‌اند که ۳۷۵۳ نفر آنها کودک هستند.

همچنین میانگین جمعیت زیر خط فقر به ۸۵ درصد رسیده و به دلیل حمله و محاصره ائتلاف، ۲۰ میلیون یمنی از فقدان امنیت غذایی در رنج هستند.

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده