بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل» مبادله ۶ زندانی میان ایران و ترکمنستان احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران عبدالفتاح البرهان: آماده همکاری با ترامپ برای پایان دادن به جنگ سودان هستیم گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست وزیر خارجه عراق: ایران به دنبال جنگ نیست / در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کنیم دیوان کیفری بین‌المللی درخواست تجدیدنظر تل‌آویو را رد کرد موافقت روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا بشار اسد این روز‌ها به چه مشغول است؟

سرایا القدس: شهید سلیمانی از هیچ حمایتی برای مبارزه با صهیونیست دریغ نکرد

جمعی از رزمندگان شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین ضمن هشدار به رژیم صهیونیستی، تصریح کردند که فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران از هیچ حمایتی برای مبارزه با دشمن صهیونیستی دریغ نکرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 11
کد خبر: ۹۱۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر جمعی از رزمندگان «سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین با پایگاه خبری «یونیوز» گفت‌و‌گو کردند.

بر اساس گزارش امروز یونیوز، یکی از رزمندگان شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی در این گفت‌و‌گو اظهار داشت: «دبیرکل جنبش جهاد اسلامی درباره ترور اعضای ارشد گفت که چنانچه دشمن صهیونیستی هر مجاهد یا فرد فلسطینی را ترور بکند، ما [حملات خود را] از تل‌‌آویو و از آنجا که کار را به پایان رساندیم، آغاز خواهیم کرد و دیگر خط قرمزی وجود نخواهد داشت».

 

در ادامه این گزارش به نقل از یکی دیگر از رزمندگان شاخه نظامی جهاد آمده است: «موشک "قاسم" به میمنت شهید قاسم سلیمانی این گونه نامیده شده است؛ کسی که از مقاومت حمایت کرد و از هیچ تلاشی در این راه برای مبارزه با دشمن جنایتکار صهیونیستی دریغ نکرد».

 

یک نظامی دیگر سرایا القدس با اشاره به جنگ اخیر در نوار غزه اضافه کرد که یگان توپخانه سرایا القدس در نبرد «شمشیر قدس» نقش مؤثری داشته و تمام مواضع نظامی مستقر در اطراف نوار غزه را هدف قرار داده است.

 

درگیری رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

 

در این درگیری‌ که به مدت دوازده‌ روز در جریان بود، رژیم صهیونیستی در غالب حملات خود با هجوم به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به خاک و خون کشید که گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حمله گسترده راکتی و موشکی قرار دادند و سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از آن‌ها ناموفق عمل کرد.

 

با اعلام آتش‌بس در حالی که تمامی رسانه‌های صهیونیستی به شکست تل‌آویو در این ماجراجویی جدید علیه مقاومت فلسطین و هزینه‌های هنگفت رژیم صهیونیستی در این مدت اذعان کردند، مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری از جمله شهر قدس به خیابان‌ها آمدند و پیروزی مقاومت را جشن گرفتند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار