اختصاص ۱۵۰ هزار میلیارد تومان برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

اختصاص ۱۵۰ هزار میلیارد تومان برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

یک عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی از تصمیم‌گیری برای اختصاص ۱۵۰ هزار میلیارد تومان به منظور همسان‌سازی حقوق بازنشستگان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 20
کد خبر: ۷۸۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر مجتبی یوسفی با اشاره به آخرین تصمیمات کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حدود دو ماه گذشته، ۴۵ عضو کمیسیون تلفیق حتی در روزهای تعطیل مشغول بررسی و تصویب بودجه سال آینده بودند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: دولت پیشنهاد کرده بود برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، ۹۰ هزار میلیارد تومان بودجه اختصاص یابد اما کمیسیون تلفیق این بودجه را ۶۰ هزار میلیارد تومان افزایش داد و به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان رساند.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در خصوص بودجه پروژه‌های عمرانی در مناطق محروم تصریح کرد: برای بودجه پروژه‌های عمرانی در مناطق محروم به ویژه استان‌هایی مثل خوزستان و سیستان و بلوچستان، ۵۰ هزار میلیارد تومان اختصاص داده شد که ۱۸ هزار میلیارد تومان برای محرومیت‌زدایی پروژه‌های آب و فاضلاب و راه و ۳۲ هزار میلیارد تومان از آن برای اشتغال است و سهم استان خوزستان نیز یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مازاد بر اعتبارات سنواتی است.

یوسفی در خصوص وضعیت خودروهای پلاک اروند در خوزستان گفت: بر اساس قوانین بالادستی، تبدیل خودروهای پلاک منطقه آزاد به پلاک ملی ممنوع بود اما در کمیسیون تلفیق مصوب شده است که با پرداخت عوارض می‌توان خودروهای پلاک اروند را به پلاک ملی تبدیل کرد. این مساله ۱۰ سال بلاتکلیف مانده بود که سرانجام در خصوص آن تصمیم‌گیری شد.

وی افزود: در حوزه مسائل شهری و شهرداری‌ها نیز برای اولین بار ۵۰۰ میلیارد تومان به بحث آب‌های سطحی و با اولویت استان‌های جنوبی از جمله خوزستان، بوشهر و هرمزگان اختصاص داده شد.

نماینده اهواز گفت: امسال دستوری گرفته شد تا ۵۰۰ میلیارد تومان به متروی اهواز اختصاص یابد. برای سال آینده نیز ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای متروی کلانشهرها اختصاص خواهد یافت.

وی که در یک بخش خبری تلویزیونی صحبت می‌کرد، افزود: امیدواریم هرچه سریع‌تر شاهد تعیین تکلیف قرارداد متروی اهواز با پیمانکار قبلی باشیم یا اینکه شهرداری، پیمانکار جدیدی بگیرد تا این اعتبارات بازگشت داده نشوند.

ایسنا

ارسال نظر