سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

کاخ سفید: پیشنهاد میانجیگری اروپا درباره برجام را پذیرفتیم

کاخ سفید: پیشنهاد میانجیگری اروپا درباره برجام را پذیرفتیم سخنگوی کاخ سفید گفت: پیشنهاد اتحادیه اروپا برای میانجیگری در مورد پرونده هسته‌ای ایران را پذیرفتیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۶ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 19
کد خبر: ۷۸۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر جن ساکی با انتقاد دوباره از دولت « دونالد ترامپ» برای خروج از برجام، گفت که «جو بایدن» رئیس جمهوری کنونی آمریکا برگفت‌وگوی دیپلماتیک در موضوع ایران تاکید دارد.

 

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که تنها راه بازگشت ایران به تعهدات خود در برجام، اقدامات عملی دولت آمریکا و رفع تحریم های ایران است.

 

وی روز جمعه به وقت واشنگتن در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: بخشی از تصمیم‌های اشتباه دولت قبلی آمریکا برای خروج از برجام این بود که ما دیگر نمی‌توانستیم آنچه را که روی زمین اتفاق می‌افتد، مشاهده کنیم.

 

جن ساکی درباره پیشنهاد نشست کارشناسی کمیسیون مشترک برجام هم گفت: اروپایی ها از ما دعوت کرده‌اند اما این یک دعوت ساده برای گفت‌وگوی دیپلماتیک است.

 

سخنگوی کاخ سفید ادامه داد: این کانالی است که ما در گذشته با همکاری شرکای ۱ + ۵ خود استفاده می‌کردیم. ما قصد نداریم گام‌های پیش‌دستانه بیشتری پیش از پیوستن به مذاکرات با طرف‌های اروپایی بر سر برنامه هسته‌ای ایران، برداریم.

 

وی به این ترتیب بین انجام تعهدات خود مطابق با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و برجام، و انجام مذاکره در قالب گروه ۱+۵ گره زد و نشان داد که قصدی برای برداشتن تحریم، پیش از آن ندارند.

 

جن ساکی گفت: یقینا ما نگرانی‌های مداومی در مورد نقص مشاهده و هر راهی که آنها برای داشتن سلاح هسته‌ای خواهند پیمود، داریم.

 

این ادعا درحالی است که ایران بارها تاکید کرده برنامه هسته ای ایران فقط برای امور صلح آمیز بوده و هیچگاه بدنبال ساخت سلاح هسته ای نبوده است و این رویکرد تهران را بارها آژانس بین المللی انرژِی اتمی تایید کرده است.

 

سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به این سوال که آیا بایدن قصد سفر به انگلیس برای شرکت در گروه هفت را دارد هم گفت: این نشست در ماه ژوئن است و هنوز خیلی زود است تا بتوانیم ارزیابی داشته باشیم که آیا می‌توان در سطح بین‌المللی سفر داشت.

 

ساکی درباره احتمال دعوت روسیه به گروه هفت هم پاسخ داد: من فکر نمی کنم که ما دعوت‌های جدیدی به روسیه داشته باشیم یا دعوت‌های گذشته را تکرار کنیم. بدیهی است که هر دعوتی با مشارکت شرکای گروه هفت انجام می‌شود.

 

ترامپ در دوره خود خواستار حضور روسیه در گروه هفت شده بود.

 

ایرنا

 

کلمات کلیدی: کاخ سفید اروپا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار