طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا

قطعی برق تهران تا کی ادامه دارد؟

قطعی برق تهران تا کی ادامه دارد؟ طبق برنامه و جدول خاموشی منتشر شده از سوی شرکت توانیر قطعی برق تا پایان هفته ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۱۴ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 05
کد خبر: ۹۴۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر طبق برنامه و جدول خاموشی منتشر شده از سوی شرکت توانیر قطعی برق تا پایان هفته ادامه دارد.علت قطعی برق چیست و تا کی ادامه دارد؟

 

روز پیش، روز سختی برای شرکت توزیع برق بود. گزارش‌های واصله، از قطعی گسترده برق در تمام استان‌های کشور خبر می‌دادند و این در حالی بود که صبح دیروز، شرکت توانیری جدولی منتشر کرد که طبق آن ممکن بود برق برخی از مناطق تهران قطع شود. قطعی ناگهانی و بدون خبر برق در روز گذشته باعث شد یک بار دیگر اعتبار جدول‌های خاموشی شرکت توانیر مورد تردید قرار بگیرد.

مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق، روز شنبه در جمع خبرنگاران گفته بود: ظرفیت قابل تولید نیروگاه‌ها حدود ۵۴ هزار مگاوات و نیازمصرف برق به ۶۵ هزار مگاوات رسیده است.

 

رجبی مشهدی ادامه داده بود: روز شنبه هم همین اتفاق افتاد و ما به دلیل محدودیت در تامین برق مجبور به خاموشی بدون برنامه‌ریزی شدیم.

سخنگوی صنعت برق به ایلنا گفته بود: شاید این هفته گرمترین هفته سال باشد، برآورد و پیش‌بینی‌ها این است که مصرف برق کشور به عدد ۶۵ هزار مگاوات و بالاتر برسد که رکورد جدیدی در صنعت برق خواهد بود.

 

او خاطرنشان کرده بود: با افزایش دمای هوا و همچنین افزایش میزان تقاضا احتمالا تا آخر هفته، باز هم مجبور به اعمال خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده هستیم.

استخراج غیرمجاز رمزارز هم یکی از دلایلی بود که مسولان برای قطعی برق و افزایش تقاضا برمی‌شمردن و مدیر عامل شرکت توانیر هم صبح امروز در نشست خبری مدیران توانیر و آبفای کشور گفته بود: در انتهای سال گذشته و اوایل سالجاری با ورود رمز ارزها به مدار، شاهد رشد مصرف بودیم و شرایط در ماه آینده اضطراری است.

 

طبق گزارش مخاطبان، برق در استان‌های تهران، کرج، گیلان، اصفهان، قزوین و سیستان و بلوچستان به طور گسترده‌تری قطع شده بود و همه این‌ها در حالی اتفاق می‌افتد که برخی از دانشگاهیان هنوز در حال پاس کردن امتحان‌های پایان ترم خود هستد و برخی از داوطلبان کنکور سراسری گزارش دادند که برق برخی از حوزه‌های کنکور برای دقایق زیادی قطع شده است.

قبلا هم شطرنج‎بازان ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا به دلیل قطعی برق، حذف شده بودند./خبر فوری

کلمات کلیدی: قطعی برق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار