عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

رونمایی قانونگذاران کنگره از طرح «فشار حداکثری» علیه ایران با حضور پامپئو

کمیته مطالعاتی جمهوری‌خواهان اعلام کرده روز چهارشنبه از طرح خود که خواستار اعمال فشار حداکثری علیه ایران است رونمایی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 20
کد خبر: ۸۴۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «کمیته مطالعاتی جمهوری‌خواهان» اعلام کرده قصد دارد روز چهارشنبه در مراسمی با حضور «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه سابق آمریکا از یک طرح قانونی به نام «قانون فشار حداکثری» رونمایی کند.

 

این کمیته که بزرگترین گروه محافظه‌کاران در نهاد قانونگذار آمریکا است در بیانیه‌ای اعلام کرده روز چهارشنبه «رویدادی مهم» را در خصوص ایران اعلام خواهند کرد.

 

در ادامه این بیانیه تصریح شده این کمیته در حضور مایک پامپئو از طرحی به نام «قانون فشار حداکثری» رونمایی خواهد کرد.

 

کمیته مطالعاتی جمهوری‌خواهان گفته طرح مذکور سه هدف را دنبال می‌کند که عبارتند از: «گسترش دادن تحریم‌ها علیه ایران و اعمال‌ شدیدترین تحریم‌های کنگره علیه ایران ۲- تبدیل کردن راهبرد موفقیت‌آمیز فشار حداکثری به قانون و ۳- جلوگیری از پیوستن دولت بایدن به توافق شکست‌خورده ایران.»

 

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» علاوه بر بازگرداندن تحریم‌های متوقف‌شده ذیل این توافق و اعمال تحریم‌های جدید به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز مانند ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورد.

 

تئوری ترامپ این بود که این سیاست‌ها می‌تواند جمهوری اسلامی ایران را به مذاکره بر سر توافقی جدید به جای «برجام» وادار کند.

 

او روز ۲۰ ژانویه سال جاری میلادی در حالی از قدرت کنار رفت که در تحقق این هدف شکست خورده بود. ترامپ به دلیل نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش از سوی منتقدانش آماج انتقادات تند قرار گرفت.

 

دولت جدید آمریکا به ریاست «جو بایدن» ضمن اعتراف به اینکه سیاست فشار حداکثری شکست خورده گفته قصد دارد ایالات متحده را به برجام بازگرداند./ فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده