عراقچی: همکاری با آژانس شکل جدیدی پیدا خواهد کرد دیدار لاوروف با رهبر کره شمالی سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم

رونمایی قانونگذاران کنگره از طرح «فشار حداکثری» علیه ایران با حضور پامپئو

کمیته مطالعاتی جمهوری‌خواهان اعلام کرده روز چهارشنبه از طرح خود که خواستار اعمال فشار حداکثری علیه ایران است رونمایی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 20
کد خبر: ۸۴۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «کمیته مطالعاتی جمهوری‌خواهان» اعلام کرده قصد دارد روز چهارشنبه در مراسمی با حضور «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه سابق آمریکا از یک طرح قانونی به نام «قانون فشار حداکثری» رونمایی کند.

 

این کمیته که بزرگترین گروه محافظه‌کاران در نهاد قانونگذار آمریکا است در بیانیه‌ای اعلام کرده روز چهارشنبه «رویدادی مهم» را در خصوص ایران اعلام خواهند کرد.

 

در ادامه این بیانیه تصریح شده این کمیته در حضور مایک پامپئو از طرحی به نام «قانون فشار حداکثری» رونمایی خواهد کرد.

 

کمیته مطالعاتی جمهوری‌خواهان گفته طرح مذکور سه هدف را دنبال می‌کند که عبارتند از: «گسترش دادن تحریم‌ها علیه ایران و اعمال‌ شدیدترین تحریم‌های کنگره علیه ایران ۲- تبدیل کردن راهبرد موفقیت‌آمیز فشار حداکثری به قانون و ۳- جلوگیری از پیوستن دولت بایدن به توافق شکست‌خورده ایران.»

 

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» علاوه بر بازگرداندن تحریم‌های متوقف‌شده ذیل این توافق و اعمال تحریم‌های جدید به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز مانند ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورد.

 

تئوری ترامپ این بود که این سیاست‌ها می‌تواند جمهوری اسلامی ایران را به مذاکره بر سر توافقی جدید به جای «برجام» وادار کند.

 

او روز ۲۰ ژانویه سال جاری میلادی در حالی از قدرت کنار رفت که در تحقق این هدف شکست خورده بود. ترامپ به دلیل نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش از سوی منتقدانش آماج انتقادات تند قرار گرفت.

 

دولت جدید آمریکا به ریاست «جو بایدن» ضمن اعتراف به اینکه سیاست فشار حداکثری شکست خورده گفته قصد دارد ایالات متحده را به برجام بازگرداند./ فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار