معشوقه سابق اپستین از ادای شهادت خودداری کرد و خواستار عفو شد دیدار‌های مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی در عمان ترکیه مسدود کردن دسترسی‌ها به اسناد اپستین را تکذیب کرد گفت‌و‌گو‌های تلفنی عراقچی با وزرای خارجه ترکیه، مصر و عربستان در مورد مذاکرات مسقط هاکان فیدان: نظام سیاسی ایران فرو نمی‌پاشد ترکیه: برنامه یا قصدی برای خروج از سوریه نداریم ونس: خط قرمزی در مذاکرات با ایران وجود ندارد / در گفت‌و‌گو‌ها بسیار جدی هستیم آمریکا به کشتی‌های خود هشدار داد از ایران دوری کنند شیخ نعیم قاسم: با پایداری، شکستی وجود ندارد/می‌خواهیم لبنان را آزاد کنیم و خواهان درگیری نیستیم احتمال رقیق سازی اورانیوم ۶۰ درصد در مقابل لغو تمامی تحریم‌ها ابوشریف: ایران را تنها نخواهیم گذاشت حضور چهل فرمانده ایرانی در تنگه هرمز همزمان با مذاکرات مسقط تأکید السیسی و بن‌زاید بر پرهیز از تنش در منطقه گزارش اینستاگرامی عراقچی از مذاکرات اخیر با آمریکا درخواست‌های نتانیاهو از ترامپ درباره ایران در سفر به واشنگتن

شنیده شدن صدای انفجار در اربیل + فیلم

منابع عراقی گزارش دادند که در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی اربیل صدای چند انفجار شنیده شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 15
کد خبر: ۷۷۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر منابع عراقی، شامگاه امروز (دوشنبه)، گزارش دادند که در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی اربیل (شمال عراق) صدای چند انفجار به گوش رسیده است.

پایگاه خبری شبکه «السومریه» به نقل از یک منبع امنیتی در این خصوص خبر داد که اخباری مبنی بر شنیده شدن صدای چند انفجار در اطراف فرودگاه اربیل و همچنین استقرار نیروهای امنیتی گزارش شده است.

شبکه «الجزیره» نیز به نقل از خبرنگار خود در عراق گزارش داد که صدای سه انفجار در نزدیکی فرودگاه اربیل به گوش رسیده و همزمان دود از محل انفجار به آسمان برخاسته است.

شبکه السومریه به نقل یک منبع امنیتی در این خصوص گزارش داد که سه خمپاره در نزدیکی فرودگاه به زمین برخورد کرده است.

شبکه «اسکای نیوز» نیز به نقل از یک منبع امنیتی در این خصوص گزارش داد که راه‌های منتهی به فرودگاه بسته شده‌اند.

وبگاه خبری «بغداد الیوم» نیز به نقل از یک منبع امنیتی نوشت که انفجارهای یادشده در نزدیکی کنسولگری آمریکا در اربیل و به طور مشخص در منطقه «وزیران» رخ داده است.

به گزارش وبگاه خبری «شفق نیوز»، بخش مبارزه با تروریسم منطقه کردستان عراق در ارتباط با انفجار‌های یادشده اعلام کرده است که فرودگاه اربیل با دو راکت هدف حمله قرار گرفته است.

طبق این اعلام، دو راکت به محوطه فرودگاه اربیل برخورد کرده و راکت سوم خارج از محوطه فرودگاه به زمین برخورد کرده است.

در این اعلام، به تلفات احتمالی و خسارت‌های مادی ناشی از این حمله اشاره‌ای نشده است.

خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از منابع امنیتی گزارش داد، راکت‌ها یک پایگاه را که نیروهای تحت فرمان آمریکا در مستقر هستند، هدف قرار داده‌اند.

شبکه الجزیره به نقل از خبرنگار خود در عراق نوشت که آژیرهای خطر در کنسولگری آمریکا پس از هدف قرار گرفتن فرودگاه به صدا درآمده‌اند.

شفق نیوز نیز در گزارشی دیگر خبر داد که پس از این حمله، فرودگاه اربیل بسته شده است.

طبق گزارش منابع عراقی، بالگرد‌های آمریکایی بر فراز فرودگاه به پرواز درآمده‌اند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار