وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است
نماینده اوباما در مذاکرات هسته‌ای:

تحریم‎ها بی‌تاثیر نیست اما به تسلیم شدن ایران نمی‌انجامد

معاون وزیر خارجه اسبق آمریکا اذعان کرد که تحریم‌های ناعادلانه این کشور علیه ایران موفق نخواهد بود و یقینا تهران در برابر این فشار تسلیم نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۶ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 06
کد خبر: ۷۸۸۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، ویلیام برنز، معاون وزیر خارجه اسبق آمریکا و نماینده باراک اوباما در مذاکرات هسته‌ای که میان ایران و پنج قدرت جهانی در سال ۲۰۱۵ به امضا رسید در گفت‌وگویی با روزنامه الشرق‌الاوسط درباره این توافق و گنجاندن نقش ایران در سوریه در توافق هسته‌ای گفت: درباره نقش ایران در سوریه در حاشیه مذاکرات برجام گفت‌وگوهایی انجام شد اما بحث اصلی ما در این مذاکرات مسائل هسته‌ای بود. تمرکز ما بر روی مسائل هسته‌ای بود هرچند در مورد مسائل منطقه‌ای از جمله نقش ایران در سوریه نیز در حاشیه مذاکرات گفت‌وگوهایی داشتیم. برخی کشورها از امضای توافق هسته‌ای با ایران خشنود نبودند همانگونه که درباره عدم دخالت اوباما در سوریه ناخرسند بودند.

وی در ادامه افزود: مشکل در ارتباط با ایران این است که این کشور هم‌پیمانان جهانی مانند اروپا، چین و روسیه دارد. ما در یک جهان آرمانی زندگی نمی‌کنیم و بر همین اساس باید به واقعیت‌های موجود نگاه کنیم اما در هر حال با دیپلماسی برخی مسائل را محقق کردیم.

معاون وزیر خارجه اسبق آمریکا درباره باقی ماندن ۴۰۰ نظامی آمریکایی در سوریه و تأثیر آن بر نقش ایران و ترکیه در سوریه گفت: من هیچ شکی درباره تهدیدات ایران علیه ما و هم‌پیمانانمان ندارم اما باید درباره تعداد تنها ۴۰۰ نظامی در سوریه واقع‌بین بود؛ باید از ارتش آمریکا به عنوان یک اهرم فشار در مذاکره با ایران و نیز وادار کردن ترکیه و کردها برای مذاکره و تفاهم استفاده کرد.

برنز در پاسخ به سوال خبرنگار این روزنامه وابسته به رژیم سعودی درباره تحریم‌های آمریکا و نقش آن در سیاست‌های ایران هم گفت: یقیناً این تحریم‌ها تأثیر می‌گذارد اما من معتقدم که به یک تغییرات اساسی یا تسلیم شدن حکومت ایران و اینکه پرچم تسلیم شدن بالا ببرد، نخواهد انجامید.
ارسال نظر
آخرین اخبار