سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین

واکنش ظریف به اعدام ۳۷ نفر در عربستان سعودی

وزیر امور خارجه ایران به اقدام حکومت عربستان سعودی در اعدام ۳۷ نفر زندانی در این کشور واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 24
کد خبر: ۹۲۹۹
به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه ایران بامداد چهارشنبه به اقدام حکومت عربستان سعودی در اعدام ۳۷ نفر زندانی در این کشور واکنش نشان داد.

ظریف در توئیتر یادآوری کرده دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بعد از چشم بستن به اقدام رژیم سعودی در قطع عضو «جمال خاشقچی»، روزنامه‌نگار منتقد سعودی، این بار هم اعتراضی به اعدام این ۳۷ نفر نکرده است.  

وزیر خارجه ایران از «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، «بن‌سلمان»، ولیعهد سعودی، «محمد بن زاید آل نهیان»، ولیعهد ابوظبی» و «بنیامین نتانیاهو» (که به «بی‌بی» هم معروف است) به جهت آنکه حرف اول نامی که به آن مشهورند  (نام یا نام خانوادگی آنها) با حرف B آغاز می‌شود به عنوان اعضای «تیم B»‌ یاد کرده و نوشته دولت ترامپ به آنها برای ارتکاب هر جنایتی مصونیت داده است.

وزیر خارجه ایران در توئیتر نوشت: «بعد از چشم بستن به روی مثله کردن یک روزنامه‌نگار منتقد سعودی حالا که عربستان سعودی سر ۳۷ نفر را در یک روز از تن جدا می‌کند- و حتی یک نفر را دو روز بعد از عید پاک به صلیب می‌کشد- کوچکترین صدایی از دولت ترامپ شنیده نمی‌شود. عضویت در "تیم B" -بولتون، بن‌سلمان، بن‌زاید و بی‌بی‌- باعث مصونیت در برابر ارتکاب به هر جنایتی می شود.»

  وزارت کشور عربستان سعودی روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ۳۷ نفر را اعدام کرده است. با آنکه رژیم سعودی ادعا کرده اعدام‌شدگان «متهم به تروریسم» بوده‌اند،  منابع مستقل گزارش داده‌اند ۳۲ نفر از اعدام شدگان، از شیعیان منطقه قطیف و رجال دین و طلاب علوم دینی منطقه شرقیه هستند.

رژیم سعودی هر ساله شمار زیادی از مخالفان آل‌سعود را تحت عناوین «مبارزه با تروریسم» اعدام می‌کند. شیخ «نمر باقر النمر»، روحانی برجسته شیعیان عربستان یکی از برجسته‌ترین مخالفان آل‌سعود بود سال ۱۳۹۳ به همین بهانه اعدام شد.


فارس

ارسال نظر