یک قدم تا استقرار نسخه الکترونیک بیمه سلامت-راهبرد معاصر
جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

یک قدم تا استقرار نسخه الکترونیک بیمه سلامت

سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران گفت: اداره‌های بیمه سلامت در شهرستان‌ها به تدریج از ابتدای خرداد ماه و پس از اطلاع رسانی موثر به کل پزشکان شاغل در شهرستان، پذیرش نسخه‌های کاغذی توسط داروخانه‌ها و موسسه‌های پاراکلینیک را متوقف می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 31
کد خبر: ۹۰۰۶۰


به گزارش راهبرد معاصر؛ سیده مریم حسینی، سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران درباره اجرای نسخه نویسی الکترونیک در استان تهران افزود: یکی از چالش‌های استقرار نسخه الکترونیک در استان تهران، جمع آوری اطلاعات پزشکان غیر طرف قرارداد شاغل در این استان است.

وی با بیان اینکه تعداد پزشکان شاغل در استان تهران بر اساس بررسی‌های انجام شده نزدیک به ۲۰ هزار نفر برآورد شده و شرایط استقرار نسخه الکترونیک در استان تهران با سایر استان‌ها متفاوت است و چالش‌هایی به همراه دارد، ادامه داد: برای این موضوع جلسه‌های متعددی با نظام پزشکی تهران و شهرستان‌ها داشتیم و اطلاعات نیز با سایر بیمه‌های پایه تبادل شده است.

حسینی یادآور شد: همچنین فهرست پزشکان شاغل در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های طرف قرارداد که به صورت مستقل قراردادی با این اداره کل ندارند نیز بررسی شده و همچنین با انجام بررسی‌های میدانی توسط اداره‌های کل شهرستان‌ها، فهرست حدود ۱۳ هزار پزشک غیر طرف قرارداد تهیه شده است.


سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران تصریح کرد: همچنین اداره‌های بیمه سلامت در شهرستان‌ها از طریق داروخانه‌ها و موسسه‌های پاراکلینیک، اطلاعات پزشکان تجویز کننده را جمع آوری کرده و اکثر پزشکان شاغل در شهرستان خود را شناسایی کرده‌اند.

وی بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات، اطلاع رسانی به پزشکان شاغل در استان تهران است. ابتدا برای کل پزشکان شناسایی شده در استان تهران از طریق پیامک، اطلاع رسانی‌های متعدد با موضوع کاهش تدریجی کاربرد دفترچه‌های کاغذی بیمه سلامت و اهمیت استقرار نسخه الکترونیک همراه با لینک‌های ثبت نام و آموزش مربوطه ارسال شد.

حسینی افزود: تشکیل تیم‌های اطلاع رسانی و پیگیری جهت ثبت نام و آموزش پزشکان در ستاد استان تهران و شهرستان‌ها نیز تشکیل شده است. همچنین فهرست پزشکان ثبت نام شده در PSC و PCP استخراج شده و تاکنون هزار و ۵۹۳ نفر از پزشکان غیر طرف قرارداد از این طریق ثبت نام کرده‌اند.

وی اظهار کرد: آموزش و استقرار نسخه الکترونیک در مطب پزشکان ثبت نام شده در PSC توسط همکاران اداره رسیدگی به اسناد سرپایی و اداره‌های شهرستانی به طور حضوری، تلفنی و گروه‌های مجازی انجام شده است.

سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران گفت: اداره‌های بیمه سلامت در شهرستان‌ها به تدریج از ابتدای خرداد ماه و پس از اطلاع رسانی موثر به کل پزشکان شاغل در شهرستان، پذیرش نسخه‌های کاغذی توسط داروخانه‌ها و موسسه‌های پاراکلینیک را متوقف می‌کنند.

حسینی ابراز داشت: در گام اول از ابتدای خرداد امسال، شهرستان پاکدشت در استان تهران بر اساس اعلام آمادگی رئیس اداره این شهرستان و پس از هماهنگی با دستگاه‌های مختلف از جمله فرمانداری، نظام پزشکی و نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی، پذیرش نسخه‌های غیر الکترونیک همه پزشکان که در بخش خصوصی غیر بیمارستانی فعالیت می‌کنند، متوقف شد./ خبرگزاری فارس

ارسال نظر