چه میوه‌هایی برای کرونا خوب است؟-راهبرد معاصر

چه میوه‌هایی برای کرونا خوب است؟

چه میوه‌هایی برای کرونا خوب است؟ آیا می‌دانید در دوران نقاهت بیماری کرونا برای بهبود سریعتر چه مواد غذایی را باید مصرف کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۱۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 06
کد خبر: ۹۴۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، چه میوه‌هایی برای کرونا خوب است؟ آیا می‌دانید در دوران نقاهت بیماری کرونا برای بهبود سریعتر چه مواد غذایی را باید مصرف کنیم. تغذیه نقش مهمی در  بهبود و یا تشدید بیماری دارد. یکی از راه های مهم پیشگیری از ابتلا به بیماری های مختلف نظیر کرونا ویروس ، تقویت سیستم ایمنی است و با مصرف روزانه میوه و سبزی می توان این نیاز را برطرف کرد. گرم شدن هوا موجب تعریق بیشتر بدن و افزایش نیاز افراد به آب ، املاح و ویتامین ها می شود.مصرف میوه و سبزی به شکل روزانه ، علاوه بر تامین آب و املاح و ویتامین های مورد نیاز ، زمینه ارتقا ایمنی بدن را فراهم می کند. 

 

چه میوه هایی برای کرونا خوب است؟

 

میوه از بهترین منابع برای تامین نیاز‌های تغذیه‌ای، است، گفت: انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم با مصرف میوه تامین می‌شود. او با بیان اینکه از راه‌های تاثیرگذار بر شادابی و طراوت پوست و پیشگیری از بیماری‌های پوستی مصرف میوه و سبزی است، گفت: یکی از میوه‌های مفید در فصل تابستان، هندوانه است.

نسرین نسیمی کارشناس ارشد تغذیه گفت: گفت: هندوانه نقش مهمی در از بین بردن عطش و تشنگی و تامین آب بدن در فصل تابستان دارد و منبع کاروتنوئیدها، ویتامین‌های A، B و C، پکتین، و پتاسیم است. او اضافه کرد: هندوانه علاوه بر هیدراته نگه داشتن بدن و پیشگیری از گرمازدگی، در بهبود سلامت قلب و کلیه ها، پیشگیری از سرطان، کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو، شادابی و سلامت پوست و مو نیز تاثیر مثبتی دارد.
 
چه میوه‌هایی برای کرونا خوب است؟

رفع مشکل بیخوابی با طالبی

این کارشناس ارشد تغذیه ادامه داد: طالبی یکی دیگر از میوه‌های فصل تابستان به شمار می‌رود که علاوه بر کمک به تامین آب بدن، یک منبع غنی حاوی ویتامین‌هایی نظیر A و B ۶ و فیبر است و مصرف آن بهبود سلامت قلب و گوارش و تقویت ایمنی و شادابی پوست و کاهش استرس و رفع مشکل بیخوابی را به دنبال خواهد داشت.

نسیمی با اشاره به اینکه خربزه، یکی از میوه‌های جالیزی مفید برای سلامتی و از منابع تامین کننده ویتامین‌های A و B و C به شمار می‌رود، گفت: خربزه سرشار از پتاسیم و فسفر بوده و به تنظیم فشار خون، درمان عفونت‌های ادراری و دفع و خنثی‌سازی سموم بدن کمک می‌کند.


گیلاس، هلو و زردآلو را از دیگر میوه‌های مفید

او گیلاس، هلو و زردآلو را از دیگر میوه‌های مفید و موجود در فصل تابستان دانست و گفت: گیلاس علاوه بر ویتامین سی، مقادیر زیادی فیبر دارد که سیستم گوارش را تقویت کرده و باعث پائین آوردن کلسترول خون خواهد شد؛ علاوه بر آن خون‌سازی، سلامت قلب، تقویت حافظه و جلوگیری از آلزایمر، بهبود کیفیت خواب و ... از خواص گیلاس ذکر شده است.

نسیمی گفت: هلو هم منبعی غنی از ویتامین‌های آ، ب و سی بوده و مواد معدنی شامل آهن، فسفر، سدیم و پتاسیم را در خود دارد و مصرف یک عدد هلوی متوسط، حدود ۳۴ میلی‌گرم از نیاز روزانه بدن به ویتامین سی را مرتفع می‌کند.

به گفته این کارشناس ارشد تغذیه، هلو، دارای آنتی اکسیدان طبیعی بود و بر پیشگیری از سرطان موثر است و، چون فیبر زیادی دارد، در درمان مشکلات گوارشی نظیر یبوست، تاثیر گذار خواهد بود و به کاهش فشار و کلسترول خون کمک خواهد کرد.

این کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه مصرف میوه در هر نوع و شکل آن، قطعا تاثیرات بسیار مفیدی بر کیفیت زندگی افراد دارد، گفت: باید قبل از مصرف میوه به بهداشت آن توجه کافی داشت.
 
 
چه میوه‌هایی برای کرونا خوب است؟

ضدعفونی و شست و شوی میوه‌ها

نسیمی گفت: به حتم همه نسبت به شست و شوی میوه و سبزی حساس هستند، اما در شرایط کنونی که با همه گیری کروناویروس مواجه هستیم، باید با دقت بیشتری نسبت به ضدعفونی و شست و شوی میوه‌ها توجه کرد؛ این موضوع شامل رعایت پروتکل‌های بهداشتی هنگام خرید و انتقال آن به منزل و استفاده از مواد موثر استاندارد برای ضدعفونی می‌شود.
افزایش خوردن مایعات چه کمکی به بیماران مبتلا به کرونا می‌کند؟

مایعات یکی از بهترین موادی بوده که می‌تواند سموم را از بدن را دفع کرده و به دفع باکتری‌ها و ویروس‌ها کمک می‌کند و آنتی بادی‌های بدن و سلول‌های گلبول سفید در بدن با حجم آب کافی قادر به دفاع از سیستم ایمنی بدن هستند، اگر بدن دچار کم آبی شود، قطعاً نمی‌تواند رشد کند و قدرت سیستم دفاعی و ایمنی بدن نیز کم خواهد شد، بنابراین حجم زیاد مایعات، روزانه باعث دفع یک تا سه لیتر حجم ادرار از بدن می‌شود و حتماً لازم نیست که مایعات مصرفی در دوران ابتلا فقط آب باشد و می‌توان غذا‌های آب دار، میوه‌های آبدار و سبزیجات آبدار را در برنامه غذایی روزانه بیمار گنجاند.

معمولاً بیماران در ایام نقاهت بیماری و اوایل دوران بعد از بهبودی کم اشتها شده و بدن آن‌ها ضعیف‌تر می‌شود. در این ایام می‌توانند از آبمیوه طبیعی استفاده کنند و بیماران بهبود یافته از کرونا بعد از به دست آوردن بهبودی کامل می‌توانند مواد غذایی را مانند افراد عادی مصرف کنند تا بدن سلامتی کامل خود را به دست آورد.

 

تاثیر آجیل بر کرونا



آیا مصرف آجیل‌ها برای بیماران مبتلا به کرونا مفید است؟



مصرف آجیل‌های خام و مغزیجات مانند مغز بادام، گردو و پسته و خشکبار برای بیماران مبتلا به کرونا ویروس مؤثر است و می‌توان به غذای آن‌ها مقداری گردوی پودر شده که دارای کالری، پروتئین و چربی است اضافه کرد تا بدن آن‌ها تقویت شده و کالری از دست رفته بدنشان تأمین شود و مصرف مقدار کمی زنجبیل، آویشن برای کنترل سرفه و خلط و زردچوبه برای کم کردن التهاب در بیماران کرونایی مفید است.
 
 

افراد مبتلا به کرونا از مصرف چه مواد غذایی باید پرهیز کنند؟

 

بهتر است از مصرف غذا‌های سنگین مانند کالباس و سوسیس و آش‌های سنگین که هضم آن دشوار است پرهیز شود، مصرف غذا‌های پرچرب یا سرخ کرده مانند سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا و انواع کوکو، انواع فست‌فود‌ها و غذا‌های آماده فرآوری شده، مصرف نمک و شوری‌ها و غذای کنسروی شور، فلفل، انواع سس‌های تند، مواد غذایی شیرین، آبمیوه‌های صنعتی، نوشابه‌های گازدار، شکر، مربا و قند، باید برای بیماران مبتلا به کرونا ویروس محدود شود و مصرف موارد گفته شده توصیه نمی‌شود و تمام این موارد باید با مشورت پزشک معالج و متخصص تغذیه مصرف شود.

استفاده از ترشی‌ها و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفس و تحریک آن می‌شود باید به صفر برسد و مصرف آن برای بیماران مبتلا به کرونا ویروس ممنوع است و تداوم محدودیت‌ها و رژیم غذایی ویژه در افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت و فشارخون بالا دارند نیز باید رعایت شود.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده