یک کمیته پارلمان عراق از تحرکات مشکوک کاردار آمریکا خبر داد-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

یک کمیته پارلمان عراق از تحرکات مشکوک کاردار آمریکا خبر داد

کمیته امنیت و دفاع در پارلمان عراق ضمن انتقاد از تحرکات مشکوک کاردار سفارت آمریکا در بغداد تأکید کرد که وزارت خارجه باید در این خصوص موضع بازدارنده داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 15
کد خبر: ۸۶۱۸
به گزارش راهبرد معاصر ، کمیته امنیت و دفاع در پارلمان عراق از تحرکات مشکوک «جوی هود» کاردار سفارت آمریکا در بغداد انتقاد کرد.

«مهدی تقی» عضو این کمیته به پایگاه خبری «المعلومه» گفت که سفر هود به منطقه «عامریه» در «الفلوجه» با هدف تطمیع برخی از سرشناسان عشایر صورت گرفت تا نیروهای رزمی آمریکا در عراق ابقا شوند.

تقی تأکید کرد که وزارت خارجه عراق در جریان این سفر قرار نداشته، این مسئله مخالف عرف دیپلماتیک بوده و ناقض حاکمیت عراق است.

وی ادامه داد: «وزارت خارجه عراق باید موضع بازدارنده‌ای در قبال سفارت آمریکا اتخاذ کند؛ زیرا بدون اطلاع آن، در داخل کشور دست به تحرکاتی زده است».

این مسئول عراقی اقدام هود را به دور از سطح نمایندگی دیپلماسی دانست و از حمایت واشنگتن از برخی گروه‌ها و تطمیع برخی دیگر برای «تحقق منافع خبیث واشنگتن در کشور» انتقاد کرد.

تقی اعلام کرد که کمیته امنیت و دفاع در پارلمان عراق قصد دارد امضا جمع کند و «محمد علی الحکیم» وزیر خارجه عراق را دعوت کند تا علل این تحرکات بررسی شده و وی را مجبور کنند که «موضع شجاعانه‌ای در قبال نیروهای آمریکایی اتخاذ کند که به صورت غیر قانونی [در خاک عراق] حضور دارند».

فشار بر سران عراق درباره طرح اخراج نظامیان خارجی

در همین راستا، «قصی عباس» نماینده ائتلاف «الفتح» در پارلمان عراق اعلام کرد که «پارلمان کنونی در موضوع برخورد با مسئله حضور خارجی در خاک عراق مانند [پارلمان] پیشین است».

عباس به پایگاه خبری «بغداد الیوم» گفت که بر سران سه قوه نیز فشارهایی اعمال می‌شود که مانع از مطرح شدن طرح خروج نیروهای خارجی در پارلمان می‌شود.

پایگاه انگلیسی «عرب ویکلی» هم به نقل از «آنتونی کوردسمن» تحلیلگر موسسه مطالعات استراتژیک و بین الملل در واشنگتن گزارش داد که 53 درصد از مردم عراق بر این باورند که آمریکا قصد اشغال این کشور و چپاول منابع آن را دارد.

کوردسمن به نقل از نظرسنجی‌هایی که صورت گرفته، اعلام کرد که 15 درصد از این افراد معتقدند آمریکا در تلاش است که عراق را تجزیه کند و 25 درصد دیگر هم هدف آمریکا را مبارزه با اسلام عنوان کرده‌اند و فقط 15 درصد معتقدند که واشنگتن قصد برقراری دموکراسی در عراق را دارد.
ارسال نظر