ایران هزینه سالانه پناهجویان افغانستانی را اعلام کرد سلامت انتخابات خط قرمز دولت است اسلامی: پیشرفت صنعت هسته‌ای ما با حمله نظامی هم متوقف نشد امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم

احتمال پیگیری قضایی اظهارات ظریف در فایل صوتی از سوی مجلس

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: حق برای مجلس و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی محفوظ است که فایل صوتی ظریف را بررسی کند و اگر خلاف منافع ملی باشد نیاز به پیگیری حقوقی و قضایی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 26
کد خبر: ۸۵۳۲۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ زهره اللهیان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، درباره فایل صوتی منتشر شده از محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه کشور اظهار داشت: اظهارات اخیر آقای ظریف در ارتباط با سیاست خارجی و دیپلماسی و همچنین شرایط منطقه و نقش سردار سلیمانی نشان از این مهم دارد که شخصی چون آقای ظریف به عنوان وزیر امور خارجه متوجه این موضوع نشده است که باید دیپلماسی در خدمت امنیت کشور و منافع ملی باشد و دیپلماسی سیاسی به خودی خود ارزشی ندارد مگر اینکه در خدمت منافع ملی و امنیت ملی قرار گیرد.

 

وی افزود: هنر سردار سلیمانی این بود که توانست دیپلماسی ما را به خدمت منافع ملی و امنیت ملی بگیرد و ایشان با مدیریتی که داشتند و تعامل با وزارت خارجه توانستند تهدید علیه امنیت ملی و همچنین تهدید بزرگ یعنی داعش را در صدها کیلومتر آنطرف‌تر از مرزهای ایران متوقف و نابود کنند.

 

اللهیان در همین باره اضافه کرد: قاعدتاً این گویای توانمندی یک فرمانده نظامی در سطح سردار سلیمانی است که متأسفانه امثال آقای ظریف همه چیز را در تعامل با غرب و مذاکره با غرب می‌بیند و دولت آقای روحانی از تجربیات گذشته هم متأسفانه درس نگرفته است که آنچه که در میدان رقم خورد و منجر به اقتدار ایران اسلامی در منطقه شد، پای میز مذاکرات به نتیجه نرسید و مذاکرات ثمره‌ای را در تحریم‌ها و رفع تهدیدها علیه ملت ایران نداشت.

 

وی یادآور شد: معادلات در میدان رقم خورد و در آنجا که مبارزه بی‌امان سردار سلیمانی منجر به شکست داعش شد و ملت‌های منطقه را از چنین تهدید بزرگی نجات داد و ثبات را برای منطقه و کشور ما به ارمغان آورد.

وی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: قطعاً این نوع اظهارات آقای ظریف از محبوبیت شهید سلیمانی نکاسته و نخواهد کاست و طبق نظرسنجی‌ها حتی پس از شهادت سردار، بر محبوبیت شهید سلیمانی سردار دلها افزوده شد که این خاصیت ایمان، صداقت و عشق خدمت به مردم است که در سردار سلیمانی تبلور پیدا کرد.

 

وی در خاتمه سخنانش بیان کرد: البته این حق برای مجلس و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس محفوظ است که فایل صوتی آقای ظریف را دقیق بررسی کند و اگر اظهاراتی خلاف منافع ملی و امنیت ملی در سخنان ایشان باشد قاعدتاً نیاز به پیگیری حقوقی و قضایی خواهد داشت./ فارس

 

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Austria
۱۳:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
0
0
ظریف با حاکمان آمریکایی بیشتر رفاقت داشه تا با سردار سلیمانی - ظاهراً دشمن داخلی متقاضی بشهادت رساندن سردار سلیمانی دارد خودش را افشاء می کند.
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار