انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

درخواست عمار حکیم برای گفت‌وگوی ایران و عربستان

رهبر جریان حکمت ملی عراق در پیامی درخواست کرد که ایران و کشورهای عربی به ویژه عربستان سعودی گفت‌و‌گوهای برادرانه‌ای را آغاز کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 01
کد خبر: ۸۲۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر «سید عمار الحکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق، امروز (پنجشنبه) در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر از ایران و عربستان سعودی برای گفت‌و‌گو درخواست کرد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق در این خصوص نوشت: «بار دیگر می‌خواهیم گفت‌و‌گویی برادرانه، اسلامی جدی و صریح میان جمهوری اسلامی ایران و تمام کشورهای عربی برادر و در صدر آنها عربستان سعودی در راستای امنیت منطقه و منافع آن آغاز شود».

رهبر جریان حکمت ملی عراق، پیشتر نیز در جریان مراسم رسمی روز شهید در عراق ضمن تاکید بر ضرورت تشکیل یک دولت یکپارچه در عراق، خواستار آغاز گفت‌وگو میان ایران و عربستان سعودی شده بود.

درخواست سید عمار الحکیم در حالی مطرح شده که پیشتر «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه و «سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران چند بار بر آمادگی تهران برای گفت‌و‌گو با ریاض تاکید کرده بودند اما عربستان سعودی این پیشنهادات را نپذیرفته است.

او در ادامه در توئیتی دیگر نوشت: «تجربه‌های دور و نزدیک ثابت کرده است که ضعف عراق منجر به ضعف تمام منطقه می‌شود و این موضوع اکنون در نزد همسایگان عراق به یقین تبدیل شده است و [تجربه ثابت کرده است] که جنگ در خاک عراق به نفع طرف‌های درگیر نیست»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر