غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

بررسی آتش بس غزه در کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی

کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی قرار است امروز با حضور بنیامین نتانیاهو، موضوع آتش‌بس در غزه را بررسی کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 20
کد خبر: ۸۸۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های عبری‌زبان نوشته‌اند که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (پنج شنبه) قرار است در نشست کابینه امنیتی این رژیم برای بحث در خصوص آتش‌بس در غزه حضور یابد.

 

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی با اعلام این خبر گفت که ارتش این رژیم قرار است امشب به شدت مناطق مختلف غزه را آماج حملات هوایی و توپخانه‌ای قرار دهد تا پس از آن آتش‌بس اعلام شود. صهیونیست‌ها تصمیم دارند تا پیش از اعلام توقف درگیری‌ها، تا می‌توانند زیر ساخت‌های غزه و مواضع مقاومت را بمباران کنند.

 

امروز روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال نیز به نقل از منابع آگاه نوشت که احتمالاً از فردا (جمعه) آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و گروه مقاومت فلسطینی حماس برقرار شود.

 

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارش خود نوشت که ایالات متحده به همراه مصر، قطر و چندین کشور اروپایی تلاش می‌کنند تا با اعمال فشار به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و رهبران حماس، آن‌ها را به پایان تقابل نظامی ترغیب کنند.

 

«خالد مشعل» رئیس‌ دفتر سیاسی حماس در خارج از فلسطین روز جمعه هفته گذشته طی گفت‌وگو با شبکه «تی آر تی» ترکیه تأکید کرده بود که حماس در صورتی با آتش‌بس موافقت می‌کند که رژیم صهیونیستی با شروط آن موافقت کند.

 

طبق این گزارش، شروط حماس شامل توقف حملات نظامی فعلی رژیم صهیونیستی در غزه و صدور مجوز برای عبادت آزادانه مسلمانان در مسجدالاقصی در قدس اشغالی می‌شود.

 

سخن از برقراری آتش‌بس در شرایطی گفته می‌شود که یورش گسترده رژیم صهیونیستی به غزه امروز ده روزه شد و وزارت بهداشت نوار غزه شمار شهدای این منطقه از ابتدای آغاز حملات رژیم صهیونیستی تاکنون را ۲۲۷ نفر از جمله ۶۴ کودک و ۳۸ زن و شمار زخمی‌ها را ۱۶۳۰ نفر اعلام کرده است./فارس

ارسال نظر