سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد

ظریف با رئیس جمهور تاجیکستان دیدار کرد

در دیدار وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با رئیس جمهور تاجیکستان روند همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف و همکاری‌های مشترک در مبارزه با تروریسم و افراط گرایی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 29
کد خبر: ۸۲۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در کنفرانس «قلب آسیا - روند استانبول» در دوشنبه حضور دارد، امروز (دوشنبه) با امامعلی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

در این دیدار موضوعات دوجانبه و همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف از جمله مسائل اقتصادی، تجارت، انرژی، صنعت، حمل و نقل، علوم و فرهنگ مورد گفت‌وگو قرار گرفت و بر اهمیت نقش کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور تاکید شد.

 

همکاری‌های مشترک در مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی، قاچاق مواد مخدر و دیگر جنایت‌های سازمان یافته فرامرزی از دیگر موضوعات مطرح شده در این دیدار بود.

 

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین به همراه سایر وزرای امور خارجه شرکت کننده در کنفرانس قلب آسیا، در ضیافت رسمی رئیس جمهور تاجیکستان حضور یافت.

 

ظریف که شامگاه یکشنبه برای شرکت در نهمین نشست قلب آسیا- روند استانبول وارد دوشنبه شد، امروز با دبیر اجرایی سیکا و وزرای خارجه افغانستان و هند دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

۱۵ کشور عضو قلب آسیا شامل جمهوری اسلامی ایران، افغانستان، تاجیکستان، پاکستان، چین، روسیه، هند، قزاقستان، قرقیزستان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه، آذربایجان، عربستان سعودی و امارات متحده عربی هستند. آمریکا، استرالیا، کانادا، دانمارک، مصر، فرانسه، فنلاند، آلمان، عراق، ایتالیا، ژاپن، نروژ، لهستان، اسپانیا، سوئد و انگلیس هم کشورهای حامی قلب آسیا به شمار می‌روند.

 

کنفرانس قلب آسیا از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ در استانبول، کابل، آلماتی، پکن، اسلام آباد، امریتسار، باکو و استانبول برگزار شده است./ فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار