سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

رئیس جدید رژیم صهیونیستی مشخص شد

رئیس جدید رژیم صهیونیستی مشخص شد «اسحاق هرتزوگ» به جای رئوون ریولین رئیس جدید رژیم صهیونیستی شد. وی فرزند «حییم هرتزوگ» ششمین رئیس اسرائیل است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۲ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 02
کد خبر: ۹۰۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  پارلمان رژیم صهیونیستی «اسحاق هرتزوگ» رهبر سابق حزب کار و رئیس آژانس یهود را به جای رئوون ریولین رئیس کنونی رژیم صهیونیستی که دوره هفت ساله وی به پایان رسیده، انتخاب کرد.

 

رای‌گیری برای انتخاب رئیس جدید رژیم صهیونیستی در ساعت 11 به وقت محلی و طی جلسه‌ای ویژه و محرمانه در کنست انجام شد و 120 نماینده در را‌ی‌گیری مخفی شرک کردند.

 

سمت ریاست در ساختار این رژیم سمبلیک و نمادین است. هرتزوگ یازدهمین رئیس رژیم صهیونیستی است که به این مقام انتخاب شده است.

 

اسحاق هرتزوگ رئیس آژانس جهانی یهود و میریام پیرتس فعال اجتماعی بر سر تصدی پست ریاست این رژیم با هم رقابت کردند که با شمارش آرا، هرتزوگ به ریاست این رژیم انتخاب شد.

 

برای اولین بار است که احزاب حاضر در کنست کسی را برای ریاست رژیم صهیونیستی کاندید نکردند، چرا که معمولا این احزاب از جمله حزب حاکم لیکود یکی از اعضای خود را برای این سمت کاندید می‌کرد.

 

ریولین تا 9 جولای ریاست رژیم صهیونیستی را بر عهده دارد و پس از آن رئیس جدید رسما جانشین او خواهد شد.

 

«اسحاق هرتزوگ» کیست؟

«اسحاق هرتزوگ»، متولد 22 سپتامبر 1960، سیاستمدار و وکیل اسرائیلی ایرلندی تبار، نماینده کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی)، رهبر حزب کار و رهبر مخالفان اسرائیل است.

 

وی اکنون ریاست سازمان غیردولتی «یهودیان برای اسرائیل» را بر عهده دارد، پیشتر وزیر رفاه و خدمات اجتماعی، وزیر امور یهودیان خارج از اسرائیل، وزیر مسکن و شهرسازی و وزیر گردشگری رژیم صهیونیستی بوده است.

 

وی فرزند «حییم هرتزوگ» ششمین رئیس اسرائیل و نوه حاخام «اسحاق هالوی هرتزوگ» است. او در تل‌آویو به دنیا آمد و در رشته حقوق در دانشگاه تل‌آویو و دانشگاه کورنل تحصیل کرد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار