خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی

دیدار ظریف با وزیر خارجه ایتالیا

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه با لویی گی دی مایو همتای ایتالیایی خود دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 17
کد خبر: ۸۸۲۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدار و گفتگو با مقامات اروپایی امروز در رم با لویی جی دی مایو وزیر امورخارجه و همکاری های بین المللی ایتالیا دیدار و در خصوص موضوعات مورد علاقه دو کشور به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با مرور بر همکاری های دو جانبه در حوزه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و با توجه به روابط تاریخی مردمی دو کشور و روابط 160 ساله دو دولت، به ظرفیت های موجود درحوزه همکاری های اقتصادی خصوصا بخش‌های خصوصی و شرکت های کوچک و متوسط اشاره و با توجه به دیدگاه مثبت موجود در افکار عمومی کشورمان برای همکاری با طرف های ایتالیایی بر ضرورت رفع موانع و ایجاد آمادگی برای از سرگیری ارتباطات بخش های اقتصادی به نفع روابط دو کشور تاکید کرد.

 

ظریف همچنین در این دیدار با توجه به نشست اضطراری مجازی روز گذشته وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی و محکومیت شدید اقدامات نژاد پرستانه و جنگ طلبانه رژیم صهیونیستی در حق مردم سرزمین های اشغالی و غزه و همچنین نشست با رهبران گروه های فلسطینی مقیم دمشق، به تشریح دیدگاه اصولی جمهوری اسلامی ایران در زمینه برگزاری رفراندوم با حضور همه فلسطینیان از هر دین و آئین در این خصوص را تشریح و یکبار دیگر اقدامات رژیم صهیونیستی در حملات ددمنشانه به مردم فلسطین را محکوم کرد.

 

موضوعات مربوط به همکاری با کشورهای حوزه خلیج فارس و ترتیبات منطقه‌ای توسط کشور های این حوزه، مسائل مربوط به یمن،افغانستان، عراق و آخرین تحولات مرتبط با گفتگو های وین از دیگر محور های مورد گفتگو و تبادل نظر از سوی وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار بود.

 

لویی جی دی مایو وزیر امورخارجه و همکاری های بین‌المللی ایتالیا نیز در این دیدار تمایل کشورش برای گسترش همکاریهای دوجانبه با کشورمان، بخصوص در زمینه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را مورد تاکید قرار داد.

 

وی ضمن حمایت از اجرای کامل برجام از سوی همه طرف ها، خواستار تبادل نظر و مشورتهای فعال با جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با مسائل مهم منطقه ای و بین المللی شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار