اظهارات تازه پاپ در آستانه سفر به عراق-راهبرد معاصر
پوتین: درحال تولید انبوه سامانه موشکی اورشنیک هستیم فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام

اظهارات تازه پاپ در آستانه سفر به عراق

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان امروز (چهارشنبه) گفت به کشور عراق که پیشتر ژان پل دوم را در سال ۲۰۰۰ راه ندادند، سفر می‌کند چون نمی‌توان مردم را برای بار دوم ناامید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 03
کد خبر: ۷۹۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  پاپ فرانسیس که جمعه عازم عراق می‌شود، درخواست دعا کرد که این سفر "به بهترین نحو ممکن انجام شود و به نتایج مطلوب دست پیدا کند."

 

او به مشکلات امنیتی در عراق اشاره‌ای نکرد. امروز دست‌کم ۱۰ راکت به پایگاه هوایی که نیروهای ایالات متحده، نیروهای ائتلاف و عراق را در خود جای داده است، اصابت کرد.

 

رهبر کاتولیک‌های جهان همچنین در صحبتهایش گفت که امید مردم میانمار را نمیتوان با خشونت خفه کرد و بار دیگر خواستار آزادی زندانیان سیاسی شد.

 

دست‌کم ۳۰ تن از زمان کودتای اول فوریه در میانمار کشته شده‌اند. پاپ در ۲۰۱۷ به میانمار سفر کرده بود.

 

پاپ فرانسیس مستقیما از مقام‌های ارتش میانمار خواست تا "گفت‌وگو بر سرکوب و هماهنگی بر اختلاف غلبه کند." او همچنین از جامعه بین‌الملل خواست تا "ببینند که امیدهای مردم میانمار با خشونت خفه نمی‌شود."

 

رهبر کاتولیکهای جهان گفت، مردم جوان در این کشور شایسته آینده‌ای هستند که "در آن نفرت و بی‌عدالتی جای خود را به ملاقات و سازش می‌دهد".

 

فرانسیس بار دیگر درخواست ماه گذشته خود را تکرار کرد و از رهبران ارتش این کشور خواست تا با آزاد کردن زندانیان سیاسی ژست واقعی برای آشتی بگیرند. آنگ سان سوچی، رهبر دوفاکتوی میانمار جزو بازداشت‌شدگان است./ ایسنا

ارسال نظر