حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه

موضع رژیم صهیونیستی به حضور جنبش حماس در انتخابات پیش روی فلسطین

نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل مدعی شد که شورای امنیت باید نگران حضور جنبش حماس در انتخابات پیش روی فلسطین باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 23
کد خبر: ۸۴۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «گیلعاد اردان» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل بار دیگر موضع مقامات این رژیم در خصوص حضور جنبش حماس در انتخابات پیش روی فلسطین را تکرار کرد.

 

به نوشته خبرگزاری فلسطینی شهاب، اردان گفت که حضور جنبش حماس در این انتخابات موجب افزایش قدرت این گروه مقاومت خواهد شد و شورای امنیت و کشورهای جهان باید نگران این اتفاق باشند.

 

وی در ادامه افزود: « با پیروزی حماس در انتخابات، این گروه جزئی از تشکیلات خودگردان خواهد بود و قدرت بیشتری خواهد یافت؛ بنابراین امیدوارم بدانید که در آن زمان، شورای امنیت چگونه می‌خواهد با تشکیلات خودگردان تعامل کند.»

 

منابع رسانه‌ای صهیونیست بارها از بیم این رژیم از احتمال پیروزی حماس همانند سال ۲۰۰۶ در انتخابات پارلمانی خبر داده‌اند و صهیونیست‌ها تلاش بسیاری برای لغو یا تعویق انتخابات آغاز کرده‌اند.

 

«محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اواخر دی‌ماه گذشته، موعد برگزاری انتخابات پارلمانی (مجلس قانونگذاری) پس از ۱۵ سال وقفه وانتخابات ریاستی پس از ۱۶ سال وقفه و انتخابات شورای ملی را تعیین کرد.

 

وی طی حکمی، تأکید کرد که انتخابات پارلمانی در تاریخ ۲۲ ماه مه ۲۰۲۱ (یکم خرداد ۱۴۰۰)، انتخابات ریاستی ۳۱ جولای ( ۹ مرداد ۱۴۰۰) و شورای ملی ۳۱ آگوست (۹ شهریور) برگزار خواهد شد.

 

از سوی دیگر در حالی‌که قرار است یک ماه دیگر در فلسطین انتخابات پارلمانی برگزار شود، رژیم صهیونیستی از چند ماه پیش دستگیری شخصیت‌ها و رهبران جنبش حماس در کرانه باختری را شدت بخشیده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار