حماس: اسرائیل مانع ورود به مرحله دوم آتش‌بس می‌شود زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند

تأکید بغداد بر لزوم خروج نیروهای بیگانه از خاک عراق

پس از اظهارات فرمانده نظامیان تروریست آمریکایی در منطقه درباره بقای نیروهای آمریکایی در خاک عراق، مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با سفیر کانادا بر لزوم خروج نیروهای رزمی بیگانه از خاک این کشور تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 26
کد خبر: ۸۵۴۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع عراقی، عصر امروز (دوشنبه)، گزارش دادند که «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی این کشور با «اولریک شانون» سفیر کانادا در بغداد درباره خروج نیروهای بیگانه از خاک عراق گفت‌و‌گو کرده است.

 

به گزارش وبگاه خبری شبکه «دجله»، دفتر مشاور امنیت ملی عراق در بیانیه‌ای در این ارتباط اعلام کرد که قاسم الاعرجی امروز (دوشنبه)، با سفیر کانادا در دفتر خود دیدار و «بر لزوم خروج نیروهای رزمی ائتلاف بین‌المللی از [خاک] عراق مطابق با یک جدول زمان‌بندی شده مورد توافق تأکید کرده است».

 

در ادامه بیانیه مذکور با اشاره به اینکه «کانادا یکی از اعضای ائتلاف بین‌الملی است که به این موضوع اهتمام می‌ورزد»، آمده است که الاعرجی همچنین درباره آخرین تحولات سیاسی و امنیتی منطقه با سفیر کانادا گفت‌و‌گو کرده و دو طرف توسعه روابط دوجانبه میان بغداد و اتاوا را نیز مورد بحث و بررسی قرار داده‌اند.

 

بر اساس این بیانیه، در این دیدار، «به اوضاع امنیتی شهر سنجار و اهمیت مشارکت کانادا در بازسازی این شهر» پرداخته شده و در عین حال، درباره وضعیت اردوگاه مرزی الهول با سوریه گفت‌و‌گوهایی صورت گرفته است.

 

این دیدار پس از اظهارات اخیر «کنت مک کنزی» فرمانده نظامیان تروریست آمریکا در منطقه صورت گرفت که گفته بود: «عراق خواهان باقی ماندن ماست و ما تعداد نیروهای خود را در آنجا کاهش نخواهیم داد».

 

 «قیس الخزعلی»‌ دبیرکل جنبش «عصائب اهل الحق»‌ عراق در بیانیه‌ای در واکنش به این اظهارات ضمن هشدار به دولت عراق، گفت:‌ «آمریکایی‌ها یکی‌ پس از دیگری دلیل می‌آورند که زبان گفت‌و‌گو و منطق با آن‌ها بی‌فایده است و روش افغانستانی تنها راه برای بیرون راندن آن‌هاست».

ارسال نظر