به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری گفتوگویی با علی الهیار ترکمن، معاون برنامهریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش انجام داده است که بخشهای مهم آن در ادامه میآید.
معلمان به اندازه میزان کارکردشان دریافتی خواهند داشت
- معلمان ما این را میدانند که به اندازه میزان کارکردشان، آنها دریافتی خواهند داشت، سنوات قبل هم همینطور بوده است.
- طبیعتا کسی که حق التدریس کار میکند در دو هفته تعطیلات عید از ساعت کاری خارج میشود.
سال مالی با سال تحصیلی و کاری در آموزش و پرورش متفاوت است
- سال مالی با سال تحصیلی و کاری در آموزش و پرورش متفاوت است. سال مالی از اول فروردین تا آخر اسفند و سال تحصیلی از اول مهر تا پایان خرداد سال آینده است.
- شرایط کاری معلمان حقالتدریسی به این شکل است که از اول مهر تا اسفند در فایل مالی قبلی حق التدریسشان تعیین میشود. از فروردین تا خرداد نیز در سال مالی بعد محاسبه خواهد شد اما هرچه که باشد بستگی به مقدار کارکرد آنها دارد.
- همچنین زمانی که کلاسها تمام میشود و دانش آموزان برای امتحانات آماده میشوند، حقالتدریسی برای معلمان لحاظ نخواهد شد.
تشکیل کارگروه استانی برای بررسی ساعات کاری حق التدریسیها
- ما در پایان بهمن و در ابتدای اسفند ۹۸ با یک شوک و بحران اپیدمی کرونا مواجه شدیم. در اسفند ماه ۹۸ کل کلاسها تعطیل شد و تا آموزش و پرورش به تدوین شبکه شاد و بارگذاری آن اقدام کند زمان طولانی سپری شد.
- برای اینکه حقی از کسی ضایع نشود، ما اطلاعات لازم را گرفتیم و بعد یک مرحله پرداخت کردیم اما این به معنای بسته شدن پرونده نیست. در حال حاضر یک مرحله پرداخت شده و برخی هم به این موضوع معترض هستند و هیچ اشکالی ندارد اما مجدد موضوع را بررسی میکنیم.
- برای بررسی مجدد یک بخشنامه به استانها ابلاغ کردیم تا کارگروهی برای این کار تشکیل دهند تا هیچ ابهام و اعتراضی باقی نماند.
نمیگذاریم حقی از معلمان حق التدریسی ضایع شود
- این کارگروه باید یک بار دیگر موضوع را مرور کند و وضعیت هر فردی که به ساعت دریافتی خود اعتراض دارد را دوباره بررسی کنند.
- سپس همه این بررسی ها در قالب یک گزارش و صورتجلسه به ما اعلام خواهد شد و ما قطعاً در پرداختیهای بعدی آن را لحاظ خواهیم کرد.
- این اطمینان را به معلمان شاغل که اضافه تدریس دارند و همچنین معلمان بازنشسته که به صورت حقالتدریسی در آموزش و پرورش هم کار میکنند، میدهیم که ما بررسیها را انجام میدهیم و نمیگذاریم حتی یک ساعت از میزان کارکرد آنها کم شده یا حقی ضایع شود.
حتی یک مورد عدم پرداخت حق التدریس را هم نداشتیم
- شرایط اداره مالی در آموزش و پرورش تابع قوانین و مقررات است. خیلی از محدودیتهایی که از بیرون به آموزش و پرورش وارد می شود، عمدتاً ناشی از منابع مالی کشور است.
- ما در برخی کارهایمان با محدودیتهایی مواجه هستیم ولی این بدان معنی نیست که ما بخواهیم برخورد سلیقهای یا شخصی داشته یا آن را فراموش کرده باشیم در حالی که پیگیر موضوع هستیم و در اسرع وقت آنها را برطرف خواهیم کرد.
- سالهای گذشته آموزش و پرورش در پرداختها تاخیر داشته اما عدمپرداخت نداشته است. به عنوان مثال در زمینه حق التدریسی اعتراضهایی بوده ولی اگر سالهای قبل را مشاهده کنند، میبینند که ما حتی یک مورد عدم پرداخت حق التدریس را هم نداشتیم.
بهشدت نسبت به رعایت حقوق فرهنگیان حساس هستیم
- ما شرایط سختی را میگذرانیم و هنوز بیماری کرونا در کشور است و از ما تلفات میگیرد، همهگیری آن کنترل نشده و موجهای مختلفی از آن وجود دارد.
- همچنین کشور به خاطر تحریمهایی که دارد با مشکلات مواجه است که آموزش و پرورش نیز از آن بینصیب نمانده است. اما به این معنی نیست که ما کارها را رها کردهایم.
- با وجود موانع و مشکلات، به شدت نسبت به رعایت حقوق فرهنگیان حساس هستیم و نمیگذاریم حق کسی ضایع شود./ ایلنا
بس کنید.....
پس حق الزحمه ی اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹ و ۱۵ روز شهریور چی شد؟؟
چرا دو هفته شهریور ماه برای معلمان رسمی که اضافه تدریس داشته اند، اضافه تدرسشان پرداخت نگردیده است.