دیدار مقامات قطر و ترکیه درباره غزه، ایران و ثبات منطقه سفیر عربستان در تهران: هماهنگی ایران و عربستان بهترین پاسخ به اقدامات اسرائیل است انصارالله یمن: هرگونه حمله آمریکا به ایران، منطقه را وارد جنگی فراگیر می‌کند رایزنی سفیر ایران با وزیر خارجه لبنان کاخ سفید: دیدار ترامپ و نتانیاهو فردا است عراقچی: اگر آمریکا در مذاکرات جدی باشد، ما نیز جدی خواهیم بود/ نتانیاهو به دنبال جنگ است لفاظی ترامپ علیه ایران؛ یا توافق یا جنگ! علی‌اف در دیدار با معاون رئیس‌جمهور آمریکا: شریک راهبردی قدرتمندترین کشور جهان هستیم عملیات گسترده امنیت ملی عراق؛ هسته پیچیده تروریستی داعش در الانبار متلاشی شد وزارت امور خارجه بیانیه صادر کرد + جزئیات دوحه: سفر لاریجانی به قطر در راستای مذاکرات میان تهران و واشنگتن است تلاش تل‌آویو برای القای بدبینی نسبت به مذاکرات ایران و آمریکا سفیر آمریکا: اختلافات گسترده‌ای میان ما و اسرائیل در مورد ایران وجود ندارد تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان لاریجانی: آمریکایی‌ها باید نسبت به نقش مخرب صهیونیست‌ها هوشیار باشند

مقام پیشین صهیونیست: ایران در موضوع هسته‌ای دست برتر را دارد

یک مقام اطلاعاتی ارشد سابق صهیونیست در اظهار نظری گفت، ایران دیگر ترسی از تحریم‌ها ندارد و در موضوع هسته‌ای از دست برتر برخوردار است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 04
کد خبر: ۸۲۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام اطلاعاتی ارشد پیشین صهیونیستی روز یکشنبه در اظهار نظری گفت که ایران در موضوع هسته‌ای دست برتر را دارد.

به نوشته وبگاه «عاروتص شوع» سرلشکر بازنشسته «عاموس یادلین»، رئیس پیشین دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی در زمینه مذاکرات آتی هسته‌ای گفت که ایران به اهدافش با موفقیت دست می‌یابد.  وی گفت: «ایرانی‌ها دست برتر را دارند. آنها یک خواسته صریح دارند، اینکه آمریکایی‌ها همه تحریم‌ها را لغو کنند و سپس به توافق برگردند.»

یادلین با اشاره با اثر تحریم‌های دولت «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور سابق آمریکا بر ایران گفت ایرانی‌ها دیگر از این تحریم‌ها نمی‌ترسند. یادلین گفت که اثرگذاری اسرائیل بر مفاد توافق جدید با ایران مشکل خواهد بود و ماه عسل با ترامپ پایان یافته است.

این در حالی است که وزیر خارجه رژیم صهیونیستی شنبه شب از گفت‌و‌گو با همتای آمریکایی خود در مورد مسائل مختلف از جمله ایران و مذاکرات آتی حول برجام در وین خبر داد.

«گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در توییتی در این زمینه نوشت که با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا تماس تلفنی مهمی داشته است. اشکنازی در این توییت نوشت که بلینکن، تل آویو را در جریان  آخرین تحولات درباره گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران به ویژه گفت‌‌وگوهای روزهای آتی در وین قرار داده است.

 در همین زمینه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده که این کشور در نشست سه‌شنبه هفته جاری در وین برای بحث درباره بازگشت دوجانبه به برجام شرکت می‌کند. وزارت خارجه آمریکا به وبگاه آکسیوس خبر داد: «ما برای شرکت در گفت‌وگوها با شرکای اروپایی، روسیه و چین برای مشخص کردن موضوعاتی که شامل بازگشت دوجانبه به پایبندی به برجام با ایران است، موافقت کردیم.»

در ادامه بیانیه‌ای که سخنگوی وزارت خارجه به این پایگاه خبری داده، آمده است: «از آنجا که مذاکرات سختی پیش رو قرار دارد، ما انتظار تحول غیر منتظره فوری نداریم اما معتقدیم که این گامی رو به جلو است.»

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه خود گفته است: «این گفت‌وگوها درباره گروه‌های کاری که اتحادیه اروپا با باقیمانده اعضای برجام از جمله ایران تشکیل می‌دهد،‌ ایجاد خواهد شد. موضوعات اولیه‌ای که مورد بحث قرار خواهد گرفت گام‌های هسته‌ای است که ایران باید در راستای بازگشت به پایبندی به شرایط برجام اتخاذ کند و گام‌های کاهش تحریمی است که آمریکا باید بردارد.»

این بیانیه وزارت خارجه آمریکا در حالی منتشر می‌شود که در پی برگزاری جلسه مجازی  کمیسیون برجام یک منبع بلندپایه آگاه به شبکه خبری «پرس تی وی» گفت، جمهوری اسلامی ایران تا قبل از رفع کلیه تحریم‌ها هیچ گفتگویی با آمریکا چه با واسطه و چه بدون واسطه انجام نخواهد داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار