سفیر ایران در ژاپن: همان فاجعه هیروشیما در حال تکرار است حزب‌الله: حاصل مذاکرات دولت با صهیونیست‌ها تنها امتیازدهی‌ بیشتر است انصارالله: عربستان راهی جز پس دادن حقوق یمنی‌ها ندارد ترامپ: زندان طولانی مدت برای عاملان افشاگری‌ علیه آمریکا اعمال می‌کنیم رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران: اسرائیل مصمم به تداوم تلاش برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است آمریکا: گفت‌و‌گو‌های لبنان و اسرائیل فردا ازسرگرفته خواهد شد! سنتکام مدعی تغییر مسیر ۴۸ کشتی تجاری شد در گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران چه گذشت؟ عصبانیت ترامپ از پیروزی عبدل السید نامزد حامی فلسطین در میشیگان عبدل السید کیست؟ / پزشک مسلمان و منتقد اسرائیل، نامزد نهایی دموکرات‌ها در میشیگان بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین جزئیات درگیری نیرو‌های حشد شعبی در سامرا الجزیره: تنها یک موضوع در مذاکرات ایران و عمان حل نشده باقی مانده عراقچی جمعه به پاکستان سفر می‌کند / دیدار با عاصم منیر و شهباز شریف در دستور کار

طرح پارلمان اروپا برای آتش‌بس در یمن

طرح پارلمان اروپا برای آتش‌بس در یمن پس از ادعای آمریکا برای پایان دادن به جنگ یمن، برخی رسانه‌ها گزارش دادند که پارلمان اروپا پیش‌نویس طرحی را برای آتش‌بس در یمن را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 09
کد خبر: ۷۶۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر شبکه «الجزیره»‌،‌ عصر امروز (سه‌شنبه)، از طرح پارلمان اروپا برای برقراری آتش بس در یمن خبر داد.

این شبکه قطری به نقل از خبرنگار خود در این خصوص نوشت: «پارلمان اتحادیه اروپا پیش‌نویس طرحی برای آتش‌بس در یمن و مذاکره به منظور حل و فصل فراگیر [بحران یمن] را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد».

در ادامه این گزارش آمده است: «پیش‌ نویس این طرح پارلمان اروپا، شورای امنیت را به ارجاع [پرونده] اوضاع یمن به دادگاه کیفری بین‌المللی تشویق می‌کند».

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که پیش از این، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا نیز در سخنرانی اخیر خود با انتقاد از اوضاع انسانی یمن ادعا کرد که دولت او تلاش دارد جنگ در این کشور را متوقف کنند و از تیم ویژه خود در غرب آسیا خواسته برای حصول آتش‌بس در یمن اقدام کند.

بایدن گفت: «جنگ علیه یمن باید متوقف شود و ما همه‌ حمایت‌های خود از عملیات‌های تهاجمی در آنجا را متوقف می‌کنیم».

ادعای دولت بایدن مبنی بر تلاش برای توقف جنگ در یمن که تا کمتر از دو ماه دیگر وارد هفتمین سال خود خواهد شد، در حالی است که این جنگ با چراغ سبز دولت باراک اوباما که بایدن  معاون او بوده، آغاز شد.

دولت سابق ‌آمریکا به ریاست دونالد ترامپ در جنگ شش ساله ائتلاف عربستان سودی علیه یمن حمایت نامحدودی از فروش تسلیحات مدرن گرفته تا ارائه کمک‌های مستشاری و اطلاعاتی به این ائتلاف ارائه کرده است که در نتیجه آن، ۱۶۸۰۲ یمنی جان‌باخته‌اند که ۳۷۵۳ نفر آنها کودک هستند.

همچنین میانگین جمعیت زیر خط فقر به ۸۵ درصد رسیده و به دلیل حمله و محاصره ائتلاف، ۲۰ میلیون یمنی از فقدان امنیت غذایی در رنج هستند.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار