رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

درخواست عمار حکیم برای گفت‌وگوی ایران و عربستان

درخواست عمار حکیم برای گفت‌وگوی ایران و عربستان رهبر جریان حکمت ملی عراق در پیامی درخواست کرد که ایران و کشورهای عربی به ویژه عربستان سعودی گفت‌و‌گوهای برادرانه‌ای را آغاز کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 01
کد خبر: ۸۲۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر «سید عمار الحکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق، امروز (پنجشنبه) در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر از ایران و عربستان سعودی برای گفت‌و‌گو درخواست کرد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق در این خصوص نوشت: «بار دیگر می‌خواهیم گفت‌و‌گویی برادرانه، اسلامی جدی و صریح میان جمهوری اسلامی ایران و تمام کشورهای عربی برادر و در صدر آنها عربستان سعودی در راستای امنیت منطقه و منافع آن آغاز شود».

رهبر جریان حکمت ملی عراق، پیشتر نیز در جریان مراسم رسمی روز شهید در عراق ضمن تاکید بر ضرورت تشکیل یک دولت یکپارچه در عراق، خواستار آغاز گفت‌وگو میان ایران و عربستان سعودی شده بود.

درخواست سید عمار الحکیم در حالی مطرح شده که پیشتر «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه و «سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران چند بار بر آمادگی تهران برای گفت‌و‌گو با ریاض تاکید کرده بودند اما عربستان سعودی این پیشنهادات را نپذیرفته است.

او در ادامه در توئیتی دیگر نوشت: «تجربه‌های دور و نزدیک ثابت کرده است که ضعف عراق منجر به ضعف تمام منطقه می‌شود و این موضوع اکنون در نزد همسایگان عراق به یقین تبدیل شده است و [تجربه ثابت کرده است] که جنگ در خاک عراق به نفع طرف‌های درگیر نیست»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار