کلاهبرداری و سرقت اطلاعات در کمین قماربازان اینترنتی-راهبرد معاصر
ماجرای خودکشی دانشجوی دختر دانشگاه رازی چه بود؟  انتقال زباله‌های ساری به تهران صحت دارد؟ اعلام جرم سازمان بازرسی تهران علیه تعاونی‌های بدقول مسکن مهر معاون قوه قضاییه: سرقت به عنوان اولین جرم کشور شناسایی شده است هشدار آرایشگران درباره افزایش موارد قارچ پوستی ناشی از کوتاهی مو با ابزار‌های غیربهداشتی پنجشنبه‌ها برای بانوان کارمند این استان تعطیل اعلام شد+ جزئیات آخرین خبر از انتصابات در وزارت آموزش و پرورش هشدار نارنجی هواشناسی؛ رگبار و رعد و برق در ۲۴ استان / احتمال آبگرفتگی معابر بیمه تکمیلی بازنشستگان برقرار شد بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود «ایلان ماسک» تصویر ماهواره‌بر ایرانی را منتشر کرد + عکس جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد

کلاهبرداری و سرقت اطلاعات در کمین قماربازان اینترنتی

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت:با توجه به مجرمان بودن فعالیت در سایت های قمار و شرط بندی حتی در صورت برنده شدن هیچ تضمینی برای پرداخت مبالغ اعلامی به کاربران وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۱۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 06
کد خبر: ۹۴۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ علی‌محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس با اعلام این مطلب که مجرمان سایبری با ایجاد سایت و وبلاگ های مختلف اقدام به انجام قمار و شرط‌بندی و در نهایت سرقت اطلاعات و کلاهبرداری از افراد می‌کنند، اظهار داشت: قماربازی یا شرط‌‌بندی فعالیتی است که افراد در جریان یک بازی یا پیش‌بینی نتیجه یک مسابقه و یا فعالیتی مشابه آن برای برد و باخت هزینه مالی تعیین می کنند.

سرهنگ رجبی با اشاره به این مطلب که کلاهبرداران با آگهی‌های غیر واقعی با عناوین مختلف قصد دارند کاربران را به خود جلب کرده تا بتوانند اعمال مجرمانه انجام دهند گفت: این سایت ها اطلاعات حساب بانکی افراد را سرقت کرده و با در اختیار گرفتن رمز پویا و اطلاعات کارت بانکی اقدام به برداشت از حساب بانکی آنها می کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تصریح کرد: طبق قانون مجازات اسلامی فعالیت سایت‌های شرط‌بندی و قمارهای اینترنتی جرم محسوب شده و با مجرمان برابر قانون برخورد می شود.

وی گفت: با توجه به مجرمانه بودن فعالیت در این سایت‌ها حتی در صورت برنده شدن هیچ تضمینی برای پرداخت مبالغ اعلامی به کاربران وجود ندارد.

این مقام ارشد پلیس فتااز کاربران فضای مجازی درخواست کرد: برای جلوگیری از فعالیت این سایت‌ها موارد مشکوک را به وب سایت پلیس فتا قسمت گزارشات مردمی اطلاع دهند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده