رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

کودتای نظامی در سودان/ خبرهایی درباره برکناری عمر البشیر

رادیو و تلویزیون سودان پخش برنامه‌های عادی خود را متوقف و اعلام کرد: منتظر بیانیه مهمی از سوی نیرو‌های مسلح باشید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 11
کد خبر: ۸۳۱۰
به گزارش  راهبرد معاصر به نقل از شبکه الحدث، برخی منابع در گفتگو با شبکه الحدث از وقوع کودتای نظامی در سودان خبر دادند.

ارتش سودان تصميم گرفت عمر البشير، رئيس‌جمهور این کشور را از همه مناصبش برکنار کند.

همچنین رادیوی رسمی سودان اعلام کرد تا لحظاتی دیگر بیانیه مهمی از سوی ارتش سودان قرائت خواهد شد. مجموعه‌ای از افسران ارتش سودان نیز وارد ساختمان رادیویی این کشور شده و خواهان پخش این بیانیه از تمامی فرکانس‌های رادیویی شده‌اند.

رادیو و تلویزیون سودان پخش برنامه‌های عادی خود را متوقف و اعلام کرد: منتظر بیانیه مهمی از سوی نیرو‌های مسلح باشید.

همچنین شبکه راشاتودی به نقل از خبرنگار خود در خارطوم، پایتخت این کشور اعلام کرد تلویزیون رسمی سودان بزودی بیانیه‌ای مهم را از سوی نیروهای مسلح این کشور پخش خواهد کرد.

هزاران معترض مقابل ستاد فرماندهی سودان در خارطوم تجمع کرده‌اند و استعفای عمر البشیر، رئیس‌جمهور این کشور را خواستارند.  تحصن‌کنندگان در ميدان‌ها و خيابان‌های سودان تا زمان صدور بيانيه مهم ارتش به تحصن خود ادامه خواهند داد.
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار