سرلشکر موسوی: فراجا با همراهی مردم آشوبگران را جای خود می‌نشاند عارف: مسکن محرومان باید با سرعت بیشتری تامین شود پزشکیان: با برخورد‌های قهری و روش‌های ناصحیح، نمی‌توان جامعه را قانع یا آرام کرد/ وزارت کشور موظف است در این زمینه نظارت کامل و جامعی اعمال کند دستور رئیس‌جمهور برای بررسی پرداخت کالابرگ به دهک ۱۰ جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی سردار رادان: دستگیری‌های هدفمند لیدر‌های تحریک کننده اعتراضات، در دستور کار پلیس قرار گرفت کلیات بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق مجلس تایید شد یک میلیون تومان اعتبار خرید برای ۸۰ میلیون ایرانی؛ طرح حمایتی دولت شروع شد ترامپ: در عملیات ونزوئلا شماری از نیروهای ما زخمی شدند ترامپ روی پروژه امنیتی‌سازی ایران متمرکز شده است مردم دشمن‌شناس ایران پاسخ ترامپ را خواهند داد هدف اصلی جهاد کشاورزی رساندن مستقیم یارانه‌ها به مردم است رهبر انقلاب: با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند سردار قاآنی به شهید حاج قاسم سلیمانی ادای احترام کرد

عدم حضور وزیر نیرو در مجلس با وجود خاموشی های مکرر مشکوک است

رییس کمیسیون انرژی: متاسفانه مسئولان وزارت نیرو صبح امروز به دلایل نامعلوم در جلسه کمیسیون انرژی حضور پیدا نکردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 24
کد خبر: ۸۹۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریدون عباسی گفت: اگر چه سال گذشته مجلس کمک های فراوانی به وزارت نیرو کرد تا بتواند پول آب و برقی که مردم پرداخت می کنند و به خزانه می رود، از سازمان برنامه بگیرد و صرف نوسازی، تعمیرات و رفع اتلاف شبکه کند، همچنین بدهی خود را به نیروگاه های تولید برق پرداخت کند، اما علی رغم اینکه این کمک صورت گرفت، سازمان هدفمندی یارانه ها که زیرنظر سازمان برنامه و بودجه است، از پرداخت مبالغ مصوب قانونی خودداری کرده و وزارت نیرو با مشکلاتی مواجه شده است.

 

نماینده مردم کازرون و کوهچنار در مجلس یازدهم ادامه داد: همچنین مقرر بود که وزیر محترم نیرو از ابتدای سال جاری به همراه معاونان در مجلس حضور داشته باشد، اما به بهانه کرونا این موضوع معطل مانده، هر چند هفته گذشته قبل از آغاز خاموشی ها کمیسیون انرژی موفق شد وزیر و معاونان را در جلسه خاص رسیدگی به مشکلات مردم به مجلس بکشاند، اما با جواب های غیرقابل قبول در رابطه با خاموشی ها روبرو شدیم، لذا در ادامه مقرر شد که در هفته جاری نیز جلساتی برای رفع مشکل خاموشی ها در سراسر کشور برگزار شود، اما متاسفانه مسئولان اصلی وزارت نیرو صبح امروز به دلایل نامعلوم در جلسه کمیسیون انرژی حضور پیدا نکردند و از آنجا که این موضوع قابل قبول نیست از مجاری قانونی، نسبت به برخورد با اینگونه مسئولان اقدام خواهیم کرد.

 

رئیس کمیسیون انرژی مجلس افزود: وزیر نیرو نیز می بایست در جلسه این هفته مجلس به سوالات نمایندگان در رابطه با کاستی های موجود پاسخ می داد، اما ایشان هم از حضور در مجلس عذر خواسته است، لذا به اطلاع مردم شریف ایران می رسانیم که این مسائل و کمبودها مشکوک است و مجلس با قدرت موضوع را دنبال خواهد کرد./خانه ملت

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار