ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد ترامپ: حملات علیه ونزوئلا به زودی آغاز می‌شوند کاخ سفید: پناهجویان افغان که تهدید امنیتی باشند، اخراج می‌شوند طالبان بار دیگر حکم اعدام در ملاء عام را در یک ورزشگاه اجرا کرد ترامپ: باید برای پایان ۸ جنگ ۸ جایزه نوبل به من بدهند! آخرین وضعیت عمران‌خان در زندان از زبان خواهرش پوتین با هشدار شدید به اوکراین درباره ادامه حملات: اروپا جنگ را آغاز کند، ما آماده‌ایم رایزنی فؤاد حسین و معاون وزیر خارجه آمریکا درباره ایران و سوریه نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ ترامپ: حل و فصل بحران اوکراین آسان نیست ادعای پنتاگون: توانمندی هسته‌ای ایران نابود شده است نتانیاهو: می‌توان با سوریه به توافق رسید؛ از دمشق تا جبل‌الشیخ باید عاری از سلاح شود گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت

سرایا القدس: شهید سلیمانی از هیچ حمایتی برای مبارزه با صهیونیست دریغ نکرد

جمعی از رزمندگان شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین ضمن هشدار به رژیم صهیونیستی، تصریح کردند که فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران از هیچ حمایتی برای مبارزه با دشمن صهیونیستی دریغ نکرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 11
کد خبر: ۹۱۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر جمعی از رزمندگان «سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین با پایگاه خبری «یونیوز» گفت‌و‌گو کردند.

بر اساس گزارش امروز یونیوز، یکی از رزمندگان شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی در این گفت‌و‌گو اظهار داشت: «دبیرکل جنبش جهاد اسلامی درباره ترور اعضای ارشد گفت که چنانچه دشمن صهیونیستی هر مجاهد یا فرد فلسطینی را ترور بکند، ما [حملات خود را] از تل‌‌آویو و از آنجا که کار را به پایان رساندیم، آغاز خواهیم کرد و دیگر خط قرمزی وجود نخواهد داشت».

 

در ادامه این گزارش به نقل از یکی دیگر از رزمندگان شاخه نظامی جهاد آمده است: «موشک "قاسم" به میمنت شهید قاسم سلیمانی این گونه نامیده شده است؛ کسی که از مقاومت حمایت کرد و از هیچ تلاشی در این راه برای مبارزه با دشمن جنایتکار صهیونیستی دریغ نکرد».

 

یک نظامی دیگر سرایا القدس با اشاره به جنگ اخیر در نوار غزه اضافه کرد که یگان توپخانه سرایا القدس در نبرد «شمشیر قدس» نقش مؤثری داشته و تمام مواضع نظامی مستقر در اطراف نوار غزه را هدف قرار داده است.

 

درگیری رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

 

در این درگیری‌ که به مدت دوازده‌ روز در جریان بود، رژیم صهیونیستی در غالب حملات خود با هجوم به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به خاک و خون کشید که گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حمله گسترده راکتی و موشکی قرار دادند و سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از آن‌ها ناموفق عمل کرد.

 

با اعلام آتش‌بس در حالی که تمامی رسانه‌های صهیونیستی به شکست تل‌آویو در این ماجراجویی جدید علیه مقاومت فلسطین و هزینه‌های هنگفت رژیم صهیونیستی در این مدت اذعان کردند، مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری از جمله شهر قدس به خیابان‌ها آمدند و پیروزی مقاومت را جشن گرفتند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار