حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

شورای حکام علیه ایران قطعنامه‌ای صادر نمی‌کند

خبرگزاری رویترز به نقل از برخی دیپلمات‌ها نوشت که آمریکا و سه کشور اروپایی در جلسه آتی شورای حکام علیه ایران قطعنامه‌ای صادر نخواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 05
کد خبر: ۹۰۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری رویترز در گزارشی به نقل از منابع دیپلماتیک خبر داد: انگلیس، فرانسه، آلمان و آمریکا در نشست هفته آینده شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه ایران قطعنامه‌ای صادر نمی‌کنند.

 

در آخرین جلسه سه ماهه شورای حکام، ۳۵ کشور عضو آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای، سه قدرت اروپایی با حمایت آمریکا، پیش نویس قطعنامه‌ای را در انتقاد از ایران تهیه کردند اما به دلیل گفتگو‌های جدید رافائل گروسی، رئیس آژانس انرژی هسته‌ای، آن را به طور رسمی ارائه ندادند.

 

بر اساس گفته‌های پنج دیپلمات، قطعنامه‌ای علیه ایران وجود نخواهد داشت، بلکه صرفا بیانیه‌های از سوی کشور‌های عضو هیئت مدیره در این باره اعلام خواهد شد.

 

یک دیپلمات از کشوری که در آخرین جلسه هیئت مدیره از قطعنامه حمایت کرده نیز در این باره گفت: ایران تعهداتی دارد و باید به آن‌ها عمل کند.

 

گفتگو‌های غیرمستقیم بین ایران و آمریکا درباره بازگشت هر دو کشور به توافق هسته ای هفته آینده از سر گرفته می‌شود. اما سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه با ابراز نگرانی شدید از گزارش روز دوشنبه آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای گفت درباره توافق هسته ای و بازگشت آمریکا و ایران به این توافق هیچ پیشرفتی حاصل نشده است.

 

نشریه پولیتیکو هم دیروز در گزارشی به موانع باقی مانده بر سر راه احیای توافق هسته‌ای ایران و مذاکرات وین پرداخت و نوشت مذاکره کنندگان دور پنجم را با برخی مناقشات به پایان رسانده و به کشور‌های خود بازگشته‌اند.

 

پولیتیکو به نقل از شرکت کنندگان در مذاکرات وین مدعی شد که واشنگتن و تهران احتمالا به زودی به مبنایی مشترک برای بازگشت به توافق هسته‌ای دست خواهند یافت و هیئت‌های مذاکره کننده در وین، پیش نویسی ۲۰ صفحه ای شامل گزینه‌های مطرح برای حل موانع باقی مانده را تدوین کرده‌اند.

 

پولیتیکو از جمله موانع موجود را اختلاف در مورد سرنوشت سانتریفیوژها، دسترسی به سایت‌های هسته‌ای و موضوع رفع تحریم‌ها از ایران عنوان و ادعا کرد که مذاکره‌کنندهای آمریکایی و اروپایی می‌خواهند بندی را به این پیش نویس برای مذاکره پس از توافق، در مورد برنامه موشکی ایران اضافه کنند.

 

این نشریه به نقل از دو مقام حاضر در مذاکرات کنونی وین اعلام کرد آن‌ها انتظار ندارند در حالی که این موانع وجود دارد نشست‌های آژانس دلیلی بر انحراف مذاکرات از مسیر اصلی خود شود، زیرا آن‌ها پیش‌بینی می‌کنند که شورای حکام از تصویب قطعنامه علیه ایران خودداری کند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار