بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

اظهارات تازه پاپ در آستانه سفر به عراق

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان امروز (چهارشنبه) گفت به کشور عراق که پیشتر ژان پل دوم را در سال ۲۰۰۰ راه ندادند، سفر می‌کند چون نمی‌توان مردم را برای بار دوم ناامید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 03
کد خبر: ۷۹۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  پاپ فرانسیس که جمعه عازم عراق می‌شود، درخواست دعا کرد که این سفر "به بهترین نحو ممکن انجام شود و به نتایج مطلوب دست پیدا کند."

 

او به مشکلات امنیتی در عراق اشاره‌ای نکرد. امروز دست‌کم ۱۰ راکت به پایگاه هوایی که نیروهای ایالات متحده، نیروهای ائتلاف و عراق را در خود جای داده است، اصابت کرد.

 

رهبر کاتولیک‌های جهان همچنین در صحبتهایش گفت که امید مردم میانمار را نمیتوان با خشونت خفه کرد و بار دیگر خواستار آزادی زندانیان سیاسی شد.

 

دست‌کم ۳۰ تن از زمان کودتای اول فوریه در میانمار کشته شده‌اند. پاپ در ۲۰۱۷ به میانمار سفر کرده بود.

 

پاپ فرانسیس مستقیما از مقام‌های ارتش میانمار خواست تا "گفت‌وگو بر سرکوب و هماهنگی بر اختلاف غلبه کند." او همچنین از جامعه بین‌الملل خواست تا "ببینند که امیدهای مردم میانمار با خشونت خفه نمی‌شود."

 

رهبر کاتولیکهای جهان گفت، مردم جوان در این کشور شایسته آینده‌ای هستند که "در آن نفرت و بی‌عدالتی جای خود را به ملاقات و سازش می‌دهد".

 

فرانسیس بار دیگر درخواست ماه گذشته خود را تکرار کرد و از رهبران ارتش این کشور خواست تا با آزاد کردن زندانیان سیاسی ژست واقعی برای آشتی بگیرند. آنگ سان سوچی، رهبر دوفاکتوی میانمار جزو بازداشت‌شدگان است./ ایسنا

ارسال نظر