هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران

ترامپ: کنگره نمی‌تواند مرا استیضاح کند

رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه گفته کنگره این کشور نمی‌تواند او را استیضاح کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 22
کد خبر: ۹۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر ،ترامپ در توئیتر نوشت: «فقط جرائم سنگین و بزهکاری می‌توانند موجب استیضاح شوند. من هیچ جرمی مرتکب نشده‌ام (نه تبانی [با روسیه] در کار بوده یا مانع‌تراشی [در مسیر اجرای عدالت]) بنابراین نمی‌توانید مرا استیضاح کنید. این دموکرات‌ها بودند که مرتکب جرم شدند نه رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه شما.»

 

گزارش رابرت مولر درباره تبانی ادعایی تیم ترامپ با روسیه در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا پنجشنبه هفته گذشته منتشر شد.

این گزارش به این جمع‌بندی رسیده که اعضای تیم ترامپ با دولت روسیه تبانی نکرده‌اند. مولر علی‌رغم این، در این گزارش از ۱۰ اقدام توسط ترامپ نام برده که می‌توان آنها را مصداق «مانع‌تراشی در اجرای عدالت» دانست.

 

شبکه خبری «سی‌ان‌ان» روز دوشنبه گزارش داده نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا در حال ارزیابی پاسخ مناسب به گزارش رابرت مولر هستند.

«آدام شیف»، رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا روز یکشنبه گفت که اعضای این کمیته در هفته‌های آتی دیدار و درباره کلید زدن فرایند استیضاح تصمیم خواهند گرفت.

 

شبکه خبری سی‌ان‌ان نوشته گزارش مولر بعید است به دوران ریاست‌جمهوری ترامپ پایان دهد، اما سئوال‌هایی جدی درباره نحوه رفتار او پیش کشیده است.

 

یافته‌های این گزارش پیچیده، دموکرات‌ها را با چالشی جدی درباره اقدام علیه ترامپ مواجه کرده است. گزارش مولر با آنکه تماس‌های انجام‌شده میان تیم ترامپ و روس‌ها را در حد تبانی نمی‌داند، او از از اتهام «مانع‌تراشی در اجرای عدالت» هم تبرئه نمی‌کند.

دموکرات‌ها نگرانند تلاش برای برکناری ترامپ از طریق استیضاح ممکن است با توجه به کنترل اکثریت کرسی‌های سنا در اختیار جمهوری‌خواهان است نتیجه معکوس به بار آورد و پایگاه‌های رأی او در انتخابات ۲۰۲۰ را افزایش دهد.

 

از طرف دیگر، عدم تقبیح رفتارهای او در جریان کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۶ در حکم اعتباربخشی به رفتارهای نامناسب او خواهد بود. علاوه بر این، انفعال دموکرات‌ها به معنی آن خواهد بود که آنها قادر نیستند از دست برترشان در مجلس نمایندگان برای فشار به رئیس‌جمهور استفاده کنند.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار