آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده در گناوه-راهبرد معاصر
بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت

آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده در گناوه

رییس سازمان مدیریت بحران کشور آخرین وضعیت مناطق متاثر از زلزله در گناوه را تشریح و اعلام کرد که جبران خسارات پس از ارزیابی میزان آسیب‌ها آغاز خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 18
کد خبر: ۸۴۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر اسماعیل نجار دراین باره گفت: پس از وقوع زلزله ۵.۹ ریشتری در گناوه، دستگاه‌های امدادی و خدماتی از سوی مدیریت بحران به حالت آماده باش درآمد. در نهایت نیز با بررسی‌های انجام شده مشخص شد که خوشبختانه این زلزله مورد فوتی نداشته و مصدومان آن نیز به اندازه انگشتان یک دست گزارش شده که تمامی آنها به شکل سرپایی خدمات درمانی را دریافت کردند.

نجار با بیان اینکه عمده خسارات ناشی از این زلزله به روستاهای بخش مرکزی گناوه وارد شد، تصریح کرد: این خسارات در حد تخریب و ترک خوردگی دیوار برخی ساختمان‌ها بود.

وی درباره احساس شدن این زلزله در شهرهایی مانند شیراز نیز گفت: مردم عزیز چه در شیراز و چه در بوشهر و دیگر شهرها نگران نباشند. البته همواره باید دربرابر وقوع زلزله آمادگی داشته باشیم؛ اما این آمادگی به معنای نگرانی و ترس نیست. به ویژه آنکه با توجه به پس لرزه‌های رخ داده به احتمال زیاد زلزله اصلی همان زلزله ۵.۹ ریشتری بوده است.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه وزیر کشور پیگیر آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده بوده است، گفت: با تاکید وزیر کشور بنا شد تا در صورت نیاز شهروندان کمک‌های لازم اهم از اسکان اضطراری و توزیع بسته‌های غذایی و ... انجام شود.

نجار درباره جبران خسارات نیز به ایسنا تصریح کرد: پس از پایان ارزیابی‌ها از میزان آسیب وارده، روند بازسازی‌ها و جبران خسارات آغاز خواهد شد که جزئیات آن اعلام می‌شود.

وی درباره آماده باش دستگاه های امدادی و استان های معین نیز اظهارکرد: با توجه به ارزیابی های اولیه نیازی به ورود استان های معین و ... وجود ندارد. اما دستگاه های امدادی باید آمادگی کامل داشته باشند./ایسنا

ارسال نظر