جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 / انتخابات 1400 یکشنبه 3 اسفند-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 / انتخابات 1400 یکشنبه 3 اسفند

انتخابات ریاست جمهوری 1400 روز جمعه 28 خرداد 1400 برگزار می شود و انتخابات ریاست جمهوری یکی از مهم ترین انتخابات ایران است که راهبرد معاصر در نظر دارد طی مدت باقی مانده تا انتخابات 1400 ، جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری را در اختیار مخاطبان قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 21
کد خبر: ۷۸۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر انتخابات ریاست جمهوری 1400یکی از مهمترین رخدادهای تاریخی ایران است. انتخابات 1400 تعیین کننده سرنوشت کشور است و دو طیف سیاسی اصلاح طلب و اصولگرا کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری را تشکیل میدهند. گفتنی است انتخابات ایران روز جمعه 28 خرداد 1400 برگزار می شود. راهبرد معاصر در نظر دارد طی مدت باقی مانده تا انتخابات 1400 ، جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری را در اختیار مخاطبان قرار دهد. 

جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 / انتخابات 1400 یکشنبه 3 اسفند

نتایج انتخابات ریاست جمهوری تاثیر بسزایی در معیشت مردم کشور دارد و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری پس از تایید صلاحیت شورای نگهبان در معرض رقابت قرار میگیرند. اصل ۱۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران شرایط کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرده است و در ادامه این خبر آرشیو کامل اخبار امروز انتخابات سیزدهم ریاست جمهوری را میخوانید.

 


حمله تند احمدی‌نژاد به اظهارات حدادعادل درباره نامزدی اش در انتخابات 1400

محمود احمدی نژاد رئیس دولت نهم و دهم در ویدئویی در واکنش به اظهارات حدادعادل که گفته بود تکلیف احمدی نژاد روشن است و تایید صلاحیت نمی شود، گفت: این آقایی که این حرف ها را مطرح کرد در سال ۸۴، با کمک دوستانش تا لحظه آخر سنگین ترین فشارها را به بنده وارد کردند که به نفع کاندید موردنظرشان انصراف بدهم.

او افزود: بعدها که به دولت آمدم در مجلس هفتم، اینها بیشترین ممانعت ها، تخریب ها، فشارها و انواع ترفندها را به کار گرفتند تا مانع از خدمات دولت نهم به مردم شوند.

احمدی نژاد ادامه داد: آنها حتی اجازه ندادند ما ساعت کار بانک ها را تغییر بدهیم که تا حدودی ترافیک سبک تر شود.

او عنوان کرد: این آقا طی ۱۶ سال اخیر همواره به ضد بنده بوده و به شدت علیه من فعالیت کرده است. یعنی از قبل ۸۴ تا امروز، مخالف من بود. متاسفانه کشور ما گرفتار عده ای از افراد شده که خودشان را برتر از مردم می دانند،صاحب اختیار و مالک کشور می دانند و در عین حال فکر می کنند همه امور باید تحت تصدی آنها باشد.

رییس دولت نهم و دهم تصریح کرد: اینها انقلاب و کشور را ارث پدری خودشان می دانند و به دنبال این هدف هستند که بتوانند مردم را به طور کامل از همه عرصه ها کنار بزنند. نباید فراموش کنیم که امام راحل فرمودند نگذارید انقلاب به دست نامحرمان و نااهلان بیفتد.

او تاکید کرد: ما چگونه می توانیم انتظار داشته باشیم که با نقش آفرینی عده ای که قبل از انقلاب دست فرح پهلوی همسر محمدرضا شاه پهلوی را می بوسیدند اما بعد از انقلاب به تعبیری رنگ عوض کردند و تبدیل به سوپر حزب اللهی شدند و در نتیجه به کارها وارد شدند اوضاع کشور درست شود؟!

 

تعیین اعضای ستاد انتخابات کشور

با فرارسیدن سال ۱۴۰۰ فضای کشور انتخاباتی تر می‌شود چرا که در خرداد یکی از مهمترین وقایع سیاسی سال یعنی انتخابات ریاست جمهوری رقم خواهد خورد و در کنار آن سه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، میاندوره ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان برگزار می‌شود.


وزارت کشور به همین منظور و برای برگزاری انتخایاتی پرشور و در امنیتی کامل، ستاد انتخابات را تشکیل داد و از مهر امسال تمهیدات لازم را فراهم کرد. جمال عرف معاون سیاسی وزارت کشور این دوره از انتخابات را به یک معنا دو گانه و به یک معنا چهارگانه توصیف کرد و گفت که انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در کل کشور برگزار می‌شود اما در برخی مناطق هم علاوه بر این دو، انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری را شاهد خواهیم بود.


رییس ستاد انتخابات کشور ادامه داد که از آنجا که در حوزه‌هایی مانند تهران هر چهار انتخابات برگزار می‌شود، آماده کردن تمهیدات آن از مدت‌ها قبل شروع شده است و عملاً از مهرماه امسال یعنی بعد از مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، وارد تمهیدات انتخابات ۱۴۰۰ شده‌ایم.


یکی از مقدمات برگزاری انتخابات تشکیل ستاد انتخابات و تعیین اعضای آن است. ۱۹ بهمن امسال بود که عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حکمی برای نخستین بار در تاریخ انتخابات، رییس ستاد امنیتی انتخابات کشور را معرفی کرد. براساس حکم وزیر کشور حسین ذوالفقاری معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور با حفظ سمت رییس ستاد امنیتی انتخابات کشور شد. از آنجا که تا کنون در همه انتخابات تنها یک ستاد انتخابات داشته ایم و این بار ستاد امنیتی در کنار ستاد انتخابات تشکیل شده است، گمانه‌ها حاکی از این است که ستاد امنیتی شاید به دلیل شرایط کرونایی کشور تشکیل شد تا بتواند به خوبی بر فضای تبلیغات انتخابات مدیریت و نظارت داشته باشد.


وزیر کشور ۲ روز پس از اعطای حکم رییس ستاد امنیتی انتخابات، ۲۱ بهمن ماه در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، جمال عرف معاون سیاسی وزارت کشور را به عنوان رییس ستاد انتخابات کشور معرفی کرد. عرف که در این چند سال سابقه ریاست ستاد انتخابات کشور را هم دارد به ایرنا گفته است که اگر چه ستاد امنیتی به عنوان ستادی مستقل فعالیت خواهد کرد اما درعین حال در همه جلسات ستاد انتخابات حضور می‌یابد و درحقیقت زیرمجموعه ستاد انتخابات خواهد بود.

جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 / انتخابات 1400 یکشنبه 3 اسفند
رحمانی فضلی در حکم جمال عرف به ریاست ستاد انتخابات کشور بر برگزاری انتخاباتی در شان و تراز ملت بزرگ و رشید ایران اسلامی تاکید و خاطرنشان کرد که حقوق انتخاب‌کنندگان و انتخاب شوندگان باید به عنوان حق‌الناس برابر مر قانون رعایت شود تا انتخاباتی در فضای امن و توام با نشاط و آرامش داشته باشیم.


وزیر کشور بیست و سوم بهمن در حکمی دیگر امیر ‌شجاعان، رییس مرکز توسعه دولت الکترونیک را با حفظ سمت به عنوان عضو ستاد انتخابات کشور و رییس کمیته فناوری اطلاعات ستاد منصوب کرد. در همین روز سید سلمان سامانی معاون هماهنگی وزارت کشور به عنوان عضو ستاد انتخابات و رییس کمیته حقوقی این ستاد معرفی شد. حمید درخشان نیا رییس سازمان ثبت احوال سومین عضو ستاد انتخابات کشور بود که در روز ۲۳ بهمن وزیر کشور حکم او را امضا کرد. رحمانی فضلی در حکمی دیگر جواد ناصریان معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور را به ریاست کمیته مالی و پشتیبانی ستاد انتخابات کشور منصوب کرد.


محمدحسن انصاری، مشاور وزیر و مسوول هماهنگی امور روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت کشور در حکمی از سوی عبدالرضا رحمانی فضلی به عنوان عضو ستاد انتخابات کشور و رییس کمیته اطلاع‌رسانی این ستاد معرفی شد.


محمد ابراهیم شوشتری، مشاور وزیر و رییس مرکز حراست وزارت کشور در بیست و پنجم بهمن ماه امسال با دریافت حکمی از سوی وزیر کشور عضو ستاد انتخابات و رییس کمیته حراست و استعلامات ستاد انتخابات کشور شد.


همچنین وزیر کشور در این روز در حکمی محمدجواد کولیوند قائم مقام خود در امور مجلس را به عنوان عضو ستاد انتخابات کشور منصوب کرد. طی حکمی از سوی وزیر کشور، علی طالبی رییس مرکز مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی وزارت کشور با حفظ سمت به عنوان رییس هیات مرکزی بازرسی انتخابات کشور منصوب شد.


اما سید اسماعیل موسوی که کارنامه سخنگویی ستاد انتخابات یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری را در کارنامه خود دارد، هم بار دیگر از سوی وزیر کشور دبیر ستاد انتخابات کشور شده است.


وزیر کشور با انتصاب ۱۱ عضو ستاد انتخابات کشور، جورچین این ستاد را تکمیل کرد تا با فعالیت‌ها و هماهنگی‌های این اعضا با شورای نگهبان انتخابات پرشوری را در خرداد ۱۴۰۰ شاهد باشیم.


انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در ۶ حوزه، میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در سه حوزه انتخاباتی و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در یک هزار و ۳۷۲ شهر و چهل هزار و ۶۲۰ روستا و تیره عشایری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

 


بعید است انتخابات 1400 با قانون جدید برگزار شود

اختتامیه رویداد «ایده‌نگاری بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری سال 1400» ظهر امروز یکشنبه (3 اسفند) با حضور سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان و حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

 

در این رویداد سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی ابتدا ضمن تقدیر از شورای نگهبان برای تلاش در راستای حفظ سلامتی مردم، گفت: خوشبختانه برگزاری این رویداد نشان داد روش ورود شورای نگهبان و سایر مجموعه های مرتبط علمی و مبتنی بر به اشتراک گذاشتن جامعه است.

 

انتخابات ۱۴۰۰ نیمه الکترونیکی برگزار می‌شود

شکراله حسن‌بیگی، رئیس ستاد انتخابات استان تهران در پنجمین جلسه شورای اداری استان تهران با اشاره به رویداد مهم انتخابات گفت: در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ دو انتخابات مهم یعنی ریاست جمهوری و شوراها برگزار می شود و در استان تهران علاوه بر این دو، انتخابات میاندوره ای مجلس و میاندوره خبرگان رهبری را هم داریم.

 

به گفته وی، انتخابات مهم‌ترین رکن دموکراسی کشور است و مردم با حضور در پای صندوق‌های رای سرنوشت خود را تعیین می کنند، از این رو مشارکت در انتخابات مهم است که مقام معظم رهبری نیز همواره تاکید بر این مهم دارند.

 

وی افزود: در چهار ماه باقیمانده تا انتخابات مسئولان بایستی با کار و تلاش بیشتر و با حضور در مناطق شهری و روستایی و بیان عملکرد، امیدآفرینی در جامعه را افزایش دهند. در انتخابات گذشته رتبه استان نوعا بین ۲۷ و ۲۸ بود، اما در انتخابات سال گذشته به رتبه چهارم رسید و تنها انتخاباتی بودکه هیچ صندوقی باطل نشد و هیچ شکایتی نداشتیم که این امر به سبب وقت گذاشتن و پیگیری و همت مسئولان این امر میسر شد.

 

وی ادامه داد: هدف‌گذاری برای انتخابات ۱۴۰۰ کسب رتبه اول کشور است و توقع و انتظار از مدیران این است که به فرمانداران و بخشداران جهت برگزاری انتخابات مطلوب کمک کنند و خودرو، امکانات پشتیباتی و تدارک را در اختیار قرار دهند. ضمن اینکه در زمینه در اختیار قرار دادن پرسنل و محل شعب نیز همراهی لازم را داشته باشند. بر اساس ماده ۷۱ و ۷۲ قانون شوراهای اسلامی شهر و روستا، ماده ۲۱ قانون انتخابات ریاست جمهوری، ماده ۷۷ آیین نامه اجرایی قانون انتخابات خبرگان رهبری، ماده ۱۱ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، شرایط برای کمک دستگاه‌ها در امر برگزاری انتخابات فراهم شده است.

 

حسن‌بیگی با بیان اینکه بر اساس ماده ۷۱ کلیه وزاتخانه‌ها، سازمان‌ها، ادارات، شهرداری‌ها و سازمان‌های وابسته به شهرداری‌ها موظف به این همکاری هستند، تاکید کرد: ۲۹ بهمن ستاد انتخابات استان رسما با ۵ کمیته، دبیرخانه و دبیر تشکیل شد و قبل آن از ۲۱ آبان جلسات هماهنگی انتخابات برگزار شد تا بر مبنای قانون شرایط حضور حداکثری فراهم شود. از این رو آموزش محوریت پیدا کرد تا مجریان به قانون تسلط داشته باشند، ضمن اینکه آسیب شناسی انتخابات گذشته برای رفع نقاط ضعف نیز انجام شده است.

 

وی افزود: انتخابات پیش رو نیمه الکترونیکی برگزار می شود یعنی از ۲۵ فرایند انتخابات اخذ آرا و شمارش آرا به صورت دستی و بقیه الکترونیکی برگزار می شود، ضمن اینکه در سطح استان تهران ۷ هزار و ۶۰۹ شعبه اخذ رای پیشنهاد شده است و روستاهای واجد شورا در استان ۵۳۱ روستا است که ۴۸۰ روستا شورا دارند و به فرمانداران تاکید شده در سایر روستاهایی که زمینه دارند نیز انتخابات برگزار شود.

 

رئیس ستاد انتخابات استان تهران ادامه داد: آمادگی برای برگزاری انتخابات در شرایط کرونایی بر اساس بازدید از شعب با حضور نماینده بهداشت محقق می شود و در مجموع ۲۰۰ هزار نفر عوامل اجرایی، بازرسی، نظارتی و غیره برای انتخابات ۱۴۰۰ در استان تهران داریم.

 

وی در مورد اقدامات لازم جهت برگزاری انتخابات تا پایان سال با اشاره به عدم تغییر مدیران شهرستانی جهت جلوگیری از ایجاد هر گونه شائبه افزود: تشکیل ستاد انتخابات انجام شده، تشکیل هئیت‌های اجرایی شوراها در ۱۹ اسفند به مدت ۵ روز انجام می شود و ثبت نام از داوطلبان شوراهای شهر نیز از ۲۰ اسفند به مدت ۷ روز انجام می‌شود و بقیه فرایندها برای سال ۱۴۰۰ است.

 

عرف: برای انتخابات ۱۴۰۰ یک هیئت اجرایی خواهیم داشت

جمال عرف معاون سیاسی وزارت کشور و رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور در نشست ویدئو کنفرانس با استاندار، فرمانداران و بخشداران استان اردبیل، مهمترین رویداد سال آینده را انتخابات ۱۴۰۰ دانست و بر پیگیری اقدامات حوزه انتخابات با تشکیل ستاد استانی انتخابات تاکید کرد.

 

عرف ادامه داد: با هماهنگی انجام شده با شورای نگهبان امسال نیز مانند دوره قبل، یک هیئت اجرایی برای انتخابات تعیین خواهد شد.

 

رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی کرونا با همکاری وزارت بهداشت شیوه نامه بهداشتی برای برگزاری انتخابات تدوین خواهد کرد تا مشکلی در این راستا ایجاد نشود.

 

عرف بر لزوم برگزاری جلساتی با محوریت دعوت به همکاری و مشارکت در انتخابات از سوی فرمانداران و بخشداران با احزاب و کروه‌های سیاسی شهرستان‌ها تاکید کرد و گفت: هر ساله سفر‌های استانی برای دیدار با اقشار و گروه‌های سیاسی و مردمی در راستای برگزاری انتخابات داشتیم که این امر با توجه به شرایط کرونایی از این پس مجازی برنامه ریزی می‌شود و مسئولان استانی نیز باید این موضوعات را پیگیری کنند.

جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 / انتخابات 1400 یکشنبه 3 اسفند

ناصریان معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور نیز اشاره کرد: دستور وزیر کشور تخصیص اعتبارات به استان‌ها خصوصاً در موضوع انسداد مرزی و آسیب‌های اجتماعی در اولویت قرار دارد. وی افزود: بر اساس آزمون استخدامی امسال، ۳۴ نفر سهمیه آزاد و ۸ نفر سهمیه بنیاد شهید برای استانداری اردبیل در نظر گرفته شده است که حتماً باید به بدنه فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها اضافه شوند و این افراد از اردیبهشت سال آینده به کار گرفته خواهند شد، اما باید پیش از شروع به کار آموزش‌های لازم را ببینند و با شرح وظایف خود آشنایی کامل یابند. وی تاکید کرد: استانداری و فرمانداری‌ها همچنین باید در مدت کوتاهی، وضعیت پست‌های بلاتصدی خود را تعیین تکلیف کنند.

 

جمالی‌نژاد معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور نیز با بیان اینکه استان اردبیل یکی از استان‌های موفق در حوزه اجرای پروژه‌های عمرانی بوده است، گفت: در دهه فجر امسال ۴۰۸ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۱۲ هزار و ۸۱۳ میلیارد ریال در این استان به بهره برداری رسید. بخش خصوصی هم ۲۲ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۰ هزار و ۱۴۵ میلیارد ریال انجام شد؛ همچنین پروژه‌های کلنگ زنی این استان نیز با اعتباری بالغ بر ۳ هزار و۶۷۴ میلیارد ریال انجام شد.

 

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری گفت: از ماده ۵۸، ۱۱۵ میلیارد ریال به شهرداری‌ها برای به پایان رساندن برخی از پروژه‌ها کمک رسانی شد. همچنین در راستای ماده ۵۶ تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت با کمک شهرداری‌ها آغاز شده است.

 

در این نشست، مشاور وزیر و مسئول اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت کشور نیز بر لزوم ارتباط بیشتر فرمانداران و استانداران با مردم و رسانه‌ها تاکید کرد و گفت: در آستانه انتخابات اهمیت و حساسیت تعامل با افکار عمومی دوچندان است که یکی از نمود‌های آن، ارتباط و تعامل سطوح مختلف مدیریتی و سیاسی استان با بخش‌های مختلف مؤثر در افکار عمومی از جمله رسانه‌ها است که این امر می‌تواند در افزایش مشارکت مردم در انتخابات نیز موثر باشد.

 

وی در همین زمینه بر ضرورت توجه و اشراف دقیق نسبت به چارچوب‌های ابلاغی در این عرصه تأکید کرد.

 

انتخابات ۱۴۰۰ باید با مشارکت بالا برگزار شود

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در نشست ویدئوکنفرانس با استاندار، فرمانداران و بخشداران استان اردبیل ضمن قدردانی از زحمات همه مدیران و کارکنان وزارت کشور با وجود شرایط تحریمی و در عرصه اجتماعی، اقتصادی و سیاسی و امنیتی، اظهار کرد: دشمنان انتظار داشتند که تحریم‌ها بتواند ایران را از پای دربیاورد که به همت همه مدیران کشور و در استان‌ها به ویژه استانداران، فرمانداران و بخشداران که مدیران ارشد استان هستند، این امر محقق نشد و با هماهنگی‌ها و پیگیری‌های انجام شده، موفق بودیم.

فرمانده قرارگاه عملیاتی کرونا با یادآوری این نکته که تقریبا یک سال است که کشور درگیر بیماری کرونا شده است، عنوان کرد: استان اردبیل نسبت به متوسط کشوری حرکت خوبی داشته و اقدامات موثری در این زمینه انجام داده است که امیدواریم همه این اقدامات ادامه یابد.
وزیرکشور در ادامه با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی در استان اردبیل انجام شده است، بر لزوم تدوین گزارش عملکرد ۸ ساله این استان تاکید کرد و گفت: این گزارش کار به صورت دقیق، متقن و مستند تهیه شود چرا که این سند تاریخ فعالیت‌های این دولت و کشور است که باید به صورت مبسوط و مضبوط باقی بماند تا هم راهنمای عمل افرادی که بعد از شما می آیند، باشد و هم مستندی برای مردم، مسئولان و سایر افراد در سال‌های بعد باشد تا از آن مطلع شوند.

 

امنیت، معیشت و تولید، سلامت و انتخابات چهار اولویت وزارت کشور

وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تا پایان دولت چهار محور و ماموریت اصلی در وزارت کشور دنبال می شود، اظهار کرد: محور اول بحث امنیت است. قبل از انتخابات آمریکا و در آبان، سخت ترین شرایط را از نظر امنیتی پیش بینی می کردیم. همه مقدمات و امکانات و تجربیات را در حوزه مدیریت امنیت گذاشته بودیم که اتفاقی نیفتاد.  اکنون شرایط امنیتی مطلوب‌تر از گذشته است. با توجه به اتفاقاتی که در انتخابات آمریکا افتاد و نتیجه‌ای که از آن حاصل شد، یک فرد خودسر نادان تندروی افراطی کنار رفت. البته آنهایی که سرکار آمده‌اند هم به دنبال حل مشکل ما نیستند اما قطعا این فرد آگاهانه‌تر رفتار خواهد کرد. هر چند ما آمادگی هر شرایطی را داریم.

وزیر کشور با تاکید بر تلاش بیشتر در حوزه امنیت اجتماعی، گفت: رضایتمندی مردم بسیار مهم است. در استان از هر مساله‌ای که موجب نارضایتی و یا سرباز کردن نارضایتی‌های انباشته شده شود، جلوگیری کنید. گاهاً موضوع بسیار کوچکی می‌تواند به شدت گسترش و وسعت یابد و مشکل آفرین شود؛ پس یک بخش کار سلبی است یعنی نگذاریم که این افزایش نارضایتی‌ها ایجاد شود و شرایط را مدیریت کنیم و بخش دیگر ایجابی است یعنی در بعد رضایتمندی مردم تلاش کنیم. گاهی با سرکشی‌ها، ملاقات‌ها و با برخورد خوب، حل مسایل و مشکلات روزانه و جاری مردم در سیستم‌های اداری ما و جلوگیری از تصمیم گیری‌های غلط می‌تواند رضایتمندی ایجاد کرد. 
رحمانی فضلی دومین محور اصلی وزارت کشور را تولید و معیشت مردم عنوان و خطاب به مسوولان استانی اعلام کرد: تلاش کنید تا در استان جلوی قیمت‌های ناعادلانه را بگیرید. وضعیت کالاهای ضروری و اساسی و کالاهای مورد نیاز مردم را در ستاد تنظیم بازار استان در دستور کار بگذارید، نظارت‌ها را افزایش داده و از ظرفیت بسیج و سایر ارگان‌ها استفاده کنید. علیرغم فشارهای تحریمی، عدم توانایی و سهولت تامین امکانات و تجهیزات و حتی واکسن و کمبود منابع مالی واقعا وضعیت بیماری کرونا مدیریت خوبی شده است.

وی اضافه کرد: در هر جا و هر روستایی که با افزایش بیماری و بستری‌ها مواجه شدید، باید آن نقطه را، نقطه بحرانی تلقی کنید و واکنش سریع نشان دهید. باید همه نیروها را محل مستقر کنید و نگذارید که جرقه کوچک به آتش بزرگ بدل شود. 

 

دستگاه‌ها رقابتی شدن انتخابات را پیگیری کنند

رحمانی فضلی با اشاره به اینکه انتخابات دیگر اولویت مهم وزارت کشور است، تصریح کرد: هنوز فضای عمومی جامعه در بحث انتخابات مشارکت‌جویانه نشده است و هنوز افکارعمومی حساسیت زیادی به آن نشان نداده‌اند. گروه‌ها و احزاب نیز حرکت متقنی نسبت به این موضوع نداشته‌اند. البته با فرمایشات مقام معظم رهبری و درایت و حکمت ایشان در این زمینه که تصمیم خوبی اتخاذ و ابلاغ کردند، باید همه دستگاه‌ها و نهادها، عوامل مشارکت جویانه از جمله تشویق به رقابتی شدن انتخابات را پیگیری کنند. همه دستگاه‌ها در حوزه انتخابات به وظایف خود عمل کنند و نهادهای تبلیغاتی به ویژه رسانه ملی برنامه‌ریزی‌های دقیق و درستی در این راستا داشته باشد.

رحمانی فضلی همچنین تاکید کرد: انتخابات از نظر وزارت کشور باید در امنیت کامل، قانونی، سالم و با مشارکت بالا برگزار شود و باید این امر به خصوص در انتخابات ریاست جمهوری محقق  شود چراکه اعتبار و آبروی کشور در میان است. تدابیر و ملزومات، تجهیزات و منابع لازم برای انتخابات اندیشیده شده و آموزش‌های لازم در حال انجام است. همه باید بدانند، وقتی مبلغی به عنوان یارانه یا هر حمایت و همراهی دیگری داده می شود، نباید بر سرمردم منت گذاشته شود. ما همه مدیون مردم هستیم.
همچنین جمال عرف معاون سیاسی وزارت کشور و رییس ستاد انتخابات وزارت کشور در این نشست مهمترین رویداد سال آینده را انتخابات ۱۴۰۰ دانست و برپیگیری اقدامات حوزه انتخابات با تشکیل ستاد استانی انتخابات تاکید کرد. عرف همچنین خبر داد که با هماهنگی انجام شده با شورای نگهبان امسال نیز مانند دوره قبل، یک هیات اجرایی برای انتخابات تعیین خواهد شد. کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی کرونا با همکاری وزارت بهداشت شیوه‌نامه بهداشتی برای برگزاری انتخابات تدوین خواهد کرد تا مشکلی در این راستا ایجاد نشود.

ناصریان معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور نیز اشاره کرد: دستور وزیر کشور تخصیص اعتبارات به استانها خصوصا در موضوع انسداد مرزی و آسیبهای اجتماعی در اولویت قرار دارد. وی افزود: براساس آزمون استخدامی امسال، ۳۴ نفر سهمیه آزاد و ۸ نفر سهمیه بنیاد شهید برای  استانداری اردبیل درنظر گرفته شده است که حتما باید به بدنه فرمانداری ها و بخشداری ها اضافه شوند و این افراد از اردیبهشت سال آینده به کار گرفته خواهند شد اما باید پیش از شروع به کار آموزش های لازم را ببینند و با شرح وظایف خود آشنایی کامل یابند.

وی تاکید کرد: استانداری و فرمانداری ها همچنین باید در مدت کوتاهی، وضعیت پستهای بلاتصدی خود را تعیین تکلیف کنند.

جمالی نژاد معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور نیز با بیان اینکه استان اردبیل یکی از استانهای موفق در حوزه اجرای پروژه های عمرانی بوده است، گفت: در دهه فجر امسال ۴۰۸ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۱۲هزار و ۸۱۳میلیارد ریال در این استان به بهره برداری رسید. بخش خصوصی هم ۲۲ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۰هزار و ۱۴۵میلیارد ریال انجام شد. همچنین پروژه های کلنگ زنی این استان نیز با اعتباری بالغ بر ۳هزار و۶۷۴میلیارد ریال انجام شد.

 

پیشنهاد وزارت بهداشت برای چگونگی برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ ریاست جمهوری در بحران کرونا

ایرج حریرچی در مراسم اختتامیه رویداد ایده نگاری بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گفت: ما احتیاج داریم تا اطلاع ثانوی سبک زندگی را تغییر دهیم و خود را با کرونا منطبق کنیم.

وی افزود: ما اصل مشارکت در انتخابات را از خود فرد موثرتر می‌دانیم؛ لذا گزینه فردگذاری انتخابات را حداقل در مورد ریاست جمهوری نباید بدانیم.

وی تاکید کرد: ما در وزارت بهداشت نگران روز رای گیری نیستیم؛ نگران تجمع‌های قبل از رای گیری هستیم.

حریرچی افزود: بنظرم شورای نگهبان، انتخابات الکترونیک را در نظر بگیرد؛ البته آن هم انتخابات الکترونیک کامل. انتخابات حتما برگزار شود، ولی اینکه ببینیم چگونه باید آنرا برگزار کرد که خوب برگزار شود.

وی در پایان گفت: اگر این دوران سخت را طی کنیم و واکسن هم داشته باشیم؛ ان شاءالله شرایط آرامی خواهیم داشت.

 

معرفی کاندیدای حزب کارگزاران سازندگی برای انتخابات ۱۴۰۰

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی عنوان کرد: اصولگرایان باید به این سوال پاسخ بدهند که چرا فضا و امکانات برای هر دو طرف فراهم نیست تا در فضایی برابر رقابت کنند.

جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 / انتخابات 1400 یکشنبه 3 اسفند

«یدالله طاهرنژاد»، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، در رابطه با نحوه معرفی کاندیداها در حزب کارگزاران سازندگی برای انتخابات ۱۴۰۰ و زمان معرفی کاندیدا توسط این حزب گفت: هر حزبی که عضو ائتلاف اصلاح‌طلبان است براساس معیارهای خود کاندیدا انتخاب می کند پیشنهادات در جبهه مطرح می شود و معیارهای مشترکی احصا می شود و کاندیدایی که بیشترین قرابت را با معیارهای مشترک داشت انتخاب و معرفی خواهد شد.

 

اوافزود: برای انتخاب کاندیدا احزاب، لازم نیست معیارهای سایر احزاب عضو جبهه را در نظر بگیریم هر حزبی بنا بر معیارهای خود کاندیدا خود را انتخاب می کند البته ما تا جایی که کاندیدا خود را به ائتلاف معرفی کنیم فاصله زیادی داریم.

 

طاهرنژاد با تاکید بر اینکه کارگزاران تا قبل از نتایج احراز صلاحیت‌ها در شورای نگهبان معرفی کاندیدا ندارد، افزود: ما بنا نداریم تا قبل از ثبت نام کاندیداها و قبل از گذر از فیلتر شورای نگهبان از کاندیداهایمان رونمایی کنیم.

 

او در رابطه با کاندیداتوری محسن‌ هاشمی‌رفسنجانی در انتخابات ۱۴۰۰ و معرفی او از سوی حزب کارگزاران اظهار کرد: همیشه در حزب رییس شورای مرکزی می تواند یکی از گزینه‌های محتمل برای کاندیداتوری باشد.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با انتقاد از اینکه در روند معرفی کاندیدا و احراز صلاحیت‌ها در شورای نگهبان و اینکه اصلاح‌طلبان شرایطی مساوی با اصولگرایان ندارند، اضافه کرد: باید از اصولگرایان پرسید چرا فضایی را ایجاد کرده اید که اصلاح‌طلبان نتوانند کاندیدای خود را معرفی کنند و کاندیدا ما مورد تخریب قرار بگیرد و ابزاری ایجاد شود تا شورای نگهبان مانع از ورود آنها به عرصه رقابت شود؟

 

او افزود: اصولگرایان باید به این سوال پاسخ بدهند که چرا فضا و امکانات برای هر دو طرف فراهم نیست تا در فضایی برابر رقابت کنند؟ آنها با فراغت کاندیدای خود را در فضای عمومی معرفی می کنند ولی اصلاح‌طلبان باید با خوف و رجا پیش بروند.

 

طاهرنژاد در پایان در رابطه با تفاوت شورای عالی اصلاح‌طلبان با نهاد اجماع‌ساز گفت: مطمئنا نهاد اجماع ساز براساس قانون احزاب فعالیت خواهد کرد.

 

اظهارات کرباسچی درباره نامزدی محسن هاشمی در انتخابات ۱۴۰۰

غلامحسین کرباسچی درباره نامزدهای احتمالی حزب کارگزاران سازندگی برای رقابت انتخاباتی ۱۴۰۰، گفت: معقول این است که صبر کنیم و ببینیم چه کسانی تایید صلاحیت می‌شوند چون نمی‌خواهیم با دیگر احزاب اصلاح طلب از راهی جز تفاهم وارد شویم و درست هم نیست نامزد مورد نظر خود را هر طور شده با جبهه اصلاح‌طلبان تحمیل کنیم.

دبیرکل حزب سازندگی ایران ادامه داد: به هر حال نهادی که شکل گرفته مورد توافق همه ما است، این نهاد انتخاباتی معیارهایی دارد، حتی ممکن است به آن معیارهای اشکال هم داشته باشیم ولی عقلانی این است که صبر کنیم و روشن شود چه افرادی تایید صلاحیت می‌شوند، زیرا ممکن است از خیلی‌ها دعوت کنند که نامزد شوند ولی آن اشخاص صلاح ندانند حضور یابند.

کرباسچی در این باره که آیا قرار نیست هر حزب گزینه خود را به جبهه انتخاباتی اصلاح طلبان معرفی کرده و از میان آنها یک نفر انتخاب شود، عنوان کرد: اگر می‌خواهیم در انتخاباتی در چارچوب سیاست‌ها از میان افراد موجود یک یا دو نفر را انتخاب کنیم، باید منتظر تایید صلاحیت‌ها بمانیم.

وی خاطرنشان کرد: اینکه احزاب، افراد خود را انتخاب و بعد به حاکمیت بگویند یا این گزینه را تایید صلاحیت می‌کنی یا ما در انتخابات شرکت نمی‌کنیم، روش قانون مندی نیست.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در پاسخ به این پرسش که به نظر می‌رسد حزب کارگزاران تمایل زیادی برای معرفی محسن هاشمی برای نامزد شدن در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ دارد، خاطر نشان کرد: اگر محسن هاشمی تایید صلاحیت شود جز نیروهای فعال و توانمند است. او شخصیتی اجرایی است و اگر بعد از تایید صلاحیت‌ها نظر جمع بر او باشد، مورد حمایت قرار می‌گیرد. البته مهم این است اولا خود آقای هاشمی اعلام آمادگی کرده و ثبت نام کند، آن وقت بعد از تایید صلاحیت در مورد او و دیگر اصلاح طلبان تصمیم‌گیری شود.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در ۶ حوزه، میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در سه حوزه انتخاباتی و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در یک هزار و ۳۷۲ شهر و چهل هزار و ۶۲۰ روستا و تیره عشایری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

 

فراخوان سخنگوی شورای نگهبان برای انتخابات ۱۴۰۰

عباسعلی کدخدایی در مراسم اختتامیه رویداد ایده نگاری بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گفت: ویروس منحوسی جامعه بشریت را درگیر کرده و در همه جای دنیا همه مشغول مبارزه با آن هستند، در کشور ما هم همه درگیرند و همه مسئولان و دستگاه‌ها به دنبال این هستند راه هایی را پیدا کنند که مشکلاتی که این ویروس ایجاد کرده را برطرف کند.

جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 / انتخابات 1400 یکشنبه 3 اسفند

وی گفت: آقای حریرچی گزارشاتی را از مشکلاتی که سر راه عزیزان هست را ارایه کرد و باید از یکایک کادر درمان تشکر کنیم.

کدخدایی ادامه داد: آنچه که مهم است این است که مبارزه و مقابله با این ویروس، نیازمند مشارکت همه آحاد جامعه هست و فقط مسئولان نمی توانند بار مبارزه با آن را بر دوش داشته باشند لذا یکایک عزیزان در همه جا لازم است کمک کنند و پژوهشکده شورای نگهبان با همین نگاه این رقابت را برگزار کرد و درخواستی از همه نخبگان شد تا ما را برای بهتر برگزار شدن انتخابات ریاست جمهوری کمک کنند زیرا انتخابات مهمی است و همه مردم علاقمندند با وضعیت شیوع ویروس منحوس ما چگونه می توانیم انتخابات سالم تری برگزار کنیم.

وی تاکید کرد: سلامت انتخابات یعنی صیانت از آرای مردم اما از سال گذشته سلامت مردم با این ویروس پیوند خورد و امسال هم سلامت انتخابات و هم سلامت مردم مهم است. ۴۰۰ نفر از نخبگان درگیر رقابت‌ها بودند و برندگان انتخاب و معرفی می شوند؛ ان‌شاءالله این حرکت ادامه یابد.

سخنگوی شورای نگهبان در پایان گفت: نظرخواهی از مردم و نخبگان می تواند مشکلات را حل کند.

 

اعلام کاندیداتوری محسن رهامی برای انتخابات ۱۴۰۰

محسن رهامی، حقوقدان اصلاح‌طلب با اعلام حضورش به عنوان نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: از مدت‌ها قبل با کمک جمعی از شخصیت‌ها و جریان‌ها، کمیته‌هایی برای برنامه‌ریزی در چندین حوزه تشکیل داده‌ایم تا با استفاده از تجارب و تخصص افراد، برنامه ‌کاملی برای بهبود اوضاع کشور تهیه شود.

محسن رهامی، فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: این برنامه‌ها کارکردهای مختلف دارد، هم برای ارائه به مردم و احزاب تهیه شده است و در صورتی که شرایط فراهم شود می‌توان در صورت موفقیت در آینده استفاده کرد. علاوه برآن، به هرکسی که برنده انتخابات شود می‌توان ارائه کرد تا در صورت تمایل بهره برداری کند، در نهایت این برنامه ریزی‌ها به عنوان مطالعات پایه، در بنیاد بین المللی صلح برای توسعه کشور، در آینده می‌تواند مورد استفاده قرارگیرد.

نماینده ادوار مجلس درباره فضای عمومی کشور برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ اظهار کرد: در مقایسه با دوره‌های گذشته، فعلا فضای انتخاباتی چندان فعال نیست. به علل مختلف اصولا اکثریت مردم، هیچگونه آمادگی برای ورود به بحث انتخابات ریاست جمهوری و شوراها نشان نمی‌دهند، البته بحث انتخابات برای اشخاص مختلف، از جناح‌های گوناگون سیاسی جهت ورود به انتخابات نسبتا داغ است.

رهامی اضافه کرد: مشارکت در مجلس یازدهم را شاهد بودیم. عوامل مختلف دست به دست هم داده و مردم را نسبت به حضور در انتخابات بی رغبت کرده است، از جمله این عوامل احساس بی اثر بودن حضور آنها در پای صندوق‌های رای در اصلاح و تغییر اوضاع اقتصادی و سیاسی کشور و به عبارت دیگر، بلاموضوع بودن انتخابات است، زیرا منظور از برگزاری انتخابات صرفا یک نمایش سیاسی نیست، بلکه فلسفه اصلی انتخابات، مشارکت مردم در گردش قانونی قدرت سیاسی و اصلاح و تغییر امور کشور در جهت خواست و اراده عمومی مردم است.

وی با بیان اینکه مردم فکر می کنند شرکت و حضور آنها در پای صندوق‌ رای در دوره‌های مختلف در بهبود اوضاع کشور و اصلاح وضعیت حاکم بر زندگی آنان تاثیری نداشته است، عنوان کرد: تشدید گرانی‌ها و افت ارزش پول ملی، بیکاری فزاینده و مشکلات همگانی ناشی از شیوع ویروس کرونا و خروج آمریکا از برجام که آثار مخرب اقتصادی در معیشت مردم به جا گذاشته است. قضایای دی ۹۷ و آبان ۹۸ هم در ایجاد فضای سیاسی حاضر مؤثر بوده است.

این فعال اصلاح طلب ادامه داد : کسی منکر فعالیت اجتماعی و فرهنگی احزاب و جریان‌ها و شخصیت‌های سیاسی نیست، اما اولا باید توجه داشت که فصل انتخابات خود یک فرصت مناسب و مغتنمی است برای نقد سیاست‌های و عملکرد مسوولان و ارائه برنامه‌های نو و کارشناسانه جهت ادارهٔ کشور، و یک جریان فعال سیاسی به هیچ وجه نباید این فرصت را از دست بدهد. ثانیا توجه به این موضوع مهم است که در همین کشور و با همین ساختار سیاسی، مثلا عملکرد دولت اصلاحات چه اندازه با عملکرد دولت احمدی نژاد، از حیث بهبود اوضاع سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کشور و سطح روابط بین المللی متفاوت بود؟ به نحوی که هنوز کشور ما از بحران‌های اقتصادی و سیاسی و اداری و مشکلات بین المللی که دولت احمدی نژاد ایجاد کرد، نتوانسته است نجات پیدا کند، پس این گونه نیست که انتخابات کاملا بی‌تأثیر باشد.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در ۶ حوزه، میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در سه حوزه انتخاباتی و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در یک هزار و ۳۷۲ شهر و چهل هزار و ۶۲۰ روستا و تیره عشایری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

 

واکنش احمدی نژاد به احتمال ردصلاحیتش در انتخابات

محمود احمدی نژاد مدت زمانیست تحرکات سیاسی خود را اوج بخشیده است، مصاحبه با رسانه های خارجی و داخلی نیز این روزها بیش از گذشته شده است و او دائما خود را در معرض سوالات رسانه ها و لنز دوربین ها قرار می هد.

بنا به روایت کانال رسمی پایگاه اطلاع رسانی احمدی‌نژاد، او اخیرا گفتگویی با شبکه انگلیسی زبان تلویزیون دولتی ترکیه موسوم به "تی آر تی" انگلیسی داشته است که بخش هایی از آن را می خوانید؛

جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 / انتخابات 1400 یکشنبه 3 اسفند

شما در حال آماده شدن برای بازگشت به سیاست هستید؟

من هیچوقت از سیاست دور نبوده ام که بخواهم برگردم. مگر می شود که انسان نسبت به سرنوشت اجتماعی بی تفاوت باشد؟ برخی تصورشان این است که فقط مناصب سیاسی هست که حاملین آن باید نسبت به سرنوشت جامعه، احساس مسئولیت کنند. مسئولیت اجتماعی یک امر عام است.

شورای نگهبان در سال ۹۶، صلاحیت شما را برای شرکت در رقابت انتخابات سال ۱۳۹۶ رد کرد و شما نتوانستید در این انتخابات شرکت کنید، آیا فکر می کنید شورای نگهبان صلاحیت شما را در انتخابات سال آینده ایران تایید خواهد کرد؟

من هنوز راجع به انتخابات نظری نداده ام و موضعی نگرفته ام اما نقطه نظراتی دارم که در صورت ضرورت، در موعد انتخابات آن را با مردم در میان خواهم گذاشت.

مطالب مرتبط
ارسال نظر