رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

برنی سندرز:92 میلیون شهروند آمریکا نمی‌توانند هزینه‌های درمانی خود را پرداخت کنند

برنی سندرز:92 میلیون شهروند آمریکا نمی‌توانند هزینه‌های درمانی خود را پرداخت کنند سناتور ایالت ورمونت آمریکا گفت که 92 میلیون شهروند این کشور قادر به تامین هزینه‌های درمانی خود نیستند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۴ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 15
کد خبر: ۷۷۵۷۱

به گزارش راهبرد معاصر  «برنی سندرز» سناتور دموکرات ایالت ورمونت آمریکا در پیامی در توییتر از نابرابری در این کشور انتقاد کرد.

وی در این پیام توییتری نوشت: «این غیر قابل قبول است که امروز در آمریکا بسیار پولدارها،‌ پولدارتر می‌شوند این در حالی است که خانواده‌های کارگران در حال تلاش هستند.ما ریاضت اقتصادی نمی‌خواهیم بلکه نیازمند اقتصادی هستیم که برای همه و نه اندک تعدادی کار کند.»

سندرز در ادامه پیام خود به آمارهایی در این کشور اشاره کرد.

بر اساس این آمار، 140 میلیون آمریکایی جزو کم درآمدها حساب شده و 92 میلیون نفر نمی‌توانند هزینه‌های خدمات درمانی را بپردازند.

در این آمار آمده که 50 میلیون آمریکایی قادر به تامین غذای خود نبوده و 40 میلیون با خطر بی خانمان شدن مواجه هستند.

بر اساس این آمار، 650 میلیاردر آمریکایی 1 تریلیون دلار ثروتمندتر شده‌اند.

وی پیشتر در پیام توییتری نیز نوشته بود:‌«در پی همه‌گیری، ده‌ها میلیون آمریکایی با ناامیدی اقتصادی مواجه هستند. آنها نمی‌توانند هزینه اجاره خود را پرداخت کرده و با بی‌خانمانی مواجه هستند. آنها نمی‌توانند به پزشک مراجعه کرده و نمی‌توانند غذای فرزندانشان را تامین کنند و بیشتر و بیشتر وارد بدهی می‌شوند.» (جزئیات بیشتر)

شیوع ویروس کرونا، اوضاع اقتصادی آمریکا را با شرایط وخیمی مواجه کرده است. 

دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در سال پایانی خود که همه‌گیری کرونا در این کشور به اوج رسید، نتوانست به مقابله با این همه‌گیری بپردازد و همین موضوع سبب شد تا آمریکا بالاترین میزان ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از این ویروس در جهان را داشته باشد.

در حال حاضر، «جو بایدن» رئیس جمهور جدید آمریکا اولویت دولت خود را مقابله با همه‌گیری کرونا قرار داده است.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار