تازه‌ترین اظهارات پزشکیان درباره اجرای کالابرگ تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ شد لایحه بودجه ۱۴۰۵ اعلام وصول شد سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید

عدم حضور وزیر نیرو در مجلس با وجود خاموشی های مکرر مشکوک است

رییس کمیسیون انرژی: متاسفانه مسئولان وزارت نیرو صبح امروز به دلایل نامعلوم در جلسه کمیسیون انرژی حضور پیدا نکردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 24
کد خبر: ۸۹۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریدون عباسی گفت: اگر چه سال گذشته مجلس کمک های فراوانی به وزارت نیرو کرد تا بتواند پول آب و برقی که مردم پرداخت می کنند و به خزانه می رود، از سازمان برنامه بگیرد و صرف نوسازی، تعمیرات و رفع اتلاف شبکه کند، همچنین بدهی خود را به نیروگاه های تولید برق پرداخت کند، اما علی رغم اینکه این کمک صورت گرفت، سازمان هدفمندی یارانه ها که زیرنظر سازمان برنامه و بودجه است، از پرداخت مبالغ مصوب قانونی خودداری کرده و وزارت نیرو با مشکلاتی مواجه شده است.

 

نماینده مردم کازرون و کوهچنار در مجلس یازدهم ادامه داد: همچنین مقرر بود که وزیر محترم نیرو از ابتدای سال جاری به همراه معاونان در مجلس حضور داشته باشد، اما به بهانه کرونا این موضوع معطل مانده، هر چند هفته گذشته قبل از آغاز خاموشی ها کمیسیون انرژی موفق شد وزیر و معاونان را در جلسه خاص رسیدگی به مشکلات مردم به مجلس بکشاند، اما با جواب های غیرقابل قبول در رابطه با خاموشی ها روبرو شدیم، لذا در ادامه مقرر شد که در هفته جاری نیز جلساتی برای رفع مشکل خاموشی ها در سراسر کشور برگزار شود، اما متاسفانه مسئولان اصلی وزارت نیرو صبح امروز به دلایل نامعلوم در جلسه کمیسیون انرژی حضور پیدا نکردند و از آنجا که این موضوع قابل قبول نیست از مجاری قانونی، نسبت به برخورد با اینگونه مسئولان اقدام خواهیم کرد.

 

رئیس کمیسیون انرژی مجلس افزود: وزیر نیرو نیز می بایست در جلسه این هفته مجلس به سوالات نمایندگان در رابطه با کاستی های موجود پاسخ می داد، اما ایشان هم از حضور در مجلس عذر خواسته است، لذا به اطلاع مردم شریف ایران می رسانیم که این مسائل و کمبودها مشکوک است و مجلس با قدرت موضوع را دنبال خواهد کرد./خانه ملت

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار