آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟ وقوع انفجار‌های شدید در شمال اردن / پایگاه الازرق هدف قرار گرفت انفجار‌های مهیب در تازه‌ترین حملات اسرائیل به لبنان درگیری تن به تن گردان‌های قدس با مزدوران اسرائیل در جنوب نوار غزه

کاخ سفید: پیشنهاد میانجیگری اروپا درباره برجام را پذیرفتیم

کاخ سفید: پیشنهاد میانجیگری اروپا درباره برجام را پذیرفتیم سخنگوی کاخ سفید گفت: پیشنهاد اتحادیه اروپا برای میانجیگری در مورد پرونده هسته‌ای ایران را پذیرفتیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۶ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 19
کد خبر: ۷۸۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر جن ساکی با انتقاد دوباره از دولت « دونالد ترامپ» برای خروج از برجام، گفت که «جو بایدن» رئیس جمهوری کنونی آمریکا برگفت‌وگوی دیپلماتیک در موضوع ایران تاکید دارد.

 

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که تنها راه بازگشت ایران به تعهدات خود در برجام، اقدامات عملی دولت آمریکا و رفع تحریم های ایران است.

 

وی روز جمعه به وقت واشنگتن در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: بخشی از تصمیم‌های اشتباه دولت قبلی آمریکا برای خروج از برجام این بود که ما دیگر نمی‌توانستیم آنچه را که روی زمین اتفاق می‌افتد، مشاهده کنیم.

 

جن ساکی درباره پیشنهاد نشست کارشناسی کمیسیون مشترک برجام هم گفت: اروپایی ها از ما دعوت کرده‌اند اما این یک دعوت ساده برای گفت‌وگوی دیپلماتیک است.

 

سخنگوی کاخ سفید ادامه داد: این کانالی است که ما در گذشته با همکاری شرکای ۱ + ۵ خود استفاده می‌کردیم. ما قصد نداریم گام‌های پیش‌دستانه بیشتری پیش از پیوستن به مذاکرات با طرف‌های اروپایی بر سر برنامه هسته‌ای ایران، برداریم.

 

وی به این ترتیب بین انجام تعهدات خود مطابق با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و برجام، و انجام مذاکره در قالب گروه ۱+۵ گره زد و نشان داد که قصدی برای برداشتن تحریم، پیش از آن ندارند.

 

جن ساکی گفت: یقینا ما نگرانی‌های مداومی در مورد نقص مشاهده و هر راهی که آنها برای داشتن سلاح هسته‌ای خواهند پیمود، داریم.

 

این ادعا درحالی است که ایران بارها تاکید کرده برنامه هسته ای ایران فقط برای امور صلح آمیز بوده و هیچگاه بدنبال ساخت سلاح هسته ای نبوده است و این رویکرد تهران را بارها آژانس بین المللی انرژِی اتمی تایید کرده است.

 

سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به این سوال که آیا بایدن قصد سفر به انگلیس برای شرکت در گروه هفت را دارد هم گفت: این نشست در ماه ژوئن است و هنوز خیلی زود است تا بتوانیم ارزیابی داشته باشیم که آیا می‌توان در سطح بین‌المللی سفر داشت.

 

ساکی درباره احتمال دعوت روسیه به گروه هفت هم پاسخ داد: من فکر نمی کنم که ما دعوت‌های جدیدی به روسیه داشته باشیم یا دعوت‌های گذشته را تکرار کنیم. بدیهی است که هر دعوتی با مشارکت شرکای گروه هفت انجام می‌شود.

 

ترامپ در دوره خود خواستار حضور روسیه در گروه هفت شده بود.

 

ایرنا

 

کلمات کلیدی: کاخ سفید اروپا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار