پیش‌بینی هواشناسی از وضعیت هوای کشور /ورود سامانه بارشی در روز‌های آینده محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی/ چالوس یکطرفه می‌شود هشدار درباره وضعیت هوای ناسالم امروز تهران جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴  هوای تهران درگیر آلاینده‌ها/ سکون جو کیفیت هوا را کاهش می‌دهد هشدار هواشناسی درباره ورود موج پیاپی سامانه‌ها؛ آغاز بارش‌ها از ساعاتی دیگر اعزام گسترده نیرو‌های امدادی برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های دیزمار دستگیری یک پیمانکار شهرداری دورود به اتهام پرداخت رشوه ادعای دستکاری سامانه‌های بارشی علمی است؟ تهران شنبه و یکشنبه تعطیل می‌شود؟ مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان تا ۹ آذر تعطیل شد محدودیت‌های ترافیکی از ۵ تا ۸ آذرماه اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها در این استان/ ادارات از آذرماه دورکار می‌شوند انتقال ۲۹۲ زندانی افغانستانی از ایران نحوه انصراف از صندوق ذخیره فرهنگیان برنامه زمانی کنکور فرهنگیان ۱۴۰۵ از ثبت‌نام تا اعلام نتایج‌نهایی آزادراه تهران–شمال قفل شد / جزئیات محدودیت‌های ترافیکی 

ذوالفقاری: طبق گزارش وزارت بهداشت کرونا در شرایط مهار قرار گرفته است

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا گفت: طبق گزارش وزارت بهداشت و درمان روند بیماری در کشور در شرایط کنترل و مهار قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 03
کد خبر: ۸۶۴۰۹

به گزارش راهبرد معاصر حسین ذوالفقاری معاون امنیتی وزیر کشور و رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا در جلسه امروز این کمیته که با حضور نمایندگان دستگاهها در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اینکه امروز تمام تلاش دستگاهها با متولی گری وزارت بهداشت و درمان بر کنترل و مهار موج چهارم بیماری قرار دارد؛ گفت: طبق گزارش وزارت بهداشت و درمان روند بیماری در کشور در شرایط کنترل و مهار قرار گرفته است.

 

ذوالفقاری در این خصوص گفت: تعداد شهرهای قرمز در کشور در حدود ۳۰۱ شهر است امیدواریم با روند خوب مدیریت بیماری و ادامه رعایت پروتکل ها توسط اصناف و مردم فهیم این میزان در هفته های آتی کاهش پیدا کند.

 

معاون امنیتی وزیر کشور با بیان اینکه باید کنترل بیماری به صورت جدی و هدفمند پیگیری شود؛ گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی از قبیل فاصله گذاری اجتماعی، ممنوعیت سفرها و دورهمی های جمعی بایستی دقیق رعایت گردد.

 

موضوع برگزاری آزمون های وزارت آموزش و پرورش از دیگر محورهای جلسه امروز بود و در این خصوص ذوالفقاری تصریح کرد: برگزاری آزمون ها به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی در زمان هایی که اطلاع رسانی می شود انجام می گیرد.

 

وی در این خصوص گفت: بایستی آزمون ها در مکان های باز و دارای تهویه هوا برگزار شود تا از امکان انتقال و شیوع بیماری جلوگیری شود.

 

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا در بخش دیگری از صحبت هایش به موضوع اصناف و محدودیت های اعمال شده بر آنها اشاره کرد و گفت: انصافا اصناف بیشترین همراهی را در طی ۱۴ ماه اخیر شیوع بیماری کرونا داشته اند.

 

ذوالفقاری تصریح کرد: اصناف جامعه بسیار بزرگی را شامل می شود و طبق گزارش ها حدود سه میلیون واحد صنفی با جمعیت ۹ میلیون نفری داریم که به نوبه خود سهم بزرگی را در اقتصاد کشور تشکیل می دهند.

 

وی در این خصوص یادآور شد: با هدف جلوگیری از آسیب دیدن اصناف این پیشنهاد را به ستاد ملی مدیریت کرونا ارائه خواهیم داد که کسب و کار و اصناف مثل واحدهای تولیدی با رعایت شدید پروتکل ها انجام گیرد.

 

معاون وزیر کشور خاطر نشان کرد: در این خصوص نظارت را خود اتحادیه ها و اصناف انجام دهند و مراتب را به وزارت بهداشت اعلام کنند.

 

ذوالفقاری در پایان خاطر نشان کرد: باید با تلاش و همت همگی بتوانیم از این موج سهمگین که روزانه مرگ نزدیک به ۴۰۰ نفری را در کشور رقم می زند عبور کنیم و اجازه ندهیم که وضعیت بیماری در کشور در اثر اهمال کاری ها و بی تفاوتی ها، شیوع و گستره بیشتری گیرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار