نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده

تأکید بغداد بر لزوم خروج نیروهای بیگانه از خاک عراق

پس از اظهارات فرمانده نظامیان تروریست آمریکایی در منطقه درباره بقای نیروهای آمریکایی در خاک عراق، مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با سفیر کانادا بر لزوم خروج نیروهای رزمی بیگانه از خاک این کشور تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 26
کد خبر: ۸۵۴۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع عراقی، عصر امروز (دوشنبه)، گزارش دادند که «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی این کشور با «اولریک شانون» سفیر کانادا در بغداد درباره خروج نیروهای بیگانه از خاک عراق گفت‌و‌گو کرده است.

 

به گزارش وبگاه خبری شبکه «دجله»، دفتر مشاور امنیت ملی عراق در بیانیه‌ای در این ارتباط اعلام کرد که قاسم الاعرجی امروز (دوشنبه)، با سفیر کانادا در دفتر خود دیدار و «بر لزوم خروج نیروهای رزمی ائتلاف بین‌المللی از [خاک] عراق مطابق با یک جدول زمان‌بندی شده مورد توافق تأکید کرده است».

 

در ادامه بیانیه مذکور با اشاره به اینکه «کانادا یکی از اعضای ائتلاف بین‌الملی است که به این موضوع اهتمام می‌ورزد»، آمده است که الاعرجی همچنین درباره آخرین تحولات سیاسی و امنیتی منطقه با سفیر کانادا گفت‌و‌گو کرده و دو طرف توسعه روابط دوجانبه میان بغداد و اتاوا را نیز مورد بحث و بررسی قرار داده‌اند.

 

بر اساس این بیانیه، در این دیدار، «به اوضاع امنیتی شهر سنجار و اهمیت مشارکت کانادا در بازسازی این شهر» پرداخته شده و در عین حال، درباره وضعیت اردوگاه مرزی الهول با سوریه گفت‌و‌گوهایی صورت گرفته است.

 

این دیدار پس از اظهارات اخیر «کنت مک کنزی» فرمانده نظامیان تروریست آمریکا در منطقه صورت گرفت که گفته بود: «عراق خواهان باقی ماندن ماست و ما تعداد نیروهای خود را در آنجا کاهش نخواهیم داد».

 

 «قیس الخزعلی»‌ دبیرکل جنبش «عصائب اهل الحق»‌ عراق در بیانیه‌ای در واکنش به این اظهارات ضمن هشدار به دولت عراق، گفت:‌ «آمریکایی‌ها یکی‌ پس از دیگری دلیل می‌آورند که زبان گفت‌و‌گو و منطق با آن‌ها بی‌فایده است و روش افغانستانی تنها راه برای بیرون راندن آن‌هاست».

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار