مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

واکسن ایرانی آنفلوآنزا در راه است

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به تولید واکسن آنفلوآنزا در داخل کشور، گفت: این واکسن مراحل مطالعات بالینی را طی می کند و امسال بخش مهمی از واکسن آنفلوآنزای مورد نیاز کشور از طریق تولید داخل تامین خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 29
کد خبر: ۸۹۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر محمدرضا شانه ساز، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه از سال‌های گذشته بسیاری از داروهای جدید مورد نیاز به سرعت و همگام با کشورهای پیشرفته در داخل تولید شده است، عنوان کرد: در دوره کرونا، این امر بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته و تمامی داروهای مورد نیاز بیماران در داخل تولید می شود.

 

 شانه ساز با اشاره به اقدام جدید سازمان غذا و دارو گفت: با وجود تحریم‌های ظالمانه‌ای که مانع  بزرگی در روال عادی برنامه‌های سازمان ایجاد کرد، اما در راستای حمایت از تولید داخل، از بحث کیفیت غافل نشدیم و با سخت گیری تمام، کیفیت داروهای تولید داخل را مورد ارزیابی قرار دادیم.


 
وی افزود: طبق برنامه ریزی صورت گرفته در زمینه انسولین قلمی مورد نیاز کشور تا پایان ۱۴۰۰ باید به خودکفایی می‌رسیدیم، ولی از طرفی به دلیل مشکلات تامین و انتقال ارز و از طرفی هم به دلیل اینکه دستگاه‌های مورد نیاز تولید این داروها ۲Dual use (دو کابردی) است؛ تحریم ها روند تهیه این دستگاه‌ها را با اختلال مواجه کرده است؛ البته در حال حاضر ۳ کارخانه‌ داروسازی در زمینه تولید قلم انسولین فعالیت دارند که همچنان برای انتقال پول و خرید دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیازشان با چالش جدی مواجه هستند ولی به لطف خداوند این موضوع هم در اسرع وقت حل و فصل می شود.


 
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه واکسن آنفلوآنزا با موفقیت در داخل کشور تولید شده و مراحل مطالعات بالینی را طی می‌کند، افزود: بخش مهمی از واکسن آنفلوانزای مورد نیاز کشور در سال جاری از طریق تولید داخل تامین خواهد شد که حاصل تلاش فرزندان این مملکت و همین مردم است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار