نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴ زینی‌وند: داوطلبان شورا‌ها باید تا ۲۷ مهر استعفا دهند

ارسال لایحه تشدید مجازات مرتکبان قتل عمد به مجلس

لایحه تشدید مجازات مرتکبان قتل عمد توسط رئیس جمهور به مجلس ارسال شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 31
کد خبر: ۹۰۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور لایحه "اصلاح ماده (612) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‏‌های بازدارنده)" را که به موضوع "تشدید مجازات مرتکبان قتل عمد که با علم به عدم امکان قصاص،‌ مرتکب قتل می‌شوند" می‌پردازد، برای طی تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال کرد.

 

نظر به حساسیت جامعه در برابر قتل عمد به عنوان شدیدترین جرم، جریحه‌دار شدن احساسات عمومی و اختلال در نظم عمومی در اثر وقوع آن و در نتیجه لزوم سیاست‌گذاری کیفری برای افزایش بازدارندگی مجازات تعزیری قتل عمد در مواردی که مرتکب به هر دلیل قصاص نمی‌شود، معاونت امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با همکاری وزارت دادگستری (قوه قضائیه) لایحه "اصلاح ماده (612) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‏ های بازدارنده)" را که به موضوع "تشدید مجازات مرتکبان قتل عمد که با علم به عدم امکان قصاص،‌ مرتکب قتل می‌شوند" می‌پردازد، تدوین و به هیئت دولت ارائه کرد.

 

این لایحه با هدف حفظ امنیت حریم خانواده و حمایت از اخلاق‌گرایی در مواجهه با قتل عمدی پدر، مادر، همسر و فرزند و ضرورت سخت‌گیری در مقابله با اقدام علیه عدالت قضایی و نیز برقراری حمایت‌های خاص قانونی در مورد قتل افراد آسیب‌پذیر نظیر اطفال، زنان باردار و بیماران روانی و به منظور افزایش میزان بازدارندگی مجازات قتل عمدی، در جلسه 26 اردیبهشت 1400 هیئت وزیران به تصویب رسید.

 

در همین راستا این لایحه قانونی در تاریخ 8 خرداد از سوی روحانی برای طی تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال شد./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار