ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد

موضع رژیم صهیونیستی به حضور جنبش حماس در انتخابات پیش روی فلسطین

موضع رژیم صهیونیستی به حضور جنبش حماس در انتخابات پیش روی فلسطین نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل مدعی شد که شورای امنیت باید نگران حضور جنبش حماس در انتخابات پیش روی فلسطین باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 23
کد خبر: ۸۴۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «گیلعاد اردان» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل بار دیگر موضع مقامات این رژیم در خصوص حضور جنبش حماس در انتخابات پیش روی فلسطین را تکرار کرد.

 

به نوشته خبرگزاری فلسطینی شهاب، اردان گفت که حضور جنبش حماس در این انتخابات موجب افزایش قدرت این گروه مقاومت خواهد شد و شورای امنیت و کشورهای جهان باید نگران این اتفاق باشند.

 

وی در ادامه افزود: « با پیروزی حماس در انتخابات، این گروه جزئی از تشکیلات خودگردان خواهد بود و قدرت بیشتری خواهد یافت؛ بنابراین امیدوارم بدانید که در آن زمان، شورای امنیت چگونه می‌خواهد با تشکیلات خودگردان تعامل کند.»

 

منابع رسانه‌ای صهیونیست بارها از بیم این رژیم از احتمال پیروزی حماس همانند سال ۲۰۰۶ در انتخابات پارلمانی خبر داده‌اند و صهیونیست‌ها تلاش بسیاری برای لغو یا تعویق انتخابات آغاز کرده‌اند.

 

«محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اواخر دی‌ماه گذشته، موعد برگزاری انتخابات پارلمانی (مجلس قانونگذاری) پس از ۱۵ سال وقفه وانتخابات ریاستی پس از ۱۶ سال وقفه و انتخابات شورای ملی را تعیین کرد.

 

وی طی حکمی، تأکید کرد که انتخابات پارلمانی در تاریخ ۲۲ ماه مه ۲۰۲۱ (یکم خرداد ۱۴۰۰)، انتخابات ریاستی ۳۱ جولای ( ۹ مرداد ۱۴۰۰) و شورای ملی ۳۱ آگوست (۹ شهریور) برگزار خواهد شد.

 

از سوی دیگر در حالی‌که قرار است یک ماه دیگر در فلسطین انتخابات پارلمانی برگزار شود، رژیم صهیونیستی از چند ماه پیش دستگیری شخصیت‌ها و رهبران جنبش حماس در کرانه باختری را شدت بخشیده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار