اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

ظریف:فکر حمله رژیم اشغالگر علیه ایران خودکشی است

ظریف:فکر حمله رژیم اشغالگر علیه ایران خودکشی است وزیر خارجه کشورمان با تاکید بر اینکه حمایت‌های اسرائیل از تروریسم بدون پاسخ نخواهد ماند فکر حمله رژیم اشغالگر علیه ایران را خودکشی دانست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 21
کد خبر: ۷۸۴۱۰

به گزارش راهبرد معاصر محمد جواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان در مصاحبه با شبکه المنار تاکید کرد که هرگونه حمله نظامی رژیم صهیونیستی به ایران، به مفهوم خودکشی و نابودی این رژیم است.

محمد جواد ظریف گفت: هدف ما در سوریه مبارزه با تروریسم است و اسرائیل باید بفهمد که سیاست حمایت از گروه‌های تروریستی آن بدون پاسخ نخواهد ماند.

وزیرخارجه کشورمان اضافه کرد: اگر اسرائیل به حمله‌ای علیه ایران اقدام کند، درحقیقت به خودکشی اقدام کرده است.

وی تصریح کرد: اشتباه همسایگان ما این است که اجازه داده‌اند درگیری‌ها به خاک خودشان کشیده شود. این رژیم به‌زودی امنیت را از آن‌ها خواهد گرفت و هیچ دفاعی از آن‌ها نخواهد کرد.

ظریف گفت: عربستان نمی‌تواند هیچ‌گونه پیروزی را از لحاظ نظامی محقق کند و از طرف دیگر، نمی‌تواند به آنچه که در بعد نظامی بر آن دست نیافته است، در مذاکرات بر آن دست یابد.

وزیر خارجه کشورمان در ارتباط با تشکیل دولت در لبنان نیز تصریح کرد: به لبنانی‌ها کمک می‌کنیم تا بین خودشان به توافقی دست یابند.

وی در همین حین تاکید کرد: ما نمی‌توانیم توافقی را بر لبنان تحمیل کنیم، کما اینکه هیچ‌کس دیگر هم نمی‌تواند این کار را بکند.

محمد جواد ظریف در مورد حادثه انفجار بندر بیروت هم توضیح داد: پیشنهاداتی را برای کمک به لبنان پس از فاجعه انفجار بندر بیروت ارائه کردیم، اما فشار‌های آمریکا مانع از آن شد.

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار