راهکار طلایی برای بهبود افسردگی-راهبرد معاصر
سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز تعداد بیماران مبتلا به ایدز در کشور اعلام شد؛ تفاوت قابل توجه تعداد مردان و زنان مبتلا به HIV

راهکار طلایی برای بهبود افسردگی

روانشناس بالینی در ارتباط با افزایش تاب آوری در فصل های سرد سال گفت: ورزش، نوردرمانی، تغذیه مناسب و حضور در جمع به بهبودی افسردگی بسیار کمک می کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 26
کد خبر: ۸۱۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریا دریابری روانشناس بالینی درباره راهکارهای افزایش تاب آوری در روزهای سرد اظهار داشت: در روزهای سرد به دلیل سرما و بلندی شب‌ها و کمبود نور بهتر است ۵ وعده ورزش انجام شود حتی گام هایی کم باید قدم زد. در فاصله صبحانه تا ناهار از نور کم حتی کنار پنجره باید استفاده کرد. استفاده از لبنیات و سبزیجات به ویژه سویا توصیه می شود.

 

وی افزود: کمبود ویتامین دی باعث افزایش افسردگی همراه با خستگی می شود به همین دلیل باید مقدار این ویتامین را در بدن افزایش داد و از تغذیه مناسب استفاده کرد.

 

روانشناس بالینی  کشورمان تاکید کرد: برخی افراد در این فصل دایره اجتماعی خود را کاهش می دهند و در خود فرو می روند. آنها بیشتر می خوابند و از جمع دور می شوند. باید به این افراد مسئولیتی را سپرد تا رابطه خود را با جمع حفظ کنند. حمایت خانواده از این افراد بسیار مهم است.

 

دریابری با اشاره به نوردرمانی گفت: نور سرد و سفید به ویژه صبح ها برای افرادی که افسردگی فصلی دارند توصیه می شود. استفاده از نور آفتاب هم به انسان در فصل سرد به افزایش تاب آوری کمک می کند.

 

وی درباره افراد پرخاشگر خاطرنشان کرد: زمانیکه بدن من در جایی و ذهنم در جایی دیگر است یعنی من تمرکز ندارم و با خودم قهرم. به همین دلیل پرخاشگر هستم. در درمان اختلالات خلقی روان درمانی وجود دارد و با پیدا کردن افکار منفی می توان به بهبود احساسات رسید. فکر خودکشی در افراد افسرده وجود دارد. اگر بتوانیم فکر را درست کنیم احساس را درست کردیم بنابراین روان درمانی برای افراد افسرده لازم است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده