ادعای ترامپ: ایرانی‌ها می‌خواهند دیدار کنند؛ آنها می‌خواهند به توافق برسند / آنها مذاکره‌کنندگان خوبی هستند احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد اکسیوس: مذاکرات اسرائیل و لبنان در رم مثمر و مثبت بوده / اجرای مناطق آزمایشی طی چند روز آینده آغاز خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار‌های مهیب در اربیل / منابع عراقی: مقر‌های گروه‌های تجزیه‌طلب ضدایرانی هدف حمله قرار گرفته ادعای ونس: ما برای تغییر نظام، نیرویی به ایران اعزام نخواهیم کرد ادعای جدید آمریکا درباره مسدود کردن دارایی‌های رمزارزی ایران / مبلغ آن چقدر است؟ خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید در ارتباط با ایران خبر داد دولت آمریکا سکه طلای یک دلاری با تصویر ترامپ ضرب کرد + عکس رسانه‌های اسرائیلی: نتانیاهو هفته آینده راهی واشنگتن می‌شود غریب آبادی: پیشنهاد یک مسیر جدید برای ورود و خروج شناور‌ها را به طرف عمانی ارائه کردیم ارتش کویت: یکی از شناور‌های نیروی دریایی ما هدف قرار گرفت/ ۴ نیرو‌ی مسلح مجروح شدند سنتکام: حملات جدیدی را علیه ایران آغاز کردیم / محاصره دریایی از ساعت ۴ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا اجرایی خواهد شد ادعای آکسیوس: دستور ترامپ به نتانیاهو برای خروج نظامیان اسرائیل از سوریه و لبنان شد نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم!

کریس مورفی: جنگ یمن بدترین فاجعه انسانی جهان است

کریس مورفی: جنگ یمن بدترین فاجعه انسانی جهان است کریس مورفی جنگ یمن را بدترین فاجعه انسانی جهان خواند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 06
کد خبر: ۸۶۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  ادامه جنگ یمن و فاجعه انسانی در این کشور صدای سناتور آمریکایی را نیز درآورد.

 

بر این اساس، کریس مورفی، سناتور دموکرات امریکایی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: جنگ در یمن بدترین فاجعه انسانی در جهان است. دو میلیون کودک در معرض خطر مرگ به علت گرسنگی هستند.

 

وی افزود: من ۵ روز گذشته را در خاورمیانه به سر بردم و برای برقراری آتش بس تلاش کردم. یمن در آمریکا کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد، اما شما باید بدانید که این جنگ می‌تواند چه عواقبی داشته باشد.

 

مورفی پیشتر بار‌ها از عربستان سعودی و فجایعی که این رژیم در یمن رقم زده انتقاد کرده است. وی از حامیان توقف حمایت واشنگتن از ریاض در جنگ یمن است و بار‌ها خواستار مسئول کردن عربستان به دلیل جنایاتش علیه مردم بی دفاع یمن بوده است.

 

دولت باراک اوباما و دونالد ترامپ از عربستان سعودی در جنگ یمن حمایت می‌کردند. جو بایدن در کارزار انتخاباتی خود شعار‌هایی علیه ریاض سر داد، با این حال وی پس از راهیابی به کاخ سفید بار دیگر عربستان را متحد نزدیک آمریکا خواند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار