پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی

ظریف: آمریکا به عنوان طرف متخلف باید اقدامات اصلاحی انجام دهد

وزیر امور خارجه ایران در پیامی در توییتر تاکید کرد که آمریکا به عنوان طرف متخلف باید اقدامات اصلاحی را انجام دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 21
کد خبر: ۷۸۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران شامگاه یکشنبه در پیامی توییتری به مسیری که آمریکا باید برای بازگشت به برجام اتخاذ کند اشاره کرد. 

وی در این پیام توییتری نوشت: «یک راه به جلو با ترتیبی منطقی وجود دارد: تعهد اقدام جلسه».

وزیر امور خارجه ایران اضافه کرد: «آمریکا به عنوان طرف متخلف باید اقدامات اصلاحی را انجام دهد:به برنامه جامع اقدام مشترک پایبند باشد و به طور موثر تعهدات را انجام دهد. ایران بلافاصله با برگرداندن اقدامات خود، پاسخ متقابل می‌دهد.»

وزیر امور خارجه ایران در ادامه این پیام توییتری لینک مصاحبه خود با شبکه خبری «پرس تی‌وی» را قرار داد.

 وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه خود با پرس‌تی‌وی در خصوص ضرب‌الاجل ۲۳ فوریه (پنجم اسفندماه) ایران برای توقف اجرای پروتکل الحاقی گفت: «طبق پاراگراف ۳۶ برجام، ایران حق دارد در صورت عدم پایبندی دیگر اعضای برجام به تعهداتشان، اقدامات اصلاحی در پیش بگیرد و هم‌اکنون ایالات متحده برجام را نقض کرده است و در حقیقت هر آنکس را که از این توافق پیروی کرده را تنبیه کرده است. کشورهای اتحادیه اروپا نیز به تعهداتشان عمل نکرده‌اند...ما این اقدامات را در راستای برجام انجام داده‌ایم، ما برجام را نقض نکرده‌ایم...مجلس شورای اسلامی با جهان حرف نمی‌زند، با ما بعنوان مجریان قانون حرف می‌زند و می‌گوید تا زمانی‌که نتوانید به ما نشان دهید که طرف‌های برجام به تعهداتشان در قبال ایران پایبند بوده است، بنابراین دیگر نمی‌توانید به تعهدات اختیاری خود ذیل برجام پایبند باشید این یک ضرب‌الاجل نیست بلکه اولتیماتوم است».

ظریف در خصوص سفر «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: «ما چیزی برای پنهان کردن نداریم، ایران یک حقیقت ژئوپولتیکی است که ایران هرگز به دنبال ساخت تسلیحات نبوده و نیست»

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار