برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد

واکنش تند نماینده کرمان به اظهارات ظریف

نماینده کرمان در مجلس گفت: اگر عزت‌خواهی و توکل آن مرد میدان نبود این دیپلماسی وادادگی یقینا هیچ نتیجه‌ای جز خفت برای ملت ایران به همراه نداشت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 01
کد خبر: ۸۶۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ‌در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان در واکنش به اظهارات ظریف وزیر امورخارجه اظهار داشت: اگر نظام جمهوری اسلامی ایران اقتدار نداشت هیچ‌گاه مذاکره‌ای با ما انجام نمی‌شد و آمریکا همان طور که به راحتی در برخی کشورها حضور دارد و آنها را سرکوب می‌کند با ملت ایران هم همان بازی را انجام می‌داد.

 

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران است که باعث شده بحث 5+1 مطرح شود و پنج کشور قدرتمند دنیا یک طرف و ایران اسلامی یک طرف میز مذاکره‌ قرار بگیرند؛ آن هم در شرایطی که ما در تحریم بودیم.

 

وی با اشاره به اینکه اقتدار جنبه‌های مختلفی دارد ادامه داد: وجود مقام معظم رهبری و هدایت‌های ایشان، پشتوانه مردمی نظام، اقتدار و پیشرفت‌های‌ ما در حوزه علم و فناوری و دفاعی و نیروهای مسلح ما از جمله سپاه قدس از جمله مولفه‌های اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

 

زاهدی با بیان اینکه ضربه زدن به مولفه‌های اقتدار نظام یعنی ضربه زدن به اقتدار ملی گفت: اگر کشوری بودیم که جلوی داعش را نمی‌گرفتیم و در گوشه گوشه این کشور اشرار حضور داشتند، آن زمان آمریکا دیگر نیازی به مذاکره با ایران نداشت؛ چنان ما را در تنگنا قرار می‌دادند که حاضر بودیم هر گونه باجی به آنها بدهیم تا از کشور ما خارج شوند، که نمی‌شدند.

 

وی با ابراز اینکه در آن زمان آقای ظریف چه می‌خواست بکند، با دیپلماسی کار را جلو ببرد؟ بیان کرد: واقعاً متاسفم که آقای ظریف بینش تحلیل امنیت و اقتدار ملی را به عنوان یک دیپلمات حرفه‌ای نداشت و فکر می‌کند که دیپلماسی همه کارها را انجام می‌دهد.

 

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با عنوان اینکه شما چند سال مذاکره کرده و برجام را امضا کردید؛ چه اتفاقی افتاد؟ آیا اقتصاد ما رونق گرفت و مشکلات ما حل شد گفت: چه کردید که این گونه اقتدار ما را زیر سؤال می‌برید؟ اقتداری که بخش مهمی از آن مرهون تلاش‌ها و جانفشانی‌های حاج قاسم و حاج قاسم‌هاست.

 

وی با بیان اینکه خجالت نکشیدید با این افتضاحی که برجام به وجود آورد، مرد میدان را با مرد برجام مقایسه کردید ادامه داد: ما به رهبری نظام، مردم خوب کشورمان و حاج قاسم‌ها و نیروهای مسلح وطن‌مان که این امنیت را برای ما به ارمغان آوردند افتخار می‌کنیم.

 

زاهدی با ابراز تاسف از اینکه امروز دولتمردان ضعیف‌النفسی را مشاهده می‌کنیم که منافع کشور را نادیده گرفته و با امتیاز دادن به بیگانگان با آمریکا و عوامل آن در منطقه همراهی می‌کنند گفت: از نظر من آقای ظریف با این صحبت‌ها خودش را سوخت و به یک مهره سوخته برای نظام تبدیل شد؛ آن هم سخنانی که برای نخستین بار توسط بیگانگان منتشر شده است.

 

وی با بیان اینکه من خودم مدتی سفیر بودم و به خوبی مسائل وزارت امور خارجه و طبقه‌بندی‌های آن را می‌دانم گفت: اگر آقای ظریف می‌خواست چنین صحبت‌هایی داشته باشد تا به زعم خودش در تاریخ ثبت شود باید آنها را یادداشت کرده و در طبقه‌بندی‌های وزارت امورخارجه می‌گذاشت یا آنها ضبط کرده و شخصاً به شورای امنیت ملی می‌داد.‌

 

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کاملاً واضح است که این اقدامات و این صحبت‌ها با برنامه بوده است گفت: آقای ظریف اعتباری را که تصور می‌کرد می‌تواند به دست بیاورد را از دست داد و تبدیل به یک مهره سوخته شد که دیگر جایگاهی در انتخابات ریاست جمهوری ندارد.

 

وی با بیان اینکه یک رجل سیاسی باید دوراندیش بوده و منافع ملی و طبقه‌بندی‌های نظام را بداند تصریح کرد: آقای ظریف با این اظهارات خود نشان داد که به عنوان یک رجل سیاسی که باید حافظ منافع ملی باشد، نیست و اینگونه عمل نکرده است.

 

زاهدی با اشاره به وادادگی دیپلماسی و دیپلماسی واداده‌ای که جریان وزارت امورخارجه ما با آقای ظریف دنبال کرده بیان کرد: اگر عزت‌خواهی و توکل آن مرد میدان نبود این دیپلماسی وادادگی یقینا هیچ نتیجه‌ای جز خفت برای ملت ایران به همراه نداشت.

 

وی با بیان اینکه عزت امروز ما مرهون تلاش‌ها، از خود گذشتگی‌ها و ‌جانفشانی‌های افرادی مانند حاج قاسم است که حقیقتاً مرد میدان بودند تصریح کرد: زدن این انسان‌های بزرگ که به باور، اعتقاد و اقتدار ملت ما گره خورده‌اند به این معناست که ما تحلیل و برنامه‌های دشمن را بر منافع ملی اولویت می‌دهیم.

 

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه هفته آینده مجلس شورای اسلامی به دلیل شب‌های عظیم قدر تعطیل است و نمایندگان در حوزه انتخابیه هستند گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی قطعاً پس از تعطیلات موضوع لو رفتن این صحبت‌های خلاف منافع ملی آقای ظریف وزیر امورخارجه را به جد دنبال کرده و این اظهارات یقیناً واکنش اساسی نمایندگان مجلس را به دنبال دارد./ تسنیم

 

ارسال نظر
آخرین اخبار